Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Dziewczyny, wesprzecie? http://www.siepomaga.pl/serce-jasia
dziś rano było jeszcze ponad kilkadziesiąt tysięcy, a teraz zostało już tylko niecałe 1500 zł. Nawet złotówka się liczy!
jupi już wszystko jest!Gosiak, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Laurka, no nianie są drogie mam nadzieję, że najdziesz dobrą i tanią może u was są lepsze ceny
No sa lepsze, ale tez zalezy od tego co chcesz. Gdybym nie potrzebowala kamerki, to wydalabym mniej niz 40 dol. Ja chce koniecznie z kamerka, wiec patrzymy na 70-110 dol. Mozna i za 175 kupic, ale taki produkt mnie nie interesuje :- PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:54
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyoj mi Grezs dał dzisiaj popalić, ćwiczenia to jest taki ryk że naprawdę walcze ze soba żeby nie przerywać, teraz od 1,5h próbuje go połozyc spac bo trze oczy i nic. Ryk i wrzask. Samrowałam dziasła żelem więc powinien byc spokojniejszy. Jeść nie chciał wziął łyka i wrzask..... nie mam siły. Męża nie ma będzie po 20. Koszmar......
Dziewczyny karmiące mm - przepajacie woda przegotowana czy jakimis herbatkami? -
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:Kuzwa wlasnie znalazlam kleszcza u Kubusia Gdzie moge z tym podjechac? Bo sama nie umiem go wyciagnac. Jechac na IP? Bo dzis juz weterynarza u nas nie ma, byl do 18.
kleszcz potrzebuje 12h żeby się wgryść prządnie do tego czasu nic zlego sie nie dzieje. Weź rękawiczke gumowa i lekko kręc palcem przeciwnie do ruchu wskazówek zegara - sam sie wykręci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sorka dziewczyny ze wylatuje z tematem ni z gruszki ni z pietruszki, ale dzisiaj robiłam wyniki krwi do banku komórek macierzystych- miałam zalecone zrobić do 6 miesięcy po porodzie i dodatkowo zrobiłam tsh i morfologie. w morfologi oczywiście wyszło duzo za duzo krwinek czerwonych a tak to spoko, ale co mnie martwi to TSH MAM 55,66 miga na czerwono i jest norma obok 0,27 do 4,200. co to oznacza?
kurde muszę iść do endokrynologaa, ale się zmartwiłam.
w ciąży mi wykryli niedoczynność tarczycy ale po ciązy przerwałam branie eutyrou zgodnie z zaleceniem mojej endokrynolog, ale w ciąży najwyższem miiałam 6.2 -
NASTA to ja bym była chętna na mleczko,ale tak na 2-3 puszki, bo mam jeszcze 2 w domu tylko byśmy się zgadały co i jak z kosztami przesyłki i ilością dokładnie itp.
Sylwia ja daję mm, cyca i wodę
Kasia u mnie była sytuacja właśnie teraz z tym tsh: w ciąży i po ciąży brałam leki i po porodzie wyszło mi tsh 0,012 , oczywiście podejrzenie że popadam w nadczynność. Odstawienie leków, badanie TRAB i po miesiącu tsh i ft4. TRAB wykluczył nadczynność- super a tu nagle tsh 22,610! No i dzisiaj miałam wizytę i okazało się,że to prawidłowa reakcja organizmu na odstawienie leków, nie mam nadczynności a teraz leki i schodzimy z tsh zbijając je pomału bym się dobrze czuła
nie wiem jak dokładnie u Ciebie było z wynikami po porodzie,ale może to samo miałaś? -
przedszkolanka:) wrote:NASTA to ja bym była chętna na mleczko,ale tak na 2-3 puszki, bo mam jeszcze 2 w domu tylko byśmy się zgadały co i jak z kosztami przesyłki i ilością dokładnie itp.
Sylwia ja daję mm, cyca i wodę
Kasia u mnie była sytuacja właśnie teraz z tym tsh: w ciąży i po ciąży brałam leki i po porodzie wyszło mi tsh 0,012 , oczywiście podejrzenie że popadam w nadczynność. Odstawienie leków, badanie TRAB i po miesiącu tsh i ft4. TRAB wykluczył nadczynność- super a tu nagle tsh 22,610! No i dzisiaj miałam wizytę i okazało się,że to prawidłowa reakcja organizmu na odstawienie leków, nie mam nadczynności a teraz leki i schodzimy z tsh zbijając je pomału bym się dobrze czuła
nie wiem jak dokładnie u Ciebie było z wynikami po porodzie,ale może to samo miałaś?
dzieki za odpisanie.
ja 6 tyg po ciąży robiłam tsh i miałam nagle idealne 0,92 i tutaj nagle taki wynik.
a jakie było Twoje samopoczucie?
ja mam okropny ostatnio bum na słodycze, ale też chodzę wiecznie niedospana - to zwalałam na mojego skrzata.