Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrota lajk za plan detoksu, nie za lek separacyjny.
Luna sprobowala ziemniaczka, ale niewiele. Konsystencja jej nie zachwycila. I zachlysnela sie troche. Takze pozostaniemy jeszcze przy rzadszym papu ;]
A czy lutowe dzieciaczki jedzace z butelki jedza same?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Pia pozwole sobie odpowiedziec o oleju. Ja kupilam olej rzepakowy z pierwszego tloczenia, tloczony na zimno z firmy Bio Planete, z tej samej co polecalyscie olej kokosowy. Kosztowal 17 zl.
Pani w eco sklepie polecila.
Narazie mysle ze po lyzeczce na dlugo starczy. Potem sprobuje maselko wprowadzic. Cena jednak wysoka i potem bede chciala cos zwyklejszego ale zobaczymy, bo jak mowie na dlugo mysle starczy. -
Stokrota :) wrote:Tak Wam tylko chciałam napisać...cieszcie sie póki możecie z tego, że wasze maluchy uśmiechają się do każdego i są towarzyskie. Moja też do każdego banana robiła a od niedawna już same babajagi wszędzię No i chyba ten lęk separacyjny też się zaczął. Nawet do kibelka nie moge iść. Wczesniej sprzątałam, myłam naczynia a ona bawiła się na macie. teraz jak tylko znikam za rogiem to jest jęczenie mega :)No i samodzielne spanie w łóżeczku tym bardziej nie wchodzi w grę. W nocy budzi się co 2 godz i nie chce cyca tylko chce być blisko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 07:16
-
Gosiak wrote:Cóż mogę napisać... u mnie tak miałam zawsze, że do kibelka szłam i musiałam otwierać drzwi, żeby mnie widziała a czasem do tego śpiewać. W łóżeczku nigdy sama nie spała... więc u nas zostaje tylko zniknięcie uśmiechu, mam nadzieję, że nie na długo
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Z tym spanie w łóżeczku u mnie też jakoś to nie wychodziło. Tylko po ululaniu jaoś do 23-24 udało sie ją w łóżeczku położyc. Myślalam, że z czasem bedzie lepiej ale ona budzi się i nie jest wcale głodna tylko po prostu nie bedzie spala sama i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:38
-
Atakasobiejedna wrote:Gosiak, na stronie polisaturystyczna.pl jest jakaś promocja na ubezpieczenia Signal Iduna, wychodzi lepsza cena niż na ich stronie, chyba się skuszę. Chociaż może poczekam bliżej wyjazdu z kupnem...
-
my dzis ziemniak z marchewka z olejem holle, zjadla nie wiele wiecej niz przez poprzednie 2 dni, moze 2lyzeczki, sporo wypluwa, miesza ze silna i fontanne robi:p co do wody to daje ciut po posilku i jak wracamy ze spaceru, poki co gotowana ale w pn kupie w lidlu wode mama i ja to na wyjazd wezmiemy
moje dziecko jeszcze dzis nie spalo, bryka od 6..."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
kupilam w lidlu banany i sliwki bio, innych owocow nie mam bo targ eko jutro zamkniety, mozna zaczac od banana czy dac jednak jablko lub gruszke ze sloika bo chcialabym 2-3 razy w tyg deserek wprowadzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 12:05
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrzes śpi w swoim łóżeczku ale oczywiście duzo bardziej woli ze mną
Teraz maz był chory więc wyniosłam się z Grzesiem z sypialni do salonu i razem sobie spalismy na wielkim łóżku. Było super. Mały śmigał po całym łóżku i piszczał z radości. Tak swoja droga nie śmieje się na głos - nie rechocze - tylko piszczy