Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katis, psinka biedna:( pieska moich znajomych rozcięła łapkę na butelce i niestety musiała miec łapkę szyta
Gosiak, z tym Prawem Agaty to racja! Ja nie widziałam ostatniego sezonu a nowy zapowiada sie ciekawie, wiec tez nadrobie
Mam jabłka, soczek i czekoladę, moze sie przyjmą
Teraz oglądam Sekrety chirurgi. Jest wlasnie kobieta, ktora facet poniżał z powodu przerosnietych warg atomowych. Zawsze mi zal tych babeczek, ktore maja mnóstwo kompleksow i jakichś problemów, typu wlasnie problemy z okolicami intymnymi, lysieniem itd. Masakra:/
-
MistrzyniWKochamCieMisiu : Powaznie z tymi wlosami? A mowi sie ze w ciazy gestnieja. Mi wlasnie wlosow przybylo i mam teraz megaa ale wiem ze po porodzie beda wypadsc pewnie garsciami....
Ja dzisiaj tez lenichuje a od poludnia glowa mi nawala strasznie...
Co do ogladania to ostatnio obejrzalam film 'Niebo istnieje naprawde' i bardzo mi sie spodpbal . Jak ktos nie widzial to polecam -
Ja też już leniuchuję. Wcześniej byłam z moim K na zakupach, musiałam prowadzić, bo jestem w miarę początkującym kierowcą i się stresuję, a muszę się w końcu przyzwyczaić, bo jak będę maluszka wozić to lepiej, żebym już wtedy czuła się swobodnie za kierownicą
Jesteśmy już po obiedzie. Dzisiaj zrobiłam makaron z boczkiem i cukinią. był smaczny:) -
taaa u mnie tez nastaL czas na relax ;
wysprzatalam dom, zrobilam zakupy...M w tym czasie skosil trawke
a teraz rozpalilam grilla, bujam sie na hustawce a M mecz oglada
Katis Ty chyba Labradorki masz?mi pod nogami lezy Bernenski Pies Pasterski i dla mnieto najcidowniejszy pies pod słońcem ...posłuszny, wierny, kochany, mądry. .. jest cudowny,
do tego duzy i włochaty :)wabi sie Maylo;)
-
madziutek 23 wrote:ja mam ostatnio jazde na swieze ananasy .. codziennie jednego zjadam a do tego do duzego kufla soczek z marchewki mlodej sobie robie
a ja to bym chyba wolała bigos ;P
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Ja tydzien temu obejrzalam What to Expect When You're Expecting - idealna komedia dla ciezarnych
Plakalam ze smiechu. Zwlaszcza postac Wendy genialna i tatusiowie w parku. Polecam
Oraz Big Wedding z mega gwiazdorska obsada.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
a ja własnie jade do h&m zobaczyc na ciążowe spodnie, bo jest rabat -25% (mozna sciagnac kupon za subskrycje)
dla dzieci tez jest -20% ..ale chyba sie powstrzymam jeszcze
pewnie zagladne tez do MacDonalda)))
milej sobotyGosiak lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Ja tydzien temu obejrzalam What to Expect When You're Expecting - idealna komedia dla ciezarnych
Plakalam ze smiechu. Zwlaszcza postac Wendy genialna i tatusiowie w parku. Polecam
Oraz Big Wedding z mega gwiazdorska obsada.
Dzięki!
-
Witam mamusie :* milego wieczorku Wam zycze,a My uciekamy na urodzinki:) buziaki http://www.iv.pl/images/83341696620032152853.jpg
Gosiak, Bietka, Penelope, kasia_1988, Asiaa1201, Sue, LadyDi, Fedra, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Gosiak to moja druga ciąża, mam już syna ma 14 lat
ja 32. Chodzę do dr. Kwiecińskiego w Kolbudach i jestem mega zadowolona. Jeśli chodzi o jogę to niestety chociaż bardzo bym chciała nie mogę uczęszczać ponieważ mam ogromne problemy z kręgosłupem i w grę wchodzi tylko ogólna gimnastyka dla kobiet w ciąży, na którą nie wiem czy się wybiorę bo puki co gimnastykuje się jeszcze w pracy więc na brak ruchu nie narzekam
A dlaczego pytasz o jogę ? Czyżbyś była fanką ?? -
hej hej Dziewczynki
Sewerynka ale masz piekny brzusio i jaki duzy...ja tylko o tydzien mlodsza od CIebie a jestem płaska..az sie bojeeeee czy wszystko ok...ja taki brzuch to chyba w 9 tym m-cu bede miała- ślicznie wygladasz!
ja jestem w szale zakupów, mój Mały już ma cała półke ciuszków...i non stop dokupuje:D hehhehe
Gosiak, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosiak to moja druga ciąża, mam już syna ma 14 lat
ja 32. Chodzę do dr. Kwiecińskiego w Kolbudach i jestem mega zadowolona. Jeśli chodzi o jogę to niestety chociaż bardzo bym chciała nie mogę uczęszczać ponieważ mam ogromne problemy z kręgosłupem i w grę wchodzi tylko ogólna gimnastyka dla kobiet w ciąży, na którą nie wiem czy się wybiorę bo puki co gimnastykuje się jeszcze w pracy więc na brak ruchu nie narzekam
A dlaczego pytasz o jogę ? Czyżbyś była fanką ??
A czym się zajmujesz w pracy?