Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemka Laski :*
Z tym paleniem, to ja również wstrętny nałóg mnie złapał, paliłam 4 lata i rzuciłam od razu po pozytywnym teście. Ciągnie czasami bardzo bardzo ale jestem silniejsza, nie wiem czy wytrzymiem później te okropne wyrzuty sumienia..
Angelcia żyłki i owszem, miałam już przed zrobieniem testu Po piersiach zaczęłam siać domysły, że może jednak się udało
My staraliśmy się 3 cykle, od końca marca.. W sumie staraliśmy, zrobiłam kompleks badań w trakcie, wtedy dowiedziałam się , że mam chorą tarczycę i pobiegłam do endo. Do tego ściągnęłam po 1 cyklu jak nie udało się kalendarzyk który mniej więcej sygnalizował owulację, ale na niewiele się zdał bo Mój pracuje w innej miejscowości i czasami nie może wrócić na noc do domku. Nie mierzyłam tempki ani nie obserwowalam śluzu. Wiem kiedy się udało bo wtedy był mega dobry seksik:D
Co do zwolnienia, ja też dostałam na miesiąc do kolejnej lipcowej wizyty. I mam zamiar kontynuować jeśli lekarz pozwoli. W pracy cyrki i mega stres więc nie mam zamiaru narażać Fasolki.
A apetyt mam ogromny!!! Właśnie wcinam czereśnie I pić się chce dużo dużo.
Całuski dla Was i Fasolek, miłego weekendu :***truskawkax25, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Ja brałam 4 lata tabletki antykoncepcyjne i w styczniu postanowienie noworoczne że przestaje brać i tak od stycznia czyli w sumie 4 cykle w tym ostatnim zarejestrowałam sie na ovu i obserwowałam swoje ciało, temperaturę itp. I wlasnie w tym cyklu mi sie udało. Ale to chyba dlatego ze zaraz po owulacji bylo mi niedobrze jajnik bolał (nigdy po owulacji tak nie miałam) i nagle przestało wiec mowie kurcze znów sie nie udało no i tak myślałam bez spinania czy udało sie czy nie. No i dzien przed @ zrobiłam test blada druga kreska. Nie wierzylam mój M byl w takim szoku ze tylko powiedział ze super i ze jest z nim wszystko w porządku faceci no i jeden drugi trzeci test i potem parę dni później ginekolog. Powiedział ze na 95 % jestem w ciąży ( bylo to bardzo wcześnie chyba 4 tydzień 4 dzien jakoś tak) ale badania wszystkie zrobilam pokazal mi na usg pęcherzyk no i chyba wszystko a 5 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubu
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. I ja się melduję. Dziś test pokazał 2 kreseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 10:08
Sue, słoneczna 85, akuszerka89, angelcia, Fedra, dora8201, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Cześć dziewczyny. I ja się melduję. Dziś test pokazał 2 kreseczki
Super Kasiu! Witamy po fioletowej stronie:) I niech tak zostanie do lutego! -
nick nieaktualny
-
Witajcie Lutowki z rana. Ja obudzilam sie kolo 6, ale kisilam sie w lozku az do teraz jednak bliskosc meza robi swoje ani glodna nie jestem ani nie mam mdlosci. Cudownej soboty Wam zycze. Mnie czeka Panorama Wroclawska
Fedra lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego