Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi Staś tez juz tak się podnosi
Gosia jaka szczęśliwa Twoja córa
ja młodego to już zaczynam bać się zostawiać na chwile samego, ostatnio doczołgał się prawie do kontaktu. Także mąż juz je zabezpieczył.
U nas dziś chyba będzie chłodniej, bo na razie jest "tylko" 25 stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:50
Gosiak, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
A u nas dziś wszystko poprzesuwane, bo po basenie mała spała od 19:30 do 7:00 zamiast jak zwykle obudzić się o 5:30, więc dopiero pierwsza drzemka u nas.
Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam.
Aha, do czasu aż nie usiądzie dobrze też będę podawać papki - nie tak drobno zmiksowane, ale jednak...
Dzisiaj idę po awokado, żeby sobie podojrzewały do przyszłego tygodnia. Dziś chyba będzie ziemniaczek. -
Pia Gizela wrote:A ja miałam koszmarną noc! Całą noc śniło mi się, że mąż mnie zdradza z jakąś kobietą, ma z nią dziecko!!!! I w tym śnie to mi takie okropne rzeczy mówił a ja płakałam okropnie, tak mi było źle w tym śnie! Jak on mógł! I jeszcze śniło mi się, że syn mój mus chodzić do żłobka i on jest beznadziejny.
Oczywiście jak mu to opowiedziałam to stwierdził, że dalej mam takie sny sci-fi jak zwykle
Tylko wcześniej latałam z pistoletem albo uciekałam przed mafiąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej mi tez sie snilo kilka razy ze moj mnie zdradzal a najgorsze ze budzilam sie od tego kladlam spac a ten sen dalej mial ciag dalszy!! Ostatnio na szczesci mi sie to nie sni;p za to mojemu m baaardzo czesto sie sni ze go zdradzam i odchodze... Ja nie wiem skad takie sny bo wiem ze on mnie nie zdradzi i juz ... Grrr juz kiedys bylam w zwiazku i to 7 lat gdzie mnie gosc zdradzal wiec nie zycze nikomu:)
-
No i mój eksperyment pokazał, że usypiana tu czy tam i tak obudzi się około północy na jedzenie. No cóż, przyjmuję to na klatę
Moja Zoja ma 75 cm długości, więc to musi być zaniżona rozmiarówka.
Gosiak, powodzenia w rozszerzaniu diety!
Ja jak płaczę we śnie to i na żywo też. Zawsze.
Wstałyśmy dziś o 9:20. Już nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:36
-
A ja chyba zapeszylam zabkowy spokoj. Tragedii nie ma ale misio dzis maruda i nie widze bialego ale jest chyba dziura w dziaselku ale nie pozwoli sobie tam zajzec nic a nic, jak probuje jest placz. Wiec albo skaleczyl sie w dziaselko albo zabek. Za kilkamdni zobaczymy!!!
To tak z okazji pol roczku chyba -
Sto lat dla Piotrusia!!
Natanek jest bardzo grzeczny. Malo go nosimy. Albo lezy na macie i bawi sie zabawkami albo w roznych miejscach na brzuszku albo podnosze troche oparcie w wozku i tam sobie siedzi. Czasem na kolanach u mnie troche posiedzi. Nie raz tez musimy go wziazc na rece, poprzytulac. Czasem placze ale to jak cos musi mu byc i wtedy ciezko go uspokoic a tak to dziecka nie ma. W dzien dosc dlugo spi, robi 3, 4 drzemki po 1-2 godz.
Gosiak fajnie ze juz rozszerzacie diete. Ja musze dzis zrobic zamowienie do Gemini i niedlugo tez zaczynamy.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Wiem co Wam chciałam napisać, bardzo polecam te książeczki: http://allegro.pl/maly-kotek-i5588890995.html
Mamy z tej serii: małą myszkę, małego kotka, krówkę, świnkę, kaczorki, biedronkę i jeszcze kilka.
Janeczka bardzo je lubi, czytam jej i ogląda obrazki z zaciekawieniem.LadyDi lubi tę wiadomość