Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ja sie czuje slabo ogolnie..mdli mnie niemal cale dnie..dzis staram sie nawet cos podjadac by brzuch nie byl pusty a i tak nie czuje sie dobrze..od wczoraj wieczora juz wiec tesciowa jest u mnie do pomocy bo robi mi sie tez slabo czesto...ogolnie i tak jest lepiej niz w ciazy z Lila bo nie zwracam tak jak wtedy...ale mdli i mdli ...zmeczona jestem, brak sil energii...a maz za 2.5 tyg zjedzie dopiero do domu...juz wiec srednio mi bylo tyle samej...ciagle od konca pazdziernika jest w morzu..przyjechal tylko na 2 tyg w grudniu gdzie splodzil dzidzie..i od tamtego czasu nie ma go i nie ma...
-
Kasia gratuluje i spokojnej ciąży życzę.
Kornelia prześliczna, duża dziewczynka, fajnie wygląda taki biegajacy bobasek.
My pewnie pierwsze urodziny spedzimy w pozycji czworaczej.
Niki - wszystkiego najjjjjj dla roczniaka.
Ja wrocilam do pracy i powiem Wam, ze ciezko, w pracy ok ogarnelam sytuacje, ale strasznie tesknie za mała choc wiem ze z niania i dziadkiem dobrze sie bawi, po pracy biegiem do domu, zabawa z corka, zakupy, gotoawnie- padam wieczorem, a urodzinki chyba po nocy bede szykowac.
Fajnie ze juz tyle lutowek w ciazy, u mnie nadal brak @ wiec marne szanse, tazke czekam cierpilwie na swoja kolej;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Hej
Gratuluję ciąż i cieszę się z Wami )
Sto lat życzę roczniakom u nas jeszcze 3 tygodnie nie mogę uwierzyć że to już rok!!
U nas również zapadła decyzja o staraniach pod koniec roku ale po wizycie u endo nie wiadomo czy się uda...wyniki za 2 tyg.okażą co dalej.
Jeszcze mąż nogę rozwalił i czeka nas operacja i rehabilitacje.
Co do Poli to jest przekochana nauczyła się nosek marszczyć jak się cieszy i potrafi zmieniać barwę głosu jak gada :p sikamy czasem z niej coraz więcej sama chodzi ale jeszcze woli kolanka mówi dużo po swojemu,dużo się przytula i potrafi pokazać gdzie mama ma nos
Aa i jesteśmy po kolejnym eeg,Pola ślicznie usnęła i wszystko się udało,teraz czekamy na wyniki.
Pozdrawiam ! -
Tabelka podpowiada mi,że dzisiaj Pola Katiś kończy rok. Sto lat dla Poli!
Nie tęsknijcie dziewczyny do chodzących dzieci. Łatwiej nie jest, zapewniam
Maks wchodzi wszędzie... naprawdę wszędzie... Np. idzie do drzwi na patio i obstukuje je taką drewnianą zabawką z pałką do prowadzania. Jak go wypuszczę, to wchodzi między ściany i krzaki w takie miejsca, z których nigdy nie udało mi się go wyjąć bez zadrapania siebie Do pralki też chciał wejść, ale się rozmyślił i wybrał suszarkę.
Także wiecie.... szału ni ma
Dziś bilans roczniaka. Maks ponad normę... Tiaaaa.... Wagowo i wzrostowo ciagle w 50 centylu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:42
Asia83 lubi tę wiadomość
-
marcela29 wrote:
Ja wrocilam do pracy i powiem Wam, ze ciezko, w pracy ok ogarnelam sytuacje, ale strasznie tesknie za mała choc wiem ze z niania i dziadkiem dobrze sie bawi, po pracy biegiem do domu, zabawa z corka, zakupy, gotoawnie- padam wieczorem, a urodzinki chyba po nocy bede szykowac.
Fajnie ze juz tyle lutowek w ciazy, u mnie nadal brak @ wiec marne szanse, tazke czekam cierpilwie na swoja kolej;)
WITAJ W KLUBIE.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Ja popiszę troszkę na minione tematy
Mamy niejadków, bardzo wam współczuję Wiem co to znaczy i baaardzo się cieszę, że przynajmniej Tymcio wcina za dwóch. Dla matki to ogromna ulga, gdy widzi, że dziecko dostaje wszystkie niezbędne witaminy i minerały. Mój starszak ciągle je średnio (chociaż i tak lepiej niż kiedyś) i jest na 3 centylu wagi Ciągle się o niego martwię pod tym względem...
U nas przyprawy raczej bez ograniczeń, wszystko z umiarem. Gdy gotuję tylko dla Tymcia, to nie słodzę i nie solę, ale gdy je z nami posiłki, to zjada to co i my. A dziś nakarmiłam Tymka fasolką po bretońsku
Derii, super że Olaf zaczął pełzać. Zobaczysz, że teraz na pewno się szybciutko rozrusza. A jak twoje zdrowie?
Wszystkiego najlepszego dla Nelci i Karolka!!!
Kasia gratuluję ciąży
Sebza, a ja uważam, że chodzące dziecko to wielka ulga. Owszem trzeba pilnować, ale nie trzeba tyle nosić, podawać zabawek, zabawiać...
Przynajmniej u mnie tak jest
-
nick nieaktualny
-
Dzis o 11.35 Grzes konczy roczek imprezka w sobote. Zlecialo jak nie wiem, teraz to sie chyba szybko zestarzejemy tak przy tych dzieciach czas szybko mija
A no i roczek mozna powiedziec ze przedreptany u nas, od kilka dni Grzes robi po kilka samodzielnych kroczkow. U mnie to obojetne czy chodzi, itak jak raczkowal to wszedzie wlazil i wszystko otwieral wiec nie wiele w tym wzgledzie sie u nas zmienia.mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Sto lat dla świętujących roczek dziś i ostatnio!
Mała Mi, zazdroszczę w takim razie, bo u nas to do dotychczasowych aktywności rodzicielskich doszło ganianie za ciągle coś pokazującym młodym, ciągłe jego podnoszenie do czegoś, co widzi, ale nie sięga. Nie ma za dużo spokoju, a jak jest, to ewidentnie oznacza, że coś broi Na dodatek zawsze wie, kiedy broi i potem ucieka przede mną, żeby broić dalej. Dzisiaj natomiast spacerował z balonem w zębach, balon większy od niego, zasłaniający całe pole widzenia, ale co tam..Laurka lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla naszych malych jubilatow! Rok temu doszukiwalysmy sie oznak porodu a tu prosze jak dzieci rosna! Ania dobrze powiedziala - szybko sie zestarzejemy, bo czas tak zaiwania przy dzieciach Zwlaszcza Suri to wroze <zart>
Suri gratulacje z okazji wyznaczonej daty slubu. Koniecznie chcemy foty w maju!aniab91 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
BTW, Laurka , skoro już Cię widzę. Za Twoją sugestią przeszukałam sklepy w poszukiwaniu dobrych zatyczek do kontaktów i znalazłam w najbliższym i takim ogólnospożywczym Zatyczki okazały się być świetne i żeby je wyjść, trzeba używać specjalnego kluczyka (!!!). Dzięki za zmotywowanie, wiesz Teraz dziecko patrzy jak matka dłubie kluczykami w kontakcie
Laurka lubi tę wiadomość