Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy, pediatra próbował mnie przekonać że to antybiotyk nie działa w żołądku tylko gdzieś tam i to nie on spowodował biegunkę. Na logikę skoro jest doustny to chyba dostaje się do żołądka? :] Pytał mnie czy ktoś w rodzinie nie ma jelitowki.
Osluchowo czysto, więc dzisiaj ostatnia dawka antybiotyku i resztę leków odstawić, tylko probiotyk 2 razy dziennie. Już się boję że jak mu dam ten antybiotyk to znowu będzie miał biegunkę... -
Atakasobiejedna wrote:Wróciliśmy, pediatra próbował mnie przekonać że to antybiotyk nie działa w żołądku tylko gdzieś tam i to nie on spowodował biegunkę. Na logikę skoro jest doustny to chyba dostaje się do żołądka? :] Pytał mnie czy ktoś w rodzinie nie ma jelitowki.
Osluchowo czysto, więc dzisiaj ostatnia dawka antybiotyku i resztę leków odstawić, tylko probiotyk 2 razy dziennie. Już się boję że jak mu dam ten antybiotyk to znowu będzie miał biegunkę...
zdrowka zyczeAtakasobiejedna lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Pia, jemu chodziło o to że substancja czynna nie działa w żołądku, no ale kurde sam płyn gdzie trafia jak nie do żołądka.
Wstyd się przyznać, ale nigdy awokado nie jadłam, jak to smakuje? Bardziej jak owoc czy warzywo? -
u nas pobudka przed 6, i spacer byl o 8, teraz do 18 w domu, cały dzień dziś same bo M długo w pracy będzie, urwanie głowy ma przez te upały (branża klimatyzacyjna i warsztat samochodowy), ludzie klimy montują w domach i naprawiają auta przed wyjazdami na wakacje także jak wraca z pary do pada, tyle co wykąpie malutką i nawet nie ma siły z nią już się bawić, ale jeszcze 2 tyg i urlop:)
a i M pojechał do dyrektorki która zarządza wszystkimi miejskim żlobkami i pogadał tak jak trzeba i jednak nam miejsce przetrzymają w żłobku do grudnia - także jak się chce to wszystko można załatwić(bedzie chodziła na 3-4 godz bez posilków- przez 2 mc), a od lutego jak wroce do pracy dziadek się zadeklarował ze będzie odbierał zaraz po obiadku więc mała będzie tylko 4-5godz w złobku:) jak mi sie uda jeszcze z kierownikiem załatwić prace na jedna zmiane to bedzie super
budzi mi się młoda z pierwszej drzemki, takze zmykam i zaraz mam dzwonic w sprawie boboswimm:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Atakasobiejedna co za lekarka...dobrze że już ostatnia dawka i się unormuje.
Pia najlepiej z pomidorem smakuje a wiecie że z awokado robi się zdrową nutelle? z bananem,miodem i kakao
A awokado smakuje hm..trochę jak bezsmakowe masło haha
A my od jutra luzyy bo babcie mamy do pomocy aż do końca sierpnia od rana do wieczora -
Pia Gizela wrote:Gosia tym awokado to mam posmarować chleb i co jeszcze do tego pasuje? Rzodkiewka, pomidor?
-
Atakasobiejedna wrote:Pia, jemu chodziło o to że substancja czynna nie działa w żołądku, no ale kurde sam płyn gdzie trafia jak nie do żołądka.
Wstyd się przyznać, ale nigdy awokado nie jadłam, jak to smakuje? Bardziej jak owoc czy warzywo?
W ogole nie ma zadnego smaku. Jest zupelnie bezsmakowe i dlatego nie ma sily, ktora mnie do niego przekona ;- P
Dzien dobry. Nie mam na nic sily.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Gosia jak już będziesz coś wystawiać z telefonów to podeślij, bo mąż wiem, że mówił, że potrzebuje coś używanego, bo mu w pracy telefony się palą! Pamiętam jak kiedyś spadł mu z 10 metrów jakiś tam super wypasiony telefon za ponad 2 tysiące. Od tego czasu przystopował z telefonami do pracy
-
Wczoraj wieczorem na kolacje Luna dostala slodkiego ziemniaka ze sloiczka (produkt organiczny of course ;- P) Zanim otworzylam sloiczek, przeczytalam, ze trzeba zuzyc zawartosc w dwa dni po otwarciu i mowie: Niemozliwe, zeby ona to zjadla w trzy dni - potrzebowalaby na to tygodnia. Nic bardziej mylnego! Wtrzachnela 1/3 jak sie patrzy! Na widok lyzeczki otworzyla dzioba szeroko SZEROKO! Ha ha ha! Mielismy taki ubaw z mezem i tesciowa (ktora przy okazji robila zdjecia i nagrywala wszystko).
Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya