Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej ...ktoś tu o mnie pytał- miło
czuje sie ok...po niedzielnym omdleniu nie ma ani sladu, mnie tez mdli ale coś
jutro ide po kontynuacje L4 i do szefowej...wrrrrrrrrrr
co u Was? -
Asiaa1201 wrote:Kozi ser w ciąży nie wskazany...
A ja mam pytanie czy już Wasz Ginekolog wspominał o usg polowkowym?
Ja juz jestem zapisana na paźdiernik cos ok 20... nie che mi sie szukać. ...ale ja jak sie zapisywalam na jutrzejsze to mi od razu termin zaproponowali
)
-
Asiaa1201 wrote:Aż się samą sobie dziwie, bo parę tygodni temu nie mogłam patrzeć na jedzenie
Asia uwazam ze to nie duzo:)) ja mam od zawsze takiego tasiemca,wieczny glod.Dzis zjadlam na kolacje 1kg lasagnie z biedry:D:D I tak codziennie masowe ilości pochłaniam. Ale dzis mam szczególny dzien głodomory.Trudno najwyżej będę gruba torba,po ciąży będę się martwić,jak na razie waga stoi w miejscu i jest jak przed ciaza,choć czuje sie napuchnięta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 22:43
Fedra lubi tę wiadomość
-
Niedawno jadłam, a czytając Wasze wypowiedzi o kolacji znowu jestem głodna:) Byłam dzisiaj w pracy zanieść L4, moja koleżanka (49 lat:) mama dwóch synów) popatrzyła na mnie i powiedziała: "oj widzę, że Ci pójdzie w bioderka, nie będziesz miała brzuszka do przodu"
Eh może ona ma rację, widzę, że zaczynają mi się robić "boczki"- chyba pora uspokoić się trochę z tym jedzeniem:/
A co do kremów jeszcze to Elancyl używała moja siostra, urodziła we wrześniu zeszłego roku, cały czas stosowała i nie ma rozstępów, ona jest moim guru więc bez dwóch zdań kupiłam ten sam krem co ona:)
Zawsze miałam zaufanie do drogich kosmetyków. Dla mnie to to samo co np. pasztet za 2,50 za opakowanie, gdzie jest MOM, a pasztet kupiony za 40 zł za kg z dobrego mięsa.
Nie wiem dlaczego, ale nie potrafię zaufać oliwce za 15 zł.
Każda decyduje o sobie, o swoim ciele. Może jestem naiwna:)
-
No z tymi "drogimi" kosmetykami to ściema. Siostra pisała pracę magisterską na ten temat, i najlepszy składnikowo i najlepiej działający w tym przypadku były to kremy na zmarszczki okazał się krem z lidla za 8 zł a za 500 coś najgorszy. Nie zawsze cena to jakość niestety.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Z tymi kremami na rozstępy to ja osobiście uważam że ważne i tak są predyspozycje skóry a przede wszystkim genetyczne. Moja mama ma 57 lat dwie ciąże za sobą i ani jednego rozstępu a nie smarowała się niczym, dla mnie nie ma regułyMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Witam was w ten piękny deszczowy dzien
uwielbiam jesień uwielbiam pogodę w Irlandii i dzis taki wlasnie u nas dzien
Wczoraj mialam strasznie placzliwy dzien. Plakalam nawet bo herbata mi za mocna wyszladzis jest chyba lepiej. Moje hormony wczoraj zawladnely nią
Zycze miłego dniaGosiak, kasia_1988, Bietka, LadyDi, Januszkowa, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Olcia zazwyczaj kobiety, które korzystają z drogich kosmetyków i zabiegów np. medycyny estetycznej wyglądają dobrze. Znam osobiście wiele takich. Nadal będę bronić swojego zdania:)
wiec mi sie nie opłaca kupowac drogie kosmetyki na rozstępy bo raz uzyje i moze okazać sie ze mam na ten kometyk uczulenie.
ale zgadzam sie ze drogie kosmetyki tez moim zdaniem robią dobra robote. Sama najchetniej kupuje sprawdone drozsze kosmetyki do codziennej pielegnacji.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Wczoraj mialam strasznie placzliwy dzien. Plakalam nawet bo herbata mi za mocna wyszla
dzis jest chyba lepiej. Moje hormony wczoraj zawladnely nią
Nie to, żebym strasznie żałowała...
Jedyna rzecz, to się wzruszam na byle filmiku czy reklamie, ale żebym płakała rzewnymi łzami, to nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 08:11
Fedra lubi tę wiadomość