Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane
Sloneczna u Leoska glowka tez sie poci zwlaszczs jak je, to juz ma mokre wloski, a teraz te afrykanskie temperatury to juz masakra.
Chwalimy sie Leos ma 6 i pol miesiaca wazy 7600 i ma 73cm kawal chlopa
milego wieczorkusłoneczna 85, Gosiak, Laurka lubią tę wiadomość
-
Stachowi się nie poci.
Słoneczna bądź dobrej myśli, nie rozchoruje się!
Dzisiejszy dzień był chyba jak dotąd najbardziej męczący przez te upały. A jeszcze tydzień mają się utrzymywać...
Ja postanowiłam (o ile się nie wydygam i odpuszczę) że jutro pierwszy raz pojadę z młodym autem na zakupy do lidla. Musze w końcu się odwazyć. -
Dzieki za kciuki!
Ja pociwczylam ale turbo spalanie nie bylo dobrym pomyslem na dzis bo juz po rozgrzewce bylam mokra. Chyba nigdy tego nie zrobie:) grunt ze pocwiczone 20 min i brzuszki.
Dzis minal 4 dzien bez slodyczy i bez cukru:) i z cwiczeniami!! Chociaz dzis mnie cos tak korcilo..Pia Gizela, monika_ lubią tę wiadomość
-
Mojemu też poci się głowa, nawet Was miałam pytać czy u Was też tak jest.
Ja poćwiczyłam godzinę, leje się ze mnie. Mata tak mokra, że przy desce mi się adidasy ślizgały Jutro nie wstanę, bo zrobiłam dodatek do treningu ze strony Chodakowskiej
Słoneczna, obczaj trening z gwiazdami - tam masz takie 3 fajne treningi - na brzuch, cardio i taki na balans. Treningi trwają 15 minut, na youtubie powinny być.
Idę pod prysznic i na balkon!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Pia, kupujesz ubranka na zapas czy już 80 w użyciu?
Moj A. awokado je z octem balsamicznym, ja nie znoszę octu. Jem bez niczego, uwielbam ten niby brak smaku. Mam wrażenie że to jest smak chłodny, bez względu na temp. Podobne uczucie jak te czekoladki które są takie chłodzące...wiecie o co chodzi czy robię z siebie durnia?