Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Vel, ja kupowałam w Rossmanie w Carrefourze ten żel, dzisiaj tam pojadę i dam Ci znać czy są.
P.S. Przyszła moja bluza i kurtka - będę miała w czym chodzić w tą pogodę
a za ile kupilas ten niebieski ? bo czerwony jest za dyszke w rossmanie
ja bylam w carrefourze w galerii i nie ma
i w rossmanie w alfie, w galerii i w manhattanie i tylko czerwony
jutro bede do gemini jechac po DHA to moge do carrefoura duzego po sasiedzku zajść jeśli tam na morenie kupowalas niebieski, tylko jak cenowo?
bo jak niebieski jest za 20zl a sklad ma taki sam dobry jak czerwony to wole ten za 9.99 ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 15:00
-
Vel wrote:a za ile kupilas ten niebieski ? bo czerwony jest za dyszke w rossmanie
ja bylam w carrefourze w galerii i nie ma
i w rossmanie w alfie, w galerii i w manhattanie i tylko czerwony
jutro bede do gemini jechac po DHA to moge do carrefoura duzego po sasiedzku zajść jeśli tam na morenie kupowalas niebieski, tylko jak cenowo?
bo jak niebieski jest za 20zl a sklad ma taki sam dobry jak czerwony to wole ten za 9.99 ;p
Dzisiaj koło 17 dam znać czy dalej są dostępne. -
Gosiak wrote:Niebieski był po 9,99 albo nawet 8,99
Dzisiaj koło 17 dam znać czy dalej są dostępne.
wow to faktycznie tanio bo na stronie jest napisane że one ponad 18zł kosztuja
okej to dzieki i czekam na info -
Gosiak wrote:Ja też chcę dziś założyć kartę w Rossmanie. To się robi na miejscu? Czy przez internet? Któraś z Was pisała, żeby wpisać, że się już ma dziecko? Że się ma większe zniżki? Nie wiem czy dobrze pamiętam.
Tak, ja pisałam, dostaniesz większą zniżkę jeśli wpiszesz, że masz dziecko. Nie wiem jak się zamawia, bo moją kartę założyła mi siostra i przywiozła do domu:) -
Dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów... Mój mąż czasami podczytuje co piszemy i doszedł do wniosku, że ja to w ogóle objawów nie mam. Faktycznie to prawda, bo jem normalnie, nic mnie prawie nie boli, oprócz łydek, które ostatnio dają o sobie znać.
-
Bietka wrote:Dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów... Mój mąż czasami podczytuje co piszemy i doszedł do wniosku, że ja to w ogóle objawów nie mam. Faktycznie to prawda, bo jem normalnie, nic mnie prawie nie boli, oprócz łydek, które ostatnio dają o sobie znać.
Ja tak samo nie mam typowych objawów. ..ale przez to wiecej stresu
tez wam wspolczuje ze tak długi sie meczycie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 16:15
-
dziękuję jeszcze raz bardzo za życzenia i odpowiedzi
już dzisiaj leżę i odpoczywam grzecznie
powiem Wam,że ja nie uważam,że to nadużywanie ciąży w tych kolejkach. Ja np. byłam ostatnio na bazarze i tak mi się słabo zrobiło że nie wiedziałam co zrobić,ale głupia nie poprosiłam o przepuszczenie, a teraz wiem,że następnym razem bym to zrobiła w końcu chodzi o moje i dziecka zdrowie. Oczywiście jak są szczęściary co się dobrze czują to co innego, zazdroszczę braku mdłości -
Byłam dzisiaj u lekarza gin. na NFZ po skierowanie na badania. Oczywiście dałam w łape, inaczej pewnie bym nie dostała, bo prowadzę ciąże prywatnie. Rany... jak zobaczyłam ten gabinet:) Masakra:) A na tym fotelu do badań w życiu bym nie usiadła, był chyba z innej epoki. Pani dr miała chyba z 70 lat, pytała czy wszystko ok, czy biorę jakieś leki. Powiedziałam jej, że miałam krwiaka, a ona- "proszę? Krwawiła pani? Jaki krwiak?"
Nie było sensu wchodzić w dalszą dyskusję, najważniejsze, że dostałam skierowanie i nie muszę płacić 300 zł za badania. Ufff:)
-
>>>>>Katiś, jakbym tylko mogła to bym Wam wszystkim powysyłała
ale trzeba być zameldowanym w Danii i mieć swego rodzaju PESEL.
A czy w PL jest coś takiego to się nie orientuje zbytnio. Jeśli jesteś ubezpieczona w PZU to możesz zamówić (http://www.pzu.pl/paczka).
A tak to trzeba szukać jakiś darmowych próbek. Jak coś znajdę to dam link.
ach i Przedszkolanko, wszystkiego najlepszego, zdrówka dużo, spokoju, szczęścia i miłości!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 16:45
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Vel, więc tak - niebieskiego faktycznie nie było, ale był taki sam czerwony - wszystkie te same napisy tylko zamiast INNOWACJA - OCHRONA, po 9.99
Ale wzięłam Facelle intim, bo sroka pisała, że to jej miłość (ew. może ją pobić właśnie biały jeleń). Ma bardzo naturalny skład, rumianek, avocado, itp. -
Januszkowa wrote:Byłam dzisiaj u lekarza gin. na NFZ po skierowanie na badania. Oczywiście dałam w łape, inaczej pewnie bym nie dostała, bo prowadzę ciąże prywatnie. Rany... jak zobaczyłam ten gabinet:) Masakra:) A na tym fotelu do badań w życiu bym nie usiadła, był chyba z innej epoki. Pani dr miała chyba z 70 lat, pytała czy wszystko ok, czy biorę jakieś leki. Powiedziałam jej, że miałam krwiaka, a ona- "proszę? Krwawiła pani? Jaki krwiak?"
Nie było sensu wchodzić w dalszą dyskusję, najważniejsze, że dostałam skierowanie i nie muszę płacić 300 zł za badania. Ufff:)
Heh dramat prowadzić ciążę u takiego lekarza. .. nie przekonalby mnie nawet fakt ze ma duze doswiadczenie. .ja wogóle nie lubie chodzić do kobiet. .. obecnie chodze do młodego (ok30letniego) gina ktory ma super opinie.
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 16:50
Januszkowa, Atakasobiejedna, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
ja już po slubie, urodzinach etcImpreza była okej, wszyscy bawili się do białego rana. Nie podobala mi się praca fotografa, a raczej jej brak - każdy pomysl i wizje zdjęć inicjowala swiadkowa, na dodatek bezczelnie przystawial się do mnie i do niej, naduzyl sporo alkoholu i po pijaku wrocil do domu - nie ukrywając, zglosze to jego szefowi kiedy będę odbierać zdjęcia. Malo tego - będę się wyklocac, ze nie zaplace pelnej kwoty za ta OSZUKANA usluge (1350zł przy czym już 700zł jest zapłacone).
Wstawilabym zdjęcia, ale jeszcze zadnych nie mam.. ;(
Byliśmy w Zakopanem, pogoda deszczowa, ale daliśmy rade. Wczoraj zrobiliśmy sobie maly wypad do Ustronia i chociaż tam pogoda była okCzas wrocic do szarej rzeczywistości - jutro jade wymieniac wszystkie dokumenty, pewnie zajmie mi to wieczność.. pieprzona biurokracja..
Dziewczyny macie cos już dla swoich bobasow? Może ktoras z Was już uslyszala pierwsze przypuszczenia dotyczące plci malucha?lula88, Januszkowa, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bietka dołączam sie do Ciebie, ja również bez objawów od samego poczatku, wlasciwie czuje sie i w gruncie rzeczy wygladam dalej tak samo jak przed ciaza, jedynie brak @ jest moim jedynym objawem od poczatku
Przedszkolanka jak Ci slabo to zupelnie inna bajka, wiadomo ze wtedy lepiej sie upomniec o swoje
Januszkowa a Ty dopiero teraz robisz ten komplet badan? czy jakies inne za 300zł ? bo ja na ten komplet badan dostalam skierowanie juz na pierwszej wizycie, a zanim zrobilam byl juz 11 tydzien i i tak to bylo za pozno
Gosiak bylas w rossmanie czy na hali ? czy tu i tu ?
wiem, ze roznia sie napisami i roznia sie nazwa, niebieski jest PRO, czerwony jest PRE biotic
Facelle to moje drugie miejsce, chcialam go dzis kupic ale wstrzymalam sie do czasu wyjasnienia kwestii niebieski/ czerwony
swoja droga to malo wydajny ten jelen jak juz dzis kupilas kolejny plyn?
mi taki Lactacyd starcza na kilka miesiecy, 4, 5, moze nawet pol roku
a Ty ostatnio pisalas, ze kupujesz Jelenia i juz Ci sie skonczyl?
Napisalam do tej dziewczyny żeby przebadala sklad czerwonego i porównala z niebieskimjak nic nie odpisze to tez kupie Facelle
-
angelcia wrote:Hej,
ja już po slubie, urodzinach etcImpreza była okej, wszyscy bawili się do białego rana. Nie podobala mi się praca fotografa, a raczej jej brak - każdy pomysl i wizje zdjęć inicjowala swiadkowa, na dodatek bezczelnie przystawial się do mnie i do niej, naduzyl sporo alkoholu i po pijaku wrocil do domu - nie ukrywając, zglosze to jego szefowi kiedy będę odbierać zdjęcia. Malo tego - będę się wyklocac, ze nie zaplace pelnej kwoty za ta OSZUKANA usluge (1350zł przy czym już 700zł jest zapłacone).
Wstawilabym zdjęcia, ale jeszcze zadnych nie mam.. ;(
Byliśmy w Zakopanem, pogoda deszczowa, ale daliśmy rade. Wczoraj zrobiliśmy sobie maly wypad do Ustronia i chociaż tam pogoda była okCzas wrocic do szarej rzeczywistości - jutro jade wymieniac wszystkie dokumenty, pewnie zajmie mi to wieczność.. pieprzona biurokracja..
Dziewczyny macie cos już dla swoich bobasow? Może ktoras z Was już uslyszala pierwsze przypuszczenia dotyczące plci malucha?
hej, gratuluje slubu
co w koncu z tymi rzesami zrobilas?? bo mi to umknelo
ja nic nie kupuje narazie
a co do plci kilka juz wie przypuszczalnie, ja sie dowiem dopiero na poczatku wrzesnia pewnie -
hej dziewczyny
Przedszkolanka naj naj naj a zwłaszcza zdrówka dla Ciebie i maleństwa.
A ja wykończona bo trochę pochodziłam po schodach w urzędach i brzusio bolał ale już dobrze jest. Cieszę się bo odebraliśmy pozwolenie na budowę i ruszamy w połowie wrześniatyle czekaliśmy na ten moment.
Z maluszkiem oczywiście jeśli Bozia da będziemy w przyszłym roku doglądać prac wewnętrznychprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vel wrote:Gosiak bylas w rossmanie czy na hali ? czy tu i tu ?
wiem, ze roznia sie napisami i roznia sie nazwa, niebieski jest PRO, czerwony jest PRE biotic
Facelle to moje drugie miejsce, chcialam go dzis kupic ale wstrzymalam sie do czasu wyjasnienia kwestii niebieski/ czerwony
swoja droga to malo wydajny ten jelen jak juz dzis kupilas kolejny plyn?
mi taki Lactacyd starcza na kilka miesiecy, 4, 5, moze nawet pol roku
a Ty ostatnio pisalas, ze kupujesz Jelenia i juz Ci sie skonczyl?
Napisalam do tej dziewczyny żeby przebadala sklad czerwonego i porównala z niebieskimjak nic nie odpisze to tez kupie Facelle
Byłam tylko w Rossmanie. Jelenia jeszcze mam, ale mi płyn do HI starcza na 3-4 tygodnie - zawsze. Czy lactacyd czy jeleń czy jeszcze inny.