Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:P.S. Przyszła moja bluza i kurtka - będę miała w czym chodzić w tą pogodę
Bluza zresztą teżAle się cieszę
madziutek 23, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
co myślicie dziewczyny o materacyku do łóżeczka bo te co są dołączone do łóżeczka zazwyczaj są połączeniem gryki kokosu i pianki a czytałam że nie są najlepszej jakości, że robaczki lubią się lęgnąć albo pleśnieją. Zastanawiam się nad lateksowym by osobno kupić a osobno łóżeczko ale tych lateksowych też jest kilka rodzajów. Wiem jest jeszcze czas ale ja lubię mieć już zaplanowane wcześniej co i jak
-
nick nieaktualny
-
madziutek 23 wrote:Hey ostatnio przez dwie noce miałam dosc mocna gorączkę i dreszcze a dzis od rana taki dziwny śluz. .. nie brązowy ale taki dosyć ciemny i jest go duzo wiecej niz zazwyczaj . .. czy któraś tak moze miala?? ?
Co o tym myślicie? -
angelcia wrote:Vel - sciagalam je sama w domu :o Dwa dni schodziły, a ile się nacierpiałam. Nigdy więcej
i co w koncu na slubie bylas bez rzes?
Januszkowa z lekarzami roznie bywaale wiekszosc tych z NFZ pracuje tez prywatnie i maja gro pacjentek wiec czasem bardziej oplaca sie na NFZ chodzic i mozna miec calkiem sensownego lekarza
wiadomo, ze prywatny lepszy ale to kosztowna przyjemnosc niestety
Gosiak dam znac co odpisze, zajde na hale jutro jeszcze w takim razie, w rossmanach widac jest tylko czerwony.Januszkowa lubi tę wiadomość
-
>>>>> Angelcia, gratulacje! Co do biurokracji to może nie będzie aż tak źle
a poza fotografem jesteś zadowolona z sali, jedzenia i zespołu?
Ja dla swojego Dzieciątka mam takie rzeczy już:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:29
juska19, Bietka, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko sto lat i zdrowego dzidziusia :*
Bylam rowerem w biedronce patrze a tu proszek dla maluszkow Lovela i plyn do prania po 14,99zł waznosc 2lata a produkcja z lipca br wiec wzielam, a co!
Detektor przyszedl ale nie dzialal nie wiem czemu wiec odeslalam. Kupilam za to stetoskop na dozie po 26zł i sluchalam dzis po sniadaniu co tam sie dzieje maluch pukal wrazenie jakby ktos w sciane pukal. Slyszalam tetno ale nie wiem czy nie swoje chociaz po15 minutach drugi raz probowalam je znalezc i nie slyszalam juz. Ale frajda tylko uszy troche bola.przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziutek 23 wrote:Co o tym myślicie?
madziutek ja nie wiem, nie mialam ani goraczki ani ciemnego sluzu ani razu
na Twoim miejscu zadzwonilabym do lekarza albo standardowo pojechala do szpitala, lepiej dmuchac na zimne
aczkolwiek to pewnie nic nie znaczy bo ciemniejszy sluz sie zdaza i zazwyczaj nic nie znaczy niepokojacego, dopiero jak jest czerwona krew to sie podobno trzeba zaczac martwic -
nick nieaktualnysara_nar wrote:Przedszkolanko sto lat i zdrowego dzidziusia :*
Bylam rowerem w biedronce patrze a tu proszek dla maluszkow Lovela i plyn do prania po 14,99zł waznosc 2lata a produkcja z lipca br wiec wzielam, a co!
Detektor przyszedl ale nie dzialal nie wiem czemu wiec odeslalam. Kupilam za to stetoskop na dozie po 26zł i sluchalam dzis po sniadaniu co tam sie dzieje maluch pukal wrazenie jakby ktos w sciane pukal. Slyszalam tetno ale nie wiem czy nie swoje chociaz po15 minutach drugi raz probowalam je znalezc i nie slyszalam juz. Ale frajda tylko uszy troche bola.
Powaznie slychac już takie figle przez stetoskop? Az sobie chyba kupie! Myslalam, ze dopiero po 20tyg będzie slychac jakies dzwieki od maluszka. -
angelcia wrote:Vel, oczywiście, ze bez.. makijaż tez był taki beznadziejny, ze zmylam go i zrobiłam sama.. No coz.. Nigdy wiecej
biedna
ale ogólnie zadowolona bylas z tego jak wygladalas ?
angelcia u mnie na detektorze juz bylo slychacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:16
-
nick nieaktualnyVel wrote:biedna
ale ogólnie zadowolona bylas z tego jak wygladalas ?
angelcia u mnie na detektorze juz bylo slychac
Bylam zadowolona jak przebrałam się w inna sukienke, ta Princesska okazala się za dluga (a w salonie była idealna). Tańcząc po prostu sunęłam po niej.
Wesele od 14 trwało do 5:30, a poprawiny od 15 do po 1. W drugi dzień był DJ i tez było o wiele lepiej. Goscie chwalili sobie jedzenie i muzyke. Za to pozostawało mi dużo alkoholu, ale oddalam go rodzicom D, gdyż moi rodzice tak zadecydowali, ze nic nie będą brac po tym weselu, niech druga strona nacieszy gęby.. Po prostu nie lubimy się i nie zanosi się na to, aby było inaczej.. MOZE TO I LEPIEJ! -
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:Troche sie wystraszylam i właściwie caly dzień leżę w łóżku. Chyba poczekam do jutra co sie wydarzy... boje sie ze znów bedzie to samo. .. a juz tak daleko zaszlam. ..;( jutro w 2gi trymestr wkraczam. ..
Madziutek nie czekaj do jutra tylko jedź do szpitala, może stracisz godzinę na IP, ale się uspokoisz - dmuchaj na zimne, a nie czekaj na rozwój sytuacji. Sama wiesz, że tu nie chodzi tak bardzo o Ciebie jak o malucha! LEĆ KOCHANA! -
Gosiak wrote:Ja bym poszła do lekarza chyba, a ten śluz masz cały czas?
Jest go wiecej niz zazwyczaj ale nie jest brązowy jak skrzepnieta krew tylko ciemniejszy niz zazwyczaj nie ciągnący sie i nie pachnie brzydko. .. nie wiem.. . Moze panikuje -
angelcia wrote:Bylam zadowolona jak przebrałam się w inna sukienke, ta Princesska okazala się za dluga (a w salonie była idealna). Tańcząc po prostu sunęłam po niej.
Wesele od 14 trwało do 5:30, a poprawiny od 15 do po 1. W drugi dzień był DJ i tez było o wiele lepiej. Goscie chwalili sobie jedzenie i muzyke. Za to pozostawało mi dużo alkoholu, ale oddalam go rodzicom D, gdyż moi rodzice tak zadecydowali, ze nic nie będą brac po tym weselu, niech druga strona nacieszy gęby.. Po prostu nie lubimy się i nie zanosi się na to, aby było inaczej.. MOZE TO I LEPIEJ!
Widzialam kiedys panna mloda, ktora miala taka sukienke, ze jej "ogon" sie tak zawijalo i podczepialo zeby wlasnie sie nie ciagnela po ziemi podczas tanców
a jaka mialas fryzure ?z fryzjera chociaz bylas zadowolona czy tez sama dzialalas ?
fajnie, ze wszystko sie udalo, teraz juz z gorki
-
nick nieaktualnyVel wrote:Widzialam kiedys panna mloda, ktora miala taka sukienke, ze jej "ogon" sie tak zawijalo i podczepialo zeby wlasnie sie nie ciagnela po ziemi podczas tanców
a jaka mialas fryzure ?z fryzjera chociaz bylas zadowolona czy tez sama dzialalas ?
fajnie, ze wszystko sie udalo, teraz juz z gorki
Z racji tego, ze mam dość długie wlosy to fryzjerka zrobila mi dobierańca po lewej stronie, a na prawą przeniosła reszte włosów + loki. Do tego jeszcze korona, z tego byłam najbardziej zadowolona! Na szczęście jest to osoba, która znam już X lat i wiedziałam, ze tego nie zepsuje. -
Mam wyniki w internecie zrobilam cholesterol za darmo wynik : cholesterol calkowity 151mg/dl dalej L115. H 190 przy norma mam wstawione N. Znacie sie? Bo ja niebardzo.
Boze siedze i becze nigdy nie mialam niebezpiecznych kontaktow seksualnych,a wynik HIV wyszedl mi 0,21 S/CO. .... nie mam podanego zadnego zakresu.