Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika_ polecam! Energii więcej, samopoczucie lepsze, a ciało to tylko efekt uboczny.
Ja przed ciążą byłam wariatką jeśli chodzi o ćwiczenia. Tylko w niedziele odpoczynek, teraz nie mam tyle mocy, ale staram się jak mogęmonika_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie dawno mnie tutaj nie było.
Przyszłam się tylko pochwalić że moja Lila dzisiaj kończy pół roczku. Zębów brak, pieknie się kula - nawet parę razy pod rząd, podnosi sir do siadu, ale sama jeszcze nie usiadła, jak ja poradzę to siedzi i pięknie się bawi, śmieje się bardzo głośno - wszystko ja bawi ostatnio. Waży jakieś 6,5 kg, nosi rozmiar 68, pieluszki 3.
Poplakalam się dzisiaj ze szczęścia.
Odezwę się jutro u wrzucę zdjęcia. Całuski dla Was.
Witam nowa dziewuszke na forum.monika_, Sue, Gosiak, dorocia2324, Bietka, LadyDi, marcela29, Laurka lubią tę wiadomość
-
My juz po spacerze. Na dworze jeszcze jest przyjemnie chłodno, ale w domu już 25 stopni... Wczoraj max mieliśmy 27, oby więcej nie było.
Jednak odpuscilam zakupy z młodym. Jest za gorąco, on nie lubi siedzieć w foteliku. Pojadę sama jak mąż z pracy wróci
W ogóle wstalismy dzisiaj przed 7 chwilę. Ostatnio ciągle o 6, wiec za s e to więcej snu
Właśnie dziec mi zasnął przy cycku mam nadzieję, że da się odłożyć, bo jeszcze śniadania nie jadłam a czuję jak mnie ssie.
-
No i mój dzisiaj kończy pół roku, kiedy to zlecialo...
Niestety biegunki ciąg dalszy, a nie mogę się do przychodni dodzwonić. Wczoraj lekarz kazał nam przyjść jakby biegunka nie przeszła i złapać mocz. Ciekawe jak ja to sama zrobię. Juz nie wspomnę że nie wiem po co mu ten mocz, skoro laboratorium mają czynne do 8.30?kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego półroczniakom !!!!
Kurcze moja to chyba duża baba jest bo waży już jakies 8200.... wcześniak...hehehe....
U nas gorąc...rano byłyśmy na zakupach ale już było gorąco. dzisiaj niby ma być 37 stopni, jutro 40. I przyszły tydzień znowu taki gorący cały...To przegięcie jest juz. Będziemy cały tydzień w domu siedzieć -
Stokrota :) wrote:Wszystkiego najlepszego półroczniakom !!!!
Kurcze moja to chyba duża baba jest bo waży już jakies 8200.... wcześniak...hehehe....
U nas gorąc...rano byłyśmy na zakupach ale już było gorąco. dzisiaj niby ma być 37 stopni, jutro 40. I przyszły tydzień znowu taki gorący cały...To przegięcie jest juz. Będziemy cały tydzień w domu siedzieć
My nie wiemy już co robić w ten upał. Normalnie jak jest chłodno zaliczamy zakupy jakies spacery i dzień mija. Teraz siedzimy czekamy na wieczór, brakuje mi już pomysłów na zabawy. Nosimy, chodzimy do lustra, trochę na matę i tak w kółko.Stokrota :) lubi tę wiadomość
-
Helo
My sie plazujemy codziennie od 14 do 19 kupilam namiot quechua wiec mala ma zawsze cien i nikt na nia piachem nie sypie, super sprawa dziewczyny polecam bardzo, w decathlonie za 79 zl, malo zajmuje wazy prawie nic i sklada sie w chwile
Monika kupilam skuszona Waszymi wypowiedziami Tulę i wczoraj doszla yeaaah mam kolor the star chyba tj Pia
Wczoraj mala wsadzilam i byla zachwycona zaluje ze wczesniej nie kupilam moje dziecko ma dzis gastrofaze, tyle wchlonela na 2 gie sniadanie mm ze 2 razy dorabialam a ona ciagnela i ciagnela teraz bryka nazart, po takiej ulosci juz ulala sporo no ale nic dziwnego jak na brzuchu brykamonika_ lubi tę wiadomość
-
Hej
My dziś też spacerowaliśmy skoro świt:)
We Wrocławiu jest nieludzko gorąco po prostu. I tak jak Monika, brakuje mi czasami pomysłów co z tym dzieckiem robić. Ostatnio już mu wierszyki recytowałam z pokazywaniem. Chyba też kupię pacynki i będę mu teatrzyki robić
Jeszcze zachciało mi się ziemniaków z kefirem i chyba będę musiała wyjść z małym na tą patelnie...
-
Ja jeszcze dlugo nie chce wyrzucac malej do jej pokoju ale tak sie wlasnie ostatnio zastanawialam jak wyglada "odstawienie" w takim wypadku i w jakim wieku. Bedziemy ja tego uczyc czy jest szansa ze sama sie przeniesie? Macie jakies zaslyszane od rodziny, znajomych historie?
-
Bella, fajnie że nosidło Ci pasuje. Też po zdjęciu jesteście obie przemoczone? Gosiak chyba pisała o czymś przewiewnym na lato, ciekawe czy robi to dużą różnicę. W te upały i tak w dzień nie wychodzę ale wystarczy trochę łażenia po domu żeby się porządnie zgrzać.