Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
my tez narazie mamy 2 pary ale dobre- trzewiki emel za 179 i sandalki emel na 2 rzepki z odkrytymi palcami- kosztowaly 169
moj tez ma miesista stopke i nic sie nie suwa.
kupimy jeszcze trampeczki Befado zeby mial na plac zabaw
jestesmy zadowoleni
jestem zdania ze pierwsze butki musza byc super, ubranka pepcowe jak najbardziej ok i mamy ich duzo:)
sama nosze koszulki i nie narzekam:D -
U nas ostatnio znowu noce fatalne. Tydzien prawie wcale nie spalam i juz mialam absolutnie wszystkiego dosyc. Luna budzi sie czesto i gesto i placze. Nie umiem tego wytlumaczyc niczym innym poza tymi czterema nowymi zebami, bo tez wszystko gryzie jak najeta i slini sie jak mastif.
Poza tym kolejne nowe slowa: koc i tydzien (tylko"n" nie wymawia).08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja sie czuje fatalnie. Okropnie mnie mdli, jest mi strasznie niedobrze, jestem tak slaba ze w glowie mi sie kreci i rece trzesa. Pracy bardzo duzo i nie ma kiedy usiasc. Dzis nie bylam w stanie obiadu ugotowac tylko lezalam. Masakra. Kupilam jakies tabletki na mdlosci dla kobiet w ciazy. Na razie nie bardzo pomogly, jutro musze z rana wziasc.
-
słoneczna 85 wrote:marcela byc moze pisalas juz ale zpaytam,
odstawilas??
jak u was nocki?
moj ssie nadal i w nocy duzo chce piersi
pytam bo juz nie wiem czy zostalismy sami na placu boju z piersia i pobudkami nocnymi"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela moj Natus tez sie sam odstawil bo nie chcial juz cycka i mleka prawie nie mialam a tez mialam zamiar do 2 lat karmic tym bardziej ze i tak w ciazy jestem. Tez strasznie mi tego brakuje ale widocznie nasze dzieci juz tego nie potrzebuja. Trzeba sie z tym pogodzic.
-
słoneczna 85 wrote:ale tu cisza..
co z Wami?
Ja np kompletnie nie mam na nic czasu odkad tesc zmarl i nie mamy blisko nikogo do pomocy:("Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela jest mi strasznie przykro z tego powodu. Nie wyobrazam sobie. My tez bardzo na moim tesciu polegamy i Luna uwielbia dziadka, wiec nawet nie chce myslec co to by bylo, gdyby go zabraklo
Mnie nie bylo kilka dni, bo u nas bylo swieto i dlugi weekend. Otworzylismy sezon campingowy i pojechalismy nad jezioro. Luna duzo lepiej zniosla 3-godzinna podroz niz rok temu. Bardzo jej sie tam podobalo i spala rewelacyjnie, dzieki czemu i ja ciut wypoczelam. Kupilismy dla mlodej dmuchany basenik, ale nie chciala w nim dlugo siedziec. Chyba woda byla za zimna, mimo ze wlalismy gar gotujacej sie wody i sami mielismy ochote sie ochlodzic, bo caly weekend bylo 30'C, jesli nie wiecej.
Moje dziecko natomiast wolalo...zamiatac. Miotla to jej nowa obsesja - naprawde ciezko ja od niej oderwac, ha ha ha.
Moze pozniej wrzuce jakies najnowsze zdjecia na zamkniete forum, o ile ktos tam jeszcze zaglada i kogos by to interesowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 14:01
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Moj wchodzi tylko za raczki albo na czterech lapkach i asekuruje mu dupke zeby nie spadl a na dol to nie schodzi, zszedlby za raczki ale ja sie tak boje go sprowadzac z brzuszkiem, ze razem spadniemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:43
-
Hej dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że dziś zrobiłam test ciążowy, i wyszedł pozytywny, jestem w szoku, nadal w to nie wierzę Pozdrawiam was serdecznie
LadyDi, dorocia2324, aniab91, mala_mi1982, marcela29 lubią tę wiadomość