Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo z pracy wraca po 1:00 to oglada dla relaksu zanim zasnie. Tak juz ma. Czemu to nie wnikam juz ;] Dla mnie sen jest relaksem. Jak zrobie, co mam do zrobienia to padam jak mucha i spie kamiennym snem jak tylko przyloze glowe do poduszki.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
LadyDi moi rodzice tez nadali do nas paczke i powiedzieli, ze wlozyli tam jakies kaszki. Mam nadzieje, ze nie Nestle lub Gerber, bo tego dziecku nie dam. Sztuczne, zmodyfikowane swinstwo.
Gosiak, LadyDi lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
mnie trochę zelżał ból głowy; synek śpi, mąż coś tam do pracy robi, ja mam syf jak dawno, bo dziś palcem nie kiwnęłam, nawet obiad mąż robił
i przyszło moje zamówienie z Gemini
Kaszki z Holle 3 zboża i owsiana, kaszka manna bez cukru z Bobovity i słoiczki warzywne i owocowe z Holle, Bobovity i Lebenswert
http://iv.pl/images/43361625780437192687_thumb.jpg
Nie pisałam wcześniej ale zamówiliśmy swoją wagę Syn waży 6510g Oj dba o linię.Gosiak, justta lubią tę wiadomość
-
Odpisałam
Posiedzieliśmy pół godzinki z malym na balkonie, miło było
teraz tata go kąpie a za chwilę ja go zabieram na wycieranie, smarowanie, masowanie, jedzonko:)
Poślubiony mi dziś mówi, że może by poszukać jakieś mini jacuzzi na balkonGosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Wiecie o czym sobie dziś pomyślałam?
Że miałam jeszcze w ciąży plany - kontynuacji nauki niemieckiego, chciałam chodzić na jogę i pilates itp... tiaaaaa
A wiesz że ostatnio miałam pytać jak Twój niemiecki? Ja bym chętnie wróciła do nauki hiszpańskiego, ale szczerze powiem że mam czasem wrażenie że obroty mojego mózgu spadły o połowę Zdarza mi się zapomnieć gdzie coś położyłam, a nigdy czegoś takiego nie miałam i dziwilam się że mój M tak ma, a teraz to ja ciągle o czymś zapominam... -
Oj, ja też się tak czuję, ciężko się na czymś skoncentrować jak cały czas się ma co innego w głowie. Nawet jak mała zaśnie, to człowiek jakiś otępiały. Ostatnio M. mi zostawił swoje wypracowanie z angielskiego, żebym mu sprawdziła i może spróbowała coś dopisać jeszcze. Jedyne na co się zdobyłam, to policzyłam mu ilość słów, bo miałam wtedy apogeum ząbkowania.
Ciekawe czy jak wrócimy do pracy też nam będzie ciężko...
Ale moja pani prezes zawsze mówiła, że woli zatrudniać matki, bo są dużo lepiej zorganizowane - zarówno w domu jak i w pracy. -
u nas dzis M w domu, bo sie szykujemy dy chrzcin, ja rano bylam na zakupach spozywki, potem razem na spacer i cd dalszy zakupow, kupilismy malej miseczki, pojemniki na mrozenie zupek, kubek niekapek w razie W, ale pewnie odkrecimy wieczko i bedzie zwykly bo z doidy ladnie sobie radzi i kolejna zabawke z przywieszkami do gryzienia, potem bylismy u kosmetyczki, ja na henne a M czekal z mala i ta zasnela przy suszarkach fryzjerow:) po poludniu M odebral moja mame ze szpitala i zostaje u nas do jutra, ladnie sie zajela wnuczka, na rece sie boi brac, ale spiewala, gadala i mała byla zadowolona a ja mialam chwile (to dopiero drugi raz od urodzenia Laury jak babcia sie z nia bawi- zazdroszcze tym co maja czesciej taka pomoc)
jvtro M jedzie odebrac tort i zawiezc do resteuracji i po wianuszek na glowke bedzie z margaretek
a i M upiekl sernik, tak mi pachnie, ale cieply jest"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela, ciepły najlepszy
Gosiak, mój angielski też pewnie już do niczego, ostatnio już nawet nie chce mi się przełączać na angielski z napisami w tv jak jest taka opcja, bo to wymaga ruszenia głową Teraz już wiem jaki to musiał być wysiłek dla znajomej która uczyłam jak jej córka miała pół roku, a ona wróciła do pracy...
No nic, dobranoc, obyśmy się wszystkie wyspaly, to robi dobrze na intelektmarcela29 lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą.
My dzisiaj mieliśmy dzień sprzątania. Takich porządków dawno nie robiliśmy Staś nam na to pozwolił, bo leżał sobie pół popołudnia i się bawił
Mieliśmy w ogóle pojechać na basen ale rano sił nie mieliśmy i opuścilismy, pojedziemy w poniedziałek.
Co do spadku sił, to ja ostatnio jak trochę ponoszę młodego czuję, że robi mi się słabo i musze go szybko odłożyć...dziwne uczucie
Wczoraj pierwszy raz od ok miesiąca zjadłam jajko. Jak dotąd młody nie ma żadnych zmian skórnych, jak jutro też nic nie wyskoczy, to wprowadzam kolejny produkt