Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! mam prąd wczoraj cały dzień nie było go, masakra życie bez elektryczności
Wczoraj przez ten upał to dziecko mi tylko godzinę spało a tak to jęki Jeść też nie chciał, tylko co godzinę po 2-3 min przy piersi, dłużej nie chciał bo się kleiliśmy do siebie.
A dziś już o 7 było 24 stopnie!! I o tej godzinie też spacer zaliczyliśmy
I jak będzie dziś z samopoczuciem synka nie wiem. -
Czesc dziewczyny... co do upalow to u nas od miesiaca temperatura nie spada ponizej 30st...od jakiego tygodnia jest codziennie po 38st:/ dzis z nocy bylo 27st!
Z poczatku dzeci moje byly mega marudne ale teraz chyba sie juz troche przyzwyczaily do takiej pogody my tez.
-
U nas tez upal. Maly wlasnie sie wybudzil z pierwszej drzemki i je U mnie zazwyczaj taras otwarty, troche jestesmy w domu, troche na dworze. Teraz siedzimy w domu bo musze posprzatac a poza tym za duszno. Pozniej pojde z chlopcami na kawke do sasiadki
-
Hej
U my od 6 na nogach, zaliczylismy spacer jak wychodzilismy było świetnie, ale juz się zrobił ukrop. Staś w taką pogodę ma albo rampersa, albo bluzeczke z kr rękawem.
Dzisiaj wybieramy się na basen, oby bylo malo ludzi.
Mamy chłopców powiedzcie mi czy myśleliście o strzyżeniu synów? Jak tak to kiedy planujecie? Ja się zastanawiam nad tym, bo Staś ma takie piora, że chyba trzeba coś z tym zrobić -
Gosiak wrote:Tylko dzisiaj
Normalnie: 40-80 minut, nie więcej.
To i tak dobrze u mnie jest 15 minut do 30, 3 razy dziennie. Wczoraj były tylko dwie. Śpi od 11:10 teraz, więc zobaczymy. Idę szykować obiad i ciasto muszę upiec, bo siostra ma dziś urodziny -
U mnie dzis chyba dzien marudy. Starszy ciagle placze, robi na zlosci tylko kat zalicza i maly marudzi, tak zle, tak zle, teraz ululalam go w wozku. Zobaczymy jak dlugo pospi. A ja ide zrobic sobie kawke bo usypiam na stojaco a nie wiem czy sie zgraja zebym mogla sie z nimi polozyc.