Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie i ja w dniu naszego świeta:) minęło już pół roku a ja wciaz nie moge uwierzyc jak wieĺkie szczesie mnie spotkalo i kiedy codzien rano budzi mnie najpiekniejszy budzik-głos mojej corki to patrze jak sie usmiecha na moj widok i mam wrazenie ze snie dalej, a kiedy wieczorem malutka juz spi, a ja padam ze zmeczenia i nie mam sil na obejrzenie filmu, rozmowe z mezem, cwiczenia czy cokolwiek innego jestem pewna ze to byl najpiekniejszy dzien mojego zycia mimo ze nie raz bylo ciezko i sil braknie to od 6 miesiecy kazdy dzien jest wspanialy dzieki mojemu Cudaczkowi:* kocham Cie córeczko
dorocia2324, monika_, justta, Laurka, Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Gosiak, oj zdziwiłam się, żebyś wiedziała. Ja nie wiem, te dzieci są tak spostrzegawcze, że szok! Ostatnio trzymałam Zoję na rękach a ona piszczała do czegoś, nie mogłam dojść do czego, bo na półce milion rzeczy, a ona wypatrzyła mini tubkę sacholu. Albo paproszek leży jakiś to już w tym miejscu paluszkiem skrobie.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Zdalam. Bylo rownie stresujaco i niezrecznie, co wszystkie 8 razy w Warszawie, choc zupelnie inaczej. A egzaminator byl strasznie dziwny. Musialam zrobic korekte przy parkowaniu rownoleglym, ale udalo sie! Ciesze sie, ze mam to w koncu za soba, bo to bylo wazne rowniez z imigracyjnych powodow. Kamien z serca!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:37
Bietka, dorocia2324, Atakasobiejedna, Gosiak, kasia_1988, monika_, justta, marcela29, LadyDi, NASTA, Lara 82, Lara 82, bella84 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyLaurka gratulacje!!!
Musze sie pochwalić że Grześ zaczyna sie sam obracać. Przez prawe ramię idzie gorzej ale sie obraca na brzuszek. Na plecki tez sie kilka razy udało ale na łóżku, na podłodze nie chce
Musze sie przyznać że teraz jak mały jest główne na butli to jakoś mi lżej. Strasznie stresujące było dla mnie karmienie w ostatnim czasie jak zaczęły sie cyrki z laktacją....
My własnie szykujemy sie do zakupu działki. W zasadzie jestesmy umówieni na jutro z bankiem i notariuszem ale ja mam ostatnio tak dziwne sny z tym związane że zaczynam wątpić. Niestety zakup tej działki mocno ograniczy nam budżet.... a najgorsze jest to że i pośrednik od nieruchomości i babka od kredytów cały czas podawali nam inne koszty notarialne a dziaj okazało się że sa wyższe o 2000zł ;-/. Do jutra mamy czas żeby zebrac 2000zł..... porazkaLaurka, bella84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laurka serdecznie gratuluję!
Sylwia, ja bardzo nie lubię żyć bez pieniędzy. Muszę mieć parę tysięcy gdzieś ukryte, wtedy czuję się bezpiecznie. A jak mój budżet masakrycznie się zmniejsza to ogarnia mnie taki niepokój, że lepiej nie mówić!
Ja przewijam na podłodze lub na łóżku, bo na przewijaku nogi od kolan wystają poza. No i na przewijaku Zoja już się kręci, łapie za wszystkie kremy które stoją obok, także jednak na podłodze najlepiej. -
nick nieaktualny