Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, to lipa z meżem:( ale wiem co czujesz
Cieszę się, że rehabilitacja przynosi efekty
Mam nadzieję, że i mojemu będzie szybko służyć.
Powiedzcie jak można łączyć odciągnięty pokarm? Przed zamrożeniem nie wolno, tak? A z obu piersi można czy tylko z 1? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPia Gizela wrote:a czy mogę ściagnać teraz z jednej i z drugiej i za 2 godz z jednej i drugiej, połączyć (jeśli są w tej samej temp.) i zamrozić?
Wiem, moje pytania są infantylne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Nie zbyt często się udzielam na forum ale musiałam wejść i Wam napisać. Kombinuję od dłuższego czasu jak mieć normalny zasiłek macierzyński /Komorowski podpisał ustawę o zmianach w zasiłku macierzyńskim na mocy której ja traciłam prawo do zasiłku/ i weszłam na stronę pomagamymamom.pl i teraz już jestem spokojna, bo okazało się że jednak nie zostanę na lodzie
Polecam tą stronkę bo świetnie doradzają i nic nie zapłaciłam
-
Będzie 35 słoików ogórków
M. chciał robić więcej, bo dla Janeczki jeszcze przecież
A mnie od 2-3 dni pobolewa brzuch tak okresowo, ciekawe...
Edit: trzecie drzemka czas start.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 14:59
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Na facebooku Rudasek przekazała informację o Groszku, także i ja ją przekażę tutaj:
"Emilka od srody jest w szpitalu, miala sepse i byla w stanie krytycznym Ma przebita nerke i dren w plecach. Jutro przechodzi cieki zabieg Bardzo prosi o wsparci i modlitwe za Nia!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 16:02