Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas bazylia, natka, tymianek, majeranek, oregano- suszone, czosnek i cebula swieze, byl tez cynamon ale ostatnio mała miala czerwona buzie po jablku z cynamonem wiec poki co odstawilam
u nas do butkow daleko bo mała nie staje jeszcze, robi tylko podpor na rekach i stopach z dupka w gorze;)
rozeznanie w butkach robilam i kupimy emel i gucio ale dopiero jak zacznie chodzic po dworze, w domu skarpetki"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
ktos tu podawal kiedys link jak umyc takie sklepowe owoce i warzywa jak nie mamy dostepu do tych bez chemii http://www.akademiawitalnosci.pl/jak-szybko-i-tanio-usunac-pestycydy-z-warzyw-i-owocow/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Hej,
Wasze juz chodzą?? BOZIU, a ja ekscytuje się pelzaniem, no cóż taki urok.
Co do piaskownicy, chciałabym mieć własną z pokrywa, ale mamy tutaj plaże, wiec jak coś pójdziemy tam się pociaprac w piasku.
Co do gotowania, my juz jemy wszystko prócz warzyw typu groch, fasola jaś, grzybów, pieczarek, surowej papryki. Do gotowania dodajemy dużo ziół, a najwięcej majeranku -
My nie wstajemy jeszcze, takze do chodzenia daleko, kazdy ma swoje tempo.
Myslalam ze ten dzien nigdy nie nadejdzie, ale jednak... od jutra wracam do pracy, jak wyjde po 7 to wroce o 15:( do 8 mała z M, potem do 12 z niania, i do 15 z dziadkiem, ciezko mi zostawic malutka po prawie roku non stop z nią, smutno mi ze moge przegapic jej "pierwsze razy" ehh a na poczatku ciazy mialam plany ze wroce po 7mc a tu po 11,5 ciezko:(
mam nadzieje ze ogarne nowa sytuacje i dam rade bo noce nadal zarywane"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Marcela, doskonale Cie rozumiem, my też nie wstajemy jeszcze, nawet nie siadamy.
A jeszcze bardziej Cie rozumiem z powrotem do pracy, mnie to czeka 10 lutego, ale wracam na 60%,niby fajnie, ale z pieniazkami będzie krucho -
nick nieaktualnyHej. Nelka kończy dzisiaj roczek! Nie wierzę że to już rok minął. D Imprezkę robimy w weekend a tu macie foteliki z dziś
http://iv.pl/images/45804295284587484289.jpg
http://iv.pl/images/37960454809062532290.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:23
kasia_1988, Laurka, dorocia2324, derii84, bella84, sebza, marcela29, mala_mi1982, megg lubią tę wiadomość
-
Chciałam się Wam pochwalić. JESTEM W CIAZY. dowiedziałam się w weekend, a dzisiaj beta 156. Hihi
NASTA, dorocia2324, derii84, przedszkolanka:), sebza, aniab91, Gosiak, marcela29, kafabi, mala_mi1982, LadyDi, megg lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:To nasze Lilki beda mialy rodzenstwo haha moze jak plec bedzie zgodna to drugie tez tak samo nazwiemy hahaha
Dobre Bella. Haha. Ja już początek października. Ale drugi poród też przez cc więc będę rodziła we wrześniu. Jak się czujesz?
Dziewczyny wielkie dzięki za gratulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:28