Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem ciekawa jak te mamusie tj np Ma dragora ogolnie sobie radza z byciem w ciazy i takim maluchemw domu, jestem ciekawa czy w pojedynke da sieto ogarnac, czy maja mdlosci i in e dolegliwosci i jak wtedy sobie radza z tym majac takiego niemowlaka...patre tu pod katem siebie bo ciagle nie wiem czy sama ogarne to a grudzien tuz tuz...
-
Moja siostra syna urodzila w sierpniu a corke w pazdzierniku nastepnego roku. Maz pracowal do pozna z reszta on za wiele nie pomaga przy dzieciach i jakos dala rade. Miala czesto mdlosci, zgage i prawie nic nie mogla jesc ale przetrwala. Mozna sobie poradzic tylko pewnie nie zawsze jest lekko i latwo.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
No juz sie nie głowcie to ja jestem w ciąży
jestem bardzo szczesliwa i prosze o kciuki za nudne 9 miesiecy. W sumie to jiz osiem
a zeby bylo smiesznie to powiem wam ze nawet nie czuje sie na ciaze. Test zrobilam tak pro forma bo chcialam isc do gina aby mi @ wywolal hihiGosiak, dorocia2324, mala_mi1982, przedszkolanka:), sebza, marcela29, bella84, kasia_1988, justta, NASTA lubią tę wiadomość
-
Koleżanka ma dwoje dzieci z różnica wieku ok. 20 miesięcy. Mówi, że na początku było cięzko, a teraz to nie wie co to zabawa z dziećmi (male bawią się ciągle ze sobą). Tak więc trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy!
Gosiak, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Dzieki wielkie Gosiak
No to moze jutro dam kawalek awokado Natankowi na sniadanko zamiast chlebka. Ciekawe czy mu zasmakuje.
Prosze o link na prywatne forum bo chce wejsc a na tel jestem. -
A tak cos czulam w kosciach ze to Ty Asia
Super ze dobrze sie czujesz oby tak juz do konca 40 tc my chyba w grudniu sprobujemy bo za tydzien maz wyjezdza woec dopiero wtedy bedzie kolejna szansa choc ja jakos nie licze ze sie uda zwlaszcza ze sie musielismy starac o lilcie
Ale teraz np zesmy sie nie zabezpieczali tylko slynny przerywany ;p
Gratulacje i usciski dla Was napisz czasem jak sie czujesz, jaka plec jak juz poznasz i ogolnie jak to jest z bobasem i kropkiemAsiaSzw lubi tę wiadomość