Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrezygnowałam z robota i osmiornicy na rzecz klocków z lamaze (piramidka), pająka i mruczącego dalmatyńczyka.
To koniec zakupów już!
We wrześniu też nie będę za dużo kupować, bo na szczęście będziemy w HiszpaniiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:00
-
Pia Gizela wrote:Ja właśnie rozważam te klocki Jak wygląda pająk i muczący dalmatyńczyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:23
-
Jakby nie patrzec urlop macierzynski to tez praca tyle ze szefa dodatkowo na rekach trzeba nosic i ljeszcze wyrabiam nadgodziny bo wiecej nic 8 h dziennie.. A zus mi za to zamiast dodac to odejmuje 20%.. To Ci sprawiedliwosc.. Nawet dnia wolnego nie mam za to;)
Pia Gizela, Gosiak, monika_, Bietka, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:Jakby nie patrzec urlop macierzynski to tez praca tyle ze szefa dodatkowo na rekach trzeba nosic i ljeszcze wyrabiam nadgodziny bo wiecej nic 8 h dziennie.. A zus mi za to zamiast dodac to odejmuje 20%.. To Ci sprawiedliwosc.. Nawet dnia wolnego nie mam za to;)
Pozdrawiam :- PPPP08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A tak serio Bella to Luna zachowuje sie podobnie co Twoje dziecko, a zaden zab jeszcze nie wyszedl. Widze obie jedynki na dole pod dziaslami, ale sie nie przebily jeszcze.
Czy te z Waszych maluszkow, ktore dostaja juz jakies jedzonko poza mlekiem tez sie tak strasznie ekscytuja na widok lyzeczki? Bo moja az cala skacze! Oczy robia jej sie wielkie, buzie otwiera szeroko, raczki wyciaga, kopie nogami i podskakuje. I wcina wcina wcina!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:A tak serio Bella to Luna zachowuje sie podobnie co Twoje dziecko, a zaden zab jeszcze nie wyszedl. Widze obie jedynki na dole pod dziaslami, ale sie nie przebily jeszcze.
Czy te z Waszych maluszkow, ktore dostaja juz jakies jedzonko poza mlekiem tez sie tak strasznie ekscytuja na widok lyzeczki? Bo moja az cala skacze! Oczy robia jej sie wielkie, buzie otwiera szeroko, raczki wyciaga, kopie nogami i podskakuje. I wcina wcina wcina!