Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika u mnie kuzynka córkę miała na cycu do 3 roku życia i mała spała z nią. Poszła mała do przedszkola,kupiły łóżko,pościel-sama wybierała i śpi u siebie od tamtej pory. No ale ja jednak wolałabym wcześniej :p
Mamy drugą drzemkę i muszę się pochwalić że moje dziecko zasypia bez szumu,rąk i kołysaniamonika_, Sue lubią tę wiadomość
-
Tomek śpi albo w łóżeczku obok naszego łóżka do pierwszego karmienia
Kiedyś czytałam taki tekst "ludzie to jedyne ssaki, które wyrzucają młode z gniazda po urodzeniu". Dlatego podoba mi się rozwiązanie przedszkolanki - dziecko samo sobie wybirea kołderkę, pościel itdGosiak lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko ma swój pokój, łóżeczko. A w tym łóżeczku śpi co najwyżej do pierwszego karmienia
Poza tym lubię spać z synkiem Chociaż śpię wtedy jak na szpilkach
I tylko raz odłożyłam go do łóżeczka na noc śpiącego. Uczucie koszmarne. Jakby ktoś mi coś bardzo cennego odbierał. Zazwyczaj mąż go odkłada, jeśli już ma spać w łóżeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 14:40
Sue lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Ja już nie mogę czytać o tym jedzeniu dla dzieci. Wszędzie chyba jest syf i wszyscy nas oszukują, takiego przekonania zaczynam nabierać.
-
Pia mam tak samo a jak nie śpi ze mną to ja nie śpie bo zaglądam czy wszystko ok
Co do jedzenia to teraz wszędzie jest chemia i syf...czy damy słoiczek czy ugotujemy warzywa ze sklepu-nigdy się nie dowiemy co z tym tak na prawdę robili wcześniej..
Któraś pisała ostatnio że mroziła ,można marchewkę z ogródka pomrozić na zimę? I jak? -
Atakasobiejedna czytalam wczoraj w jakims pismie dla rodzicow o tym czego oznaka moga byc takie kupy/biegunki jak u Twojego dziecka i od razu o Tobie pomyslalam, zle teraz za gwint nie umiem sobie przypomniec :- / Jak mi pamiec wroci, to napisze.
Sue pomysl z pacynkami jest ekstra! Zawsze lubilam pacynki. Musze dorzucic do kolejnego zamowienia z amazonu.
Kocham amazon! Maja nianka elektr. miala byc wczoraj a nie doszla. Dostalam email z przeprosinami. Poniewaz po raz drugi w zyciu zaplacilam za przesylke (zamiast wybrac opcje darmowej i czekac dluzej), to skontaktowalam sie z Obsluga Klienta i bez zbednych pytan w dwie minuty zwrocili mi kase za przesylke!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Luna nabyla wczoraj nowa umiejetnosc: nasladowanie i powtarzanie. W tym przypadku jest to "pierdzenie" ustami i jezykiem. Trzeba do niej wydawac taki dzwiek i ona odpowiada i tak w kolko : - D
U nas jutro bedzie pol roku i jedziemy do aquaparku :]Gosiak, Bietka, LadyDi, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya