Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
to sama nie wiem co z tym kojcem, moje cale mieszkanie ma 60m, salon nie wiem ile ale pewnie ten drewniany mi duzo zajmie:-/ mała ma przygotowany swoj pokoj z wykladzina to ew moze tam raczkowac jak bramke w drzwi wstawie, ale np planujemy wyjazd na wakacje do domku nad solina to trzeba by bylo i taki maperialowy zeby np na dworze postawic i lozeczko turyst ale znowu tyle kupowac tego:-/ moze kupie aby kojec to i do spania na wyjezdzie i do zabawy w domu, tylko mysle jak to ze spaniem w kojcu:-/ a moze kupic lozeczko turystyczne i niech za kojec w domu robi, musze poogladac w sklepie"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
No to Ty masz super bo jesli masz dobrze przygotowany dla malej pokoik to sobie nic tam nie zrobi to zwykla bramka da rade. Ja nie mam tak wiec mysle wlasnie o tym duzym drewnianym.
Tez uwazam ze szkoda kasy kupowac tyle, trzeba jedno a takie co dwie funkcje spelni. -
Stokrota to i ja sprobuje w domu bez pasow. Bo ja lulam w wozku.
Dzis tak ladnie spal q domu przy balkonie.. Maz pilnowal ze az zasnal.
Ja zrobilam golabki, ogarnelam kuchnie i lazienke, zrobilam pranie
Kasia a ten facet moze nie pomyslal ze za pare min dzuecko mogloby umrzec -
słoneczna 85 wrote:Moj tez w nocy nie tylko boje sie ze wczesnie zasnal to moze wstanie teraz
W nocy zaczyna sie krecic to daje cyca i spi dalej. Pokreci glowa albo przewroci sie na brzuch.. -
nick nieaktualnyLadyDi wrote:Widziałyście?!
https://www.youtube.com/watch?v=WXEZ6g2WLoM#t=161
Jejku, aż mnie ciarki przechodzą. Bardzo dzielnie zniosła poród. U mnie tak dobrze nie było...
wow miała szczęście że bezproblemowo, a mąż siła spokoju, mój by padł na zawał
-
Ja jestem kompletnie wypluta. Luna nie idzie spac do prawie 23:00. Wczoraj ani razu sie nie zdrzemnela i byl ryk prawie caly wieczor. Obudzila mnie po 2 na jedzenie, a nastepnie ocknela sie jak juz bylam gotowa do wyjscia o 4:45 i znowu placz. Zmienilam jej pieluche, ale nie pomoglo. Nakarmilam i wyslalam sms do pracy, ze sie pierwszy raz w zyciu spoznie. Cale szczescie jak o 5:10 postanowilam podmienic cyc na smoka, to sie nie obudzila, a ja do pracy zdazylam. Ale seryjnie zasypialam za kierownica :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
słoneczna 85 wrote:Dorce pomogl szaman skaczacy przy suwaku:))
Minal 4 dzien bez kupy. Wzielam termometrem ale kupy brak.
Zachowuje sie normalnie wiec narazie nie panikuje. Ale jak jutro nie zrobi to chyba kupie czopki:(
Sloneczna a Ty tylko kp czy nie? To normalne. Nie ma powodu do paniki.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Moze i tydzien nie robic i nadal bedzie w normie. Nasza corka miala chyba 10-dniowa przerwe zanim jej sie na nowo uregulowalo. Z 6 kup dziennie przeszla w tym czasie do trybu jednej kupy na dzien/dwa dni.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya