X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katis, psinka biedna:( pieska moich znajomych rozcięła łapkę na butelce i niestety musiała miec łapkę szyta :/

Gosiak, z tym Prawem Agaty to racja! Ja nie widziałam ostatniego sezonu a nowy zapowiada sie ciekawie, wiec tez nadrobie :)

Mam jabłka, soczek i czekoladę, moze sie przyjmą :)

Teraz oglądam Sekrety chirurgi. Jest wlasnie kobieta, ktora facet poniżał z powodu przerosnietych warg atomowych. Zawsze mi zal tych babeczek, ktore maja mnóstwo kompleksow i jakichś problemów, typu wlasnie problemy z okolicami intymnymi, lysieniem itd. Masakra:/

• Suri Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu : Powaznie z tymi wlosami? A mowi sie ze w ciazy gestnieja. Mi wlasnie wlosow przybylo i mam teraz megaa ale wiem ze po porodzie beda wypadsc pewnie garsciami....

Ja dzisiaj tez lenichuje a od poludnia glowa mi nawala strasznie...

Co do ogladania to ostatnio obejrzalam film 'Niebo istnieje naprawde' i bardzo mi sie spodpbal . Jak ktos nie widzial to polecam :D

oar8ugpj0xvubjt5.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już leniuchuję. Wcześniej byłam z moim K na zakupach, musiałam prowadzić, bo jestem w miarę początkującym kierowcą i się stresuję, a muszę się w końcu przyzwyczaić, bo jak będę maluszka wozić to lepiej, żebym już wtedy czuła się swobodnie za kierownicą:)

Jesteśmy już po obiedzie. Dzisiaj zrobiłam makaron z boczkiem i cukinią. był smaczny:)

c7hyim7.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa u mnie tez nastaL czas na relax ;:D wysprzatalam dom, zrobilam zakupy...M w tym czasie skosil trawke ;) a teraz rozpalilam grilla, bujam sie na hustawce a M mecz oglada :)
    Katis Ty chyba Labradorki masz? ;) mi pod nogami lezy Bernenski Pies Pasterski i dla mnieto najcidowniejszy pies pod słońcem ...posłuszny, wierny, kochany, mądry. .. jest cudowny, :D do tego duzy i włochaty :)wabi sie Maylo;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek mam goldenki :) prawie labrador tylko z dłuższą sierścią. Także kocham je nad życie i dlatego tak smutno mi kiedy one cierpią.

U mnie też relax przed TV.
    Zjadłabym coś tylko nie wiem co

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ostatnio jazde na swieze ananasy .. codziennie jednego zjadam a do tego do duzego kufla soczek z marchewki mlodej sobie robie :)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    ja mam ostatnio jazde na swieze ananasy .. codziennie jednego zjadam a do tego do duzego kufla soczek z marchewki mlodej sobie robie :)
    Ja właśnie piję soczek marchewkowo-selerowy i M. mnie straszy, że zaraz przygotuje ananasy i gruszki z bitą śmietaną ;) a ja to bym chyba wolała bigos ;P

madziutek 23 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zajadam wlasnie kaszanke z grilla z cebulka... ;) do wyboru jeszcze karczek lub kiełbaska. .. karczek to ja nawet nie wiem jak smakije :) tyle lat nie jadlam :P

Gosiak lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tydzien temu obejrzalam What to Expect When You're Expecting - idealna komedia dla ciezarnych :D Plakalam ze smiechu. Zwlaszcza postac Wendy genialna i tatusiowie w parku. Polecam :) Oraz Big Wedding z mega gwiazdorska obsada.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • megg Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie jade do h&m zobaczyc na ciążowe spodnie, bo jest rabat -25% (mozna sciagnac kupon za subskrycje)
    dla dzieci tez jest -20% ..ale chyba sie powstrzymam jeszcze

pewnie zagladne tez do MacDonalda :))))

milej soboty

Gosiak lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Ja tydzien temu obejrzalam What to Expect When You're Expecting - idealna komedia dla ciezarnych :D Plakalam ze smiechu. Zwlaszcza postac Wendy genialna i tatusiowie w parku. Polecam :) Oraz Big Wedding z mega gwiazdorska obsada.
    To zaraz sobie ściągnę tą komedię dla ciężarnych ;D Dzięki!

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Czy mogę dołączyć do waszego grona? Również jestem lutówką termin z OM 23.02 a z usg 14.02 :)
    Jestem z Gdańska.

Gosiak, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :-)
    Napisz coś więcej o sobie, ile masz lat, która to ciąża, gdzie chodzisz do lekarza i czy intersuje Cię joga dla ciężarnych? ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :* milego wieczorku Wam zycze,a My uciekamy na urodzinki:) buziaki http://www.iv.pl/images/83341696620032152853.jpg

Gosiak, Bietka, Penelope, kasia_1988, Asiaa1201, Sue, LadyDi, Fedra, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to moja druga ciąża, mam już syna ma 14 lat :) ja 32. Chodzę do dr. Kwiecińskiego w Kolbudach i jestem mega zadowolona. Jeśli chodzi o jogę to niestety chociaż bardzo bym chciała nie mogę uczęszczać ponieważ mam ogromne problemy z kręgosłupem i w grę wchodzi tylko ogólna gimnastyka dla kobiet w ciąży, na którą nie wiem czy się wybiorę bo puki co gimnastykuje się jeszcze w pracy więc na brak ruchu nie narzekam :)
    A dlaczego pytasz o jogę ? Czyżbyś była fanką ??

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Cie AsiaSzw.

Sewerynka super! Ciekawam, czy w 17. tygodniu bede w koncu miala widoczny brzuch czy nadal nie.

AsiaSzw lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy czujecie juz ruchy swoich pociech?

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej Dziewczynki :)
    Sewerynka ale masz piekny brzusio i jaki duzy...ja tylko o tydzien mlodsza od CIebie a jestem płaska..az sie bojeeeee czy wszystko ok :(...ja taki brzuch to chyba w 9 tym m-cu bede miała- ślicznie wygladasz!
    ja jestem w szale zakupów, mój Mały już ma cała półke ciuszków...i non stop dokupuje :D:D hehhehe

Gosiak, Sewerynka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Gosiak to moja druga ciąża, mam już syna ma 14 lat :) ja 32. Chodzę do dr. Kwiecińskiego w Kolbudach i jestem mega zadowolona. Jeśli chodzi o jogę to niestety chociaż bardzo bym chciała nie mogę uczęszczać ponieważ mam ogromne problemy z kręgosłupem i w grę wchodzi tylko ogólna gimnastyka dla kobiet w ciąży, na którą nie wiem czy się wybiorę bo puki co gimnastykuje się jeszcze w pracy więc na brak ruchu nie narzekam :)
    A dlaczego pytasz o jogę ? Czyżbyś była fanką ??
    Tak jestem fanką, ćwiczyłam przez długie lata przed ciążą i teraz znalazłam świetne zajęcia dla ciężarówek w Sopocie i jestem zachwycona. Wykonujemy ćwiczenia zapobiegające hemoroidom, rozstępom, skracaniu szyjki macicy, babka uczy nas jakie asany możemy wykonywać w pierwszej fazie porodu, itp.
    A czym się zajmujesz w pracy? :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Cię, czuje się jak u siebie :)
    p.s czy jest z nami weterynarz? Bo mam problem z tą moją psicą.

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ