Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to u nas dzis ladna noc, nawet tak czesto sie nie budzil i przy przebudzeniu sie nie chcial cyca, jak dalam smoczka to dalej spal. Moze jest nadzieja na dluzszy sen w nocy.
My mamy prawa dolna jedynke i lewa powoli idzie.Gosiak lubi tę wiadomość
-
No to fajnie macie z tymi zakupami. Tesknie za luksusem warszawskim, gdzie mialam wszystko pod nosem
Ja przespalam kilka godzin z rzedu, bo po 22:00 wzielam mala do siebie. Dosc dlugo sie krecila zanim zasnela. Obudzila sie po 2:00, dostala cyca i zasnela. Uznalam, ze lepiej odlozyc do lozeczka od razu i nie czekac na 4:00. Tylko dotknela materaca od razu placz Kewakala 10 minut i poszla spac. O 4:20 znowu zakwekala, ale szybko sama zasnela. Takze przespalam 4 godziny + 1,5 godz. i od razu czuje sie lepiej.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja dzis malemu dalam indyk+ziemniak+marchew+kalafior. Mam nadzieje ze nie bedzie go brzuch bolal bo wczesnioej po kalafiorze sie meczyl. Bardzo malo dzis zjadl obiadku i ogolnie pewnie przez te zabki. To jak dzis nie bedzie problemu z brzuszkiem to jutro dostanie to samo.
-
Luna wciagnela wczoraj prawie cala miseczke tej zupy szparagowej, ktora ugotowalam. Ja sama mam ja dzisiaj na lunch. Mezowi tez spakowalam - ciekawa jestem co powie.
Ja nie robie sloiczkow.
Spanie z dzieckiem sie u mnie nie sprawdza, bo jak ja musze odlozyc, to jest ryk Masakra. Musialam zrobic butelke, zeby wypila cieple mleczko i zasnela znowu. Ale maz tak czy owak sie obudzil przez placz malej i nie mogl zasnac i nie dal mi dokonczyc sie wyszykowac i mam wlosy w nieladzie Nie lubie porankow.
No ale Lunka dzisiaj 8 miesiecy 8. pazdziernika - bede robic slodkie fotki (mamy nalepki na kazdy miesiac i moja mama zawsze czeka na te zdjecia) po poworcie z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:20
Gosiak, Bietka, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Wszystkiego najlepszego dla Lunki!!
Ja buraczkow tez nie robie, mam same owocki.
Natan wczoraj zjadl cala jaglanke z jabluszkiem i musialam dac cyca bo jeszcze chcial jesc Dzis zjadl caly kleik ryzowy z jagodkami Zobaczymy jak obiadek zje.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Nasta kwasek cytrynowy zamiast octu ja robiłam buraki
U nas ciężki dzień..
W przyszłym tyg.EEG mamy..i tabletki na sen.
sto lat dla Luny
Ale usłyszałam dzisiaj MAMA<3Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:53
mala_mi1982, NASTA lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dla Luny:)
Mi buraczki ma mama robić, takie bez niczego myślę za zapasteryzowane przetrwają te 2-3mc.
Podajecie dzieciom dha? My byliśmy na szczepieniu pneumokoki (na szczęście na ten rok już koniec) i pediatra zaleciła podawać mimo że ja biore, a nie wiem jakie kupić i czy w ogóle???? A wit d to do 18-nastki kazała, choć ją np dama biorę vigantol bo mi endo zalecała także chyba u nas faktycznie te niedobory są
A tak wybiegajac w przód pediatra mówiła że jak tylko mała by miała gdzieś kontakt z ospa to odrazu przyjść ją szczepić (po 9mc już można) żeby nie zachorowała, ogólnie te szczepionki powyżej roku są, będziecie dawać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:51
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela, ja nie podaję, bo sama biorę, wolę sama przyjmować chemię niż dawać dziecku, wystarczy, że musi wit. D brać.
Przecież jak przez pół roku wystarczało DHA z mleka, to czemu teraz nagle nie ma? Janeczka na razie mleka mniej nie je mimo posiłków. Jak będzie piła mniej mleka, to zacznę brać więcej DHA.