Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie natknelam na fajny przepis z nutella dzisiaj: nalozyc jej troche na ciasto francuskie takie do slodkich wypiekow razem z bananem i ladnie zawinac (w koperte lub rogalik), testuje niedlugo
Odnosnie objawow - ja jestem teraz chyba bardziej zmeczona niz w I trymestrze, dzidzia zabiera moja energie, tez tak macie?
-
Carola55 wrote:
Odnosnie objawow - ja jestem teraz chyba bardziej zmeczona niz w I trymestrze, dzidzia zabiera moja energie, tez tak macie?
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Carola ja tak mam. W I trymestrze praktycznie zero objawów, a teraz jestem zmęczona, w kiepskim humorze i kręci mi się w głowie.
Ciekawe ile jeszcze tych humorów mój mąż wytrzyma. Testować go? Czy go oszczędzić?
Miłego dnia wszystkim życzę.Carola55 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pytanko mam bo chyba sie z lekarzem nie zrozumiaam, powiedzialam ze chcialabym miec polowkowe 4 d, na co on ze zawsze jest 4d a potem w sumie tak patrze ze te 4 d to tez takie czarno biale sa a ja bym chciala takie usg realistyczne jak to google fajnie pokazuja
takie normalnie ze dziecko widac fajnie anie jakies kontufy i czarno biale, to o jakie ja mam usg poprosic wiecie moze? :p
-
Cześć
Mam do sprzedania wózek Navington Galeon dla dziewczynki bo kolory brąz + brudny róż. Extra na zimę ze względu na duże pompowane koła! Proawdzi sie super!
Do kompletu posiadam parasolke, ciepły śpiworek, torbę, adaptery do fotelika samochodowego.
Akcesoria w kolorze wózka.
POLECAM!!! W razie pytań służę pomocą!
http://allegro.pl/wozek-4w1-navington-rama-galeon-zestaw-akcesoria-i4509084478.html
Pozdrawiam! -
BELLA TO USG 3D/4D - TEN OBRAZ WTEDY JEST TAKIE JAKBY POMARANCZOWY- PRZYNAJMNIEJ U MNIE TAK BYLO NAPISANE
czarno bialy obraz to usg 2d
a mi sie dzis snilo jak jadlam kanapki z kremem czekoladowym! i nawet nad ranem sen ze znowu robilam 2 bulki z kremem i krem sie skonczyl:)
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 08:05
Gosiak, bella84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak pewnie zalezy jak sie ulozy bo na 2d moze byc ciezko tez- ja ide 16.09 na wizyte
to mysle ze w 2d juz powinno byc widac
bo polowkowe mam na 3d ale to dopieor w 22 tygi praktycznie ten sam wiek ciazy ..
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak pewnie zalezy jak sie ulozy bo na 2d moze byc ciezko tez- ja ide 16.09 na wizyte
to mysle ze w 2d juz powinno byc widac
bo polowkowe mam na 3d ale to dopieor w 22 tyg
A połówkowe mam 17.09 też w Inviccie, więc się na pewno już dowiem.
Słyszałam, że przed USG warto zjeść coś słodkiego, wtedy maluch nie śpi -
Gosiak - to trzymamy kciuki, zeby dzidzia dobrze sie wypiela
gusiaa - ja mam wesele 20.09 mojego brata a brzuch juz duuuzy, wiec sukienki bede szukac juz tylko w sklepach z odzieza ciazowa. Pewnie za tydzien zaczne przemarsz po sklepach.
Dziewczyny,ktore ostatnio odwiedzaly sieciowki typu hm mama itp - sa tam jakies sukienki na wesele, czy nie mam na co liczyc? -
nick nieaktualnyJa dziś chyba sobie kupie Merci, taka mam ochote...
Dziewczyny, a powiedzcie mi jedna rzecz.. Na połówkowe skierował Was lekarz (czy robi to badanie lekarz prowadzący?) czy same podjęłyście taką decyzję?
Sorry, ale jestem kompletnie zielona w tym temacie.. A wizyte mam w czwartek. -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Gosiak - to trzymamy kciuki, zeby dzidzia dobrze sie wypiela
gusiaa - ja mam wesele 20.09 mojego brata a brzuch juz duuuzy, wiec sukienki bede szukac juz tylko w sklepach z odzieza ciazowa. Pewnie za tydzien zaczne przemarsz po sklepach.
Dziewczyny,ktore ostatnio odwiedzaly sieciowki typu hm mama itp - sa tam jakies sukienki na wesele, czy nie mam na co liczyc?
Ale zerknij sobie tutaj, śliczne i czasem fajne przeceny: http://pieknamama.pl/category/sukienki-wieczorowe
Albo: http://www.happymum.pl/sklep3/0,sukienki_wizytowe.htmlMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Ja dziś chyba sobie kupie Merci, taka mam ochote...
Dziewczyny, a powiedzcie mi jedna rzecz.. Na połówkowe skierował Was lekarz (czy robi to badanie lekarz prowadzący?) czy same podjęłyście taką decyzję?
Sorry, ale jestem kompletnie zielona w tym temacie.. A wizyte mam w czwartek.