Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyDi wrote:Fajnie, że Janeczce zasmakowało.
hihi
Nie pluła, to na pewno, ale raczej się nie delektowała a minę miała lekko zdziwioną, ale na pewno się tak nie krzywiła jak na smak wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:54
-
My zaczynamy w sobotę jedzonko
Tradycyjnie od marchewki
Mąż powiedział, że nie chce tego przegapić, a ja planuję tak w porze obiadu dawać, a że on wraca na obiado-kolację to trzeba jakoś się dostosować
Nasz wodę to niby wypije, ale ile chyba większość wyląduje na koszulce -
Właśnie też mam tą obawę. Rozważam jeszcze brokuł/kalafior/ziemniaka//groszek/pasternak. Tylko nie wiem co wybrać! Mąż mnie do marchewki przekonuje
A ja właśnie słucham Comy. Jeny, wieki temu słuchałam muzyki wieczorem, tak po prostu dla relaksu!Laurka, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Gosiak, na stronie polisaturystyczna.pl jest jakaś promocja na ubezpieczenia Signal Iduna, wychodzi lepsza cena niż na ich stronie, chyba się skuszę. Chociaż może poczekam bliżej wyjazdu z kupnem...
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Jakos nie mam czasu ostatnio pisac, jutro szykujemy się na wyjazd. Postanowiłam, że spróbuję sobie zrobić mały detox od neta na wakacjach. ciekawe co mi z tego wyjdzie
Tak Wam tylko chciałam napisać...cieszcie sie póki możecie z tego, że wasze maluchy uśmiechają się do każdego i są towarzyskie. Moja też do każdego banana robiła a od niedawna już same babajagi wszędzięNo i chyba ten lęk separacyjny też się zaczął. Nawet do kibelka nie moge iść. Wczesniej sprzątałam, myłam naczynia a ona bawiła się na macie. teraz jak tylko znikam za rogiem to jest jęczenie mega :)No i samodzielne spanie w łóżeczku tym bardziej nie wchodzi w grę. W nocy budzi się co 2 godz i nie chce cyca tylko chce być blisko.
Laurka lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:U nas już po pierwszym posiłku, nie miksowałam tylko ugniotłam pół ziemniaczka widelcem z ekologicznym olejem rzepakowym tłoczonym na zimno. Janeczka długo się zastanawiała po pierwszej łyżeczce co to jest i memłała w buzi... ale w końcu połknęła i zjadła potem jeszcze kilka takich kęsów. Nic nie wypluła tylko w pewnym momencie nie otworzyła już buzi
Jutro też będzie ziemniak.
A masło od kiedy? Od 12 miesiąca? Tak jak inny nabiał? Czy można wcześniej?
Edit: doczytałam, że można już zamiennie z oliwą i olejem rzepakowym. To zamówię w przyszłym tyg. eko masło - bo ziemniaczki z masłem pewnie będą lepiej smakować -
nick nieaktualnyfajne zdjęcia
ja mam butelki tt closer to nature i sobie chwalę. Mały tez je lubi. Przez to że maja szeroka szyjkę to łatwo sie je czyści.
Butelki mam 3, 2 duże 240ml i jedna małą 150ml. Masa smoczków na wymiane i smoczek do kaszki. Butelki nie sa drogie więc polecam -
Tylko dla matek o mocnych nerwach. Pierwszy akapit tego artykulu, to jeden z najstraszniejszych, jakie w zyciu przeczytalamhttp://www.washingtonpost.com/rweb/politics/when-life-begins-in-rehab-a-maryland-baby-inherits-her-mothers-addiction/2015/08/12/182c8f50-37a4-11e5-9d0f-7865a67390ee_story.html?tid=kindle-app08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya