Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa ją też buszowalam dziś po sklepach z ubrankami dla dzieci, szukalam sukienki na imieniny mojej chrzesniaczki
znalazlam w 5.10.15 i kupilam, a przy okazji przeglądałam ubranka dla naszego malucha, takie były śliczne ale nie kupiłam, bo ten przesąd mnie przeraża
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kasia spoko sama szukałam czegoś z naocznymi przykładami bo inaczej to można oszaleć...
aha i jeśli myślicie o zakupie lóżeczka to polecam obejrzenie sobie takiego kompletu mnie się podoba to ze tam już prawie wszystko jest i na pewno taki zestaw zakupie
http://allegro.pl/obnizka-ceny-248zl-klups-lozeczko-z-szuflada-32el-i4500119270.htmlmówią ze bardzo slabe wykonanie. Szafa wg wygląda jakby wszystko bylo od czego innego. Łóżeczko masakra takie liche ze jak mąż kolezanki się oparl to złamał. My będziemy miec białe mebelki chcielimy z Ikea ale w sumie mamy stolarza który by nam na wymiar wszystko zrobil. Zobaczymy.
A ta niania kosztuje okolo 600 zltylko trzeba miec telefon z androidem lub tableta tez z oprogramowaniem tym
my kupujemy bez dwóch zdań. Klamka zapadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:03
-
Asiaa też początkowo obawy miałam, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć że do samego końca będzie dobrze. Na dobrą sprawę strach z domu wychodzić bo niebezpieczeństwo czai się na każdym rogu bo to ulice ruchliwe, dużo rowerzystów, to elewacje na budynkach robią i obok rusztowań się przechodzi. Jesteśmy w ciąży i kiedy mamy cieszyć się z zakupów dla maleństwa jak nie teraz ? Jutro planuje kupić śpiworek w smyku ostatnie sztuki są z wyprzedaży po 30zł. Rozmiar 56-62 powinien być ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:11
LadyMK lubi tę wiadomość
-
Mają mnóstwo pozytywnych komentarzy, ale jak dla mnie za dużo tego wszystkiego.
Na prawdę świetna sprawa z tą nianią, mam telefon z androidem więc ok. Muszę pokazać mojemu J. jakie są teraz wynalazki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:12
-
megg wrote:"Megg a jaki masz wynik glukozy ?? Ja miałam 5.5 i doktorek wysłał mnie na obciążenie glukozą w 13 tygodniu. "
Sewerynka moja glukoza to 5,52
i co Ci wyszlo po tym obciążeniu?
Podobno normy się zmieniły i jak jest od 5.5 to jest podejrzenie cukrzycy ciążowej, ale ja się nie znam. Po obciążeniu wyszły mi bardzo ładne wyniki, glukoza sama na czczo 5 i się nie czepiał a reszta w normach, wyniki prawidłowe. Jeśli chcesz znać zakres i normy jakie miałam to mogę Ci jutro napisać teraz leżę już w łóżeczku:-)
Ale nie stresuj się, badanie nie jest takie straszne jak je malują ,naprawdęWystarczy , że sama sobie tę glukozę rozrobisz, będziesz miała swoją wodę bardzo schłodzoną i pół cytrynki:) Smakuje jak za słodki sprite. I dobrze jakbyś z osobą towarzyszącą poszła dla własnego spokoju:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:12
megg lubi tę wiadomość
-
Hej, ja tez musialam cos kupic juz chyba w 6 tyg i jak dotad nie zapeszylam - wrecz przeciwnie. Poza tym w markecie szukuje sie baby event w sobote 23 sierpnia, beda rozne produkty w super cenach do pielegnaccji dla dzieci, koszyczki 'mojzesza' - to chce koniecznie, lozeczka, chustawki, foteliki do auta, ubranka i nawet materacyki na przewijaki, wiec pare rzeczy na pewno kupie a i na pozniej koszty mi sie rozloza ...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, fajnie jest na L4
Ogarnęłam sobie domek, zrobiłam pyszny obiad.
Trochę mnie mdli jeszcze, ale przynajmniej zawroty głowy się zmniejszyły.
Wstawiam zdjęciE mojego dzisiejszego brzucha:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:45
Januszkowa, kasia_1988, Bietka, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczynki, fajnie jest na L4
Ogarnęłam sobie domek, zrobiłam pyszny obiad.
Trochę mnie mdli jeszcze, ale przynajmniej zawroty głowy się zmniejszyły.
Wstawiam zdjęciE mojego dzisiejszego brzucha:
płaska jestes szczesciaro
Fedra lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Gusia, jesteśmy w tym samym "wieku" ciąży
A jak u Ciebie? Brzuszek jest?
A tak z innej beczki - oglądam właśnie kabaret Hrabi - uwielbiam tą babeczkę, Joannę Kołaczkowską
Proszę u mnie widać tak... Brzuchol juz jest..kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość