Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuri wszystkiego najlepszego kochana! Widzę, że dużo osób jest tutaj z sierpnia - ja miałam urodziny 8-smego.
LadyDi - faktycznie! Masz spory brzuszek, a figurę masz fajną (tzn jesteś szczupłą kobietką). Ja mimo tego, że przed ciążą ważyłam 72kg przy 165 wzrostu to teraz ważę 66kg i nie ma brzuszka.. Rozumiałabym to jakbym miała jakiś bęben przed zajściem,a był płaski jak deska.. no cóż.. Może im później tym lepiej? -
Suri, wszystkiego najlepszego i zdrowia dla Ciebie i Maleństwa!
Angelcia, to teraz ważysz mniej niż ja. Dziś jak stanęłam na wagę to ujrzałam 68kg. Mój facet się śmieję, że mam teraz tyłek i na brzuchu ^^ akurat dupkę to zawsze miałam mega odstającą... -
nick nieaktualny
-
Suri wszystkiego najlepszego !!!
A ja wczoraj miałam taki dziwny humor, że poszłam go poprawić do fryzjera
Obcięłam włosy znów na krótko. Ahh jak ja lubię jak same się układają
Chciałam zapuszczać i nawet już dobrze mi szło, bo włosy miałam do ramion, ale stwierdziłam, że lepiej mi w krótkich. No i chyba taką "fryzurę" będę miała w czasie porodu i jak dzidzia się pojawi, ponieważ jest bardzo wygodna. W sumie nigdy nie wiadomo czy i ile będziemy miały czasu dla siebie jak dzidzia zamieszka już z nami
A no i Wam się pochwalę: otóż zawsze kiedy wstawałam rano brzuch był płaski i wzrastał w miarę upływu dnia oraz w miarę mojego jedzenia. Od 3 dni wstaję i ... już mam brzuchKocham go :*
Oto ja- przed śniadaniem
Gosiak, Penelope, truskawkax25, kasia_1988, przedszkolanka:), Januszkowa, juska19, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Suri wszystkiego najlepszego !!!
A ja wczoraj miałam taki dziwny humor, że poszłam go poprawić do fryzjera
Obcięłam włosy znów na krótko. Ahh jak ja lubię jak same się układają
Chciałam zapuszczać i nawet już dobrze mi szło, bo włosy miałam do ramion, ale stwierdziłam, że lepiej mi w krótkich. No i chyba taką "fryzurę" będę miała w czasie porodu i jak dzidzia się pojawi, ponieważ jest bardzo wygodna. W sumie nigdy nie wiadomo czy i ile będziemy miały czasu dla siebie jak dzidzia zamieszka już z nami
A no i Wam się pochwalę: otóż zawsze kiedy wstawałam rano brzuch był płaski i wzrastał w miarę upływu dnia oraz w miarę mojego jedzenia. Od 3 dni wstaję i ... już mam brzuchKocham go :*
Oto ja- przed śniadaniem
nOO PROSZE JAKA MASZ ŁADNA FIGURKE A BRZUSIO ŚWIETNY;]Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No Katiś, ślicznie się prezentujesz. Ja w porównaniu z Tobą to jak słoń
No ale z genami nie wygrasz...
A w ogóle czujecie już ruchy? Ja najpierw w sobotę poczułam jakby mi się dziecko przeturlało w brzuchu, a od wczoraj takie muśnięcia od środka - jakby mnie głaskało. Aż podrapać się chce, bo tak łaskocze. No ale uczucie superWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:50
kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
angelcia my zastanawialiśmy się nad Polą albo Leną, ale Len jest jak grzybów po deszczu. Póki co mówimy do niej Polena
Jeżeli będzie chłopak to będzie Nathan.
LadyDi Ty też masz super brzuszek i wcale nie wyglądasz jak słoń
Ja poczułam jakieś 5 dni temu w nocy jakbym w okolicach macicy za majtkami miała motylka, który łaskocze mnie skrzydełkami. Potem już nie, ale też nie wyczekuję z ręką na brzuchu. Czasem tylko tak się skupię, ale nie często. Czekam cierpliwiePola
Hania -
słoneczna 85 wrote:dziewczyny a czy macie jeszcze brac kwas foliowy i do kiedy>??
12 sierpnia byłam u gina i dalej kazała brać Ladee vit, kwas i magnez. Nie mówiła do kiedy. Następną wizytę mam 9.09 więc na pewno do września będę brała a potem to zobaczę co gin powie
Pola
Hania -
słoneczna 85 wrote:dziewczyny a czy macie jeszcze brac kwas foliowy i do kiedy>??
Kwas foliowy jest witaminą rozpuszczalną w wodzie i jego nadmiar wydalany jest z moczem, dlatego też nie ma niebezpieczeństwa przedawkowania go. Zażywany w dawce 0,4 mg dziennie nie wywołuje żadnych efektów ubocznych i może być stosowany nawet przez wiele lat
http://www.doz.pl/czytelnia/a190-Kwas_foliowy_to_witamina_ktora_moze_zmienic_zycie_na_zawsze -
Dziewuszki ale ładnie macie brzuszki... super. Gratulacje
Suri wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... ale się objemy tych tortów w sierpniu. he.
Słoneczna ja biore jeszcze co najmniej 26 tabletek 1x2 bo tyle mi zostało ale z tego co kojarzę to teraz to tylko na nas wpływa kwas foliowy. -
nick nieaktualnyJa myślę (a raczej ja z moim Mężem) nad Polą i Witusiem, chyba nie ma innych propozycji, gdyż mamy długie nazwisko i ciężko było by nazwać synka np. Radoslaw, CHOCIAZ... nie ma reguły.
Ja wieczorami jak się wyciszę to czuję takie wiercenie się, ewentualnie zaboli mnie poszczególny narząd tak jakbym dostała w niego piłeczką
Ja ogólnie witamin nie biorę ze względu na to, że wymiotuje po każdych... Wyniki badań mam dobre więc chyba nie jest źle. A w domu zgromadziłam już zapas Prenatalów, folików i Bóg wie jeszcze czego na darmo.