Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:Gosia jak już będziesz coś wystawiać z telefonów to podeślij, bo mąż wiem, że mówił, że potrzebuje coś używanego, bo mu w pracy telefony się palą! Pamiętam jak kiedyś spadł mu z 10 metrów jakiś tam super wypasiony telefon za ponad 2 tysiące. Od tego czasu przystopował z telefonami do pracy
-
Któraś coś?
Redakcja Miasta Kobiet – TVN Style przygotowuje program poświęcony szerokiemu zastosowaniu kobiecego mleka. Poszukujemy kobiet, które wykorzystywały mleko z piersi w niestandardowy sposób, np. używały go do kąpieli dziecka. Do kontaktu zapraszamy również kobiety, które zdecydowały się na zakup mleka przez internet.
Nagranie odbędzie się 8 lub 9 września w Warszawie.
Za udział w programie oferujemy wynagrodzenie oraz zwrot kosztów dojazdu
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na [email protected] lub pod numer 502-555-156. -
Gosiak wrote:Któraś coś?
Redakcja Miasta Kobiet – TVN Style przygotowuje program poświęcony szerokiemu zastosowaniu kobiecego mleka. Poszukujemy kobiet, które wykorzystywały mleko z piersi w niestandardowy sposób, np. używały go do kąpieli dziecka. Do kontaktu zapraszamy również kobiety, które zdecydowały się na zakup mleka przez internet.
Nagranie odbędzie się 8 lub 9 września w Warszawie.
Za udział w programie oferujemy wynagrodzenie oraz zwrot kosztów dojazdu
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na [email protected] lub pod numer 502-555-156.
A to ciekawe , ale ja mlekiem tylko karmię -
A ja wam pokażę co dziś w komentarzu na jednym blogu znalazłam Mail jest TVNowski
Przeszukując internet natrafiłam na Pani blog, zobaczyłam wpis o ciąży i postanowiłam do Pani napisać.
Pracuję w redakcji nowego programu, do którego poszukujemy kobiet w błogosławionym stanie. Może byłaby Pani zainteresowana? Dla przyspieszenia kontaktu podaję poniżej numer telefonu do siebie.
Nasz program ma się stać platformą do wymiany informacji na temat sposobów prowadzenia ciąży i przygotowywania się do porodu. Poszukujemy do niego kobiet, które chcą poznać różne metody rodzenia i są otwarte na dyskusję z innymi przyszłymi Mamami. Pod okiem wykwalifikowanej położnej pomożemy im dobrać najlepszy dla siebie sposób sprowadzenia dziecka na świat.
Jeśli byłaby Pani zainteresowana, zapraszam do kontaktu. Wyprzedzając od razu pytanie, które może się nasunąć: to jest program poradnikowy, nie naruszający granicy intymności, jaką byłoby np. nagrywanie porodu. -
Pia Gizela wrote:A to ciekawe , ale ja mlekiem tylko karmię
Ponoć Reni Jusis kąpie dzieci w wodzie z dodatkiem mleka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 14:21
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Zapisalysmy się na basen 6 wrzesnia darmowe zajęcia pokazowe, a od 13 września 10 zajęć w niedzielne poranki po 30min, mała będzie do basenu wchodzić z tata, a ja będę czekać z jedzonkiem:) i może kawke wypije:) zajęcia w szpitalu dziecięcym, woda ozonowana także w tym czasie innych osób na basenie czy w szatni nie będzie, już nie mogę się doczekać
W tą niedzielę idziemy drugi raz na basen ale sami, potem jest przerwą wakacyjną
Ją dziś pomrozilam kolejną partie marchewki pokrojonej w słupki, mam już fasolke, brokuły, kalafior.....jeszcze dynia, koperek i groszek trzeba zamrozić i zrobić musy gruszkowe, jablkowe, syrop z czarnego bzu, pomidory i leczo
M nie może wyjść z podziwu, stwierdził że będzie sąsiadom wycieczki do naszej piwnicy organizował żeby podziwiali zapasy, akurat mamy podświetlane półki ledami więc jak w muzeum;)Gosiak lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Podziwiam za te zapasy, ja nic nie robię. Sztuką dla mnie jest ugotowanie obiadu i to takiego na szybko. Mogłabym robić coś po 20 jak młody śpi, ale wtedy juz padam na pysk.
-
Atakasobiejedna wrote:Podziwiam za te zapasy, ja nic nie robię. Sztuką dla mnie jest ugotowanie obiadu i to takiego na szybko. Mogłabym robić coś po 20 jak młody śpi, ale wtedy juz padam na pysk.
Moja też ma problem z rączką z tym że jak chce z pleców na brzuch ale czasem ją sama przekrecam to myślę że zalapia w końcu, nie pomagam za każdym razem, niech kombinuje
U nas po drzemce nr 2 tora trwała 30min także koniec relaksu
Apropo awokado:http://www.mniammniam.com/s/awokado/ ciekawe są te babeczki i omlet z feta;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017