Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś, ja będę w CH, tam też jest Smyk, więc pewnie do niego wstąpię :) Jestem głodna, nie wiem czy nie wpadnę do Subwaya jeszcze :)

A kiedy masz warsztaty w Katowicach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:02

• Katiś Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warsztaty w Kato są teraz w poniedziałek :)

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pudelekx.pl/obciachowe-zdjecia-ciazowe-galeria-32189
    Hahah obejrzyjcie to :D dobre :D chociaz to z facetem co ma taki sam brzuch co przyszla mamusia ja takie zrobię ze swoim tatą który i tak będzie mial większy brzuch od mojego w 9 mieisiacu :D ale to takie dla nas będzie zdjęcie na pamiątkę :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.swiadomamama.pl/events a nie wiem czy widzialyscie te warsztaty, ktos na forum podeslal, tam beda zajecia z chustonoszenia- ktos byl tu zainteresowany:) i prowadzi ta Paulina Holtz z Klanu:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Warsztaty w Kato są teraz w poniedziałek :)

To masz mniej czasu na wymyślenie:) trzymam kciuki! Opowiesz jak było?:)

Cath, widziałam te zdjecia, kiedys tez były slubne takie:)
    Ja sobie zrobie sesje brzuszkowa, ale tylko do albumu, na pewno nie na Facebooka czy gdziekolwiek indziej :)

• cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    To masz mniej czasu na wymyślenie:) trzymam kciuki! Opowiesz jak było?:)

Cath, widziałam te zdjecia, kiedys tez były slubne takie:)
    Ja sobie zrobie sesje brzuszkowa, ale tylko do albumu, na pewno nie na Facebooka czy gdziekolwiek indziej :)
    Ja w niedziele wstwilam pierwsze zdjęcie na ktorym brzusio widac ale to takie normalne zdjęcie z mężem stoimy i tyle. Bez żadnego podpisu to 5 miesiąc czy cos. I bez odkrytego brzucha czy tam usg bo to wiocha. Wiec to pierwsze zdjęcie na ktorym widac mój brzuch na portalu społecznościowym :) wiec nie uważam aby to bylo aż takie be :) oczywiście zdjęcia usg bym nie wstawila ale to juz kwestia indywidualna :) a z sesji ciążowej na pewno cos dodam na facebooka (niestety jestem uzależniona) ale jedno dodam a nie ze caly album itworze czy cos. Moja ciaza mój brzuch moja sprawa. Nawet nie pisalam ze to dziewczynka czy cos. Nie chce aby to sie rozprzestrzenialo przez Facebook. Jak ktos chce niech sie zapyta :)

Sue, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki widzę że się dzieje u was ;-) jak ja lubię ŚRODY nowy tydzień ;-)

Topola gratulacje poznania płci, chłopcy rządzą ;-)

Ja dzisiaj leniuchuję siedzę i słucham muzy i czuję że mojemu maluszkowi też się podoba bo skacze ;-)

Powodzenia na wizytach, które dzisiaj wizytują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:58

cath, Topola, Fedra lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tez mam dzien leniuchowania:) w planach mam zrobić sobie ciepla kapiel, wlać plyn aby bylo dużo piany zapalić świeczki i wyjść z wanny jak będę pomarszczona jak babcia ktora ma 90 lat <3 uwielbiam takie dni jesienne <3 do tego ciepla herbatka z cytrynka i poziomkowym miodem i kocyk <3 tylko moich jesiennym kapci brak jeszcze w sklepach :D hahah

justta, Sue lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath super pomysł z kąpielą, też wykorzystam, a skąd masz taki pyszny poziomkowy miód? kocham miód <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 18:01

cath lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Ja w niedziele wstwilam pierwsze zdjęcie na ktorym brzusio widac ale to takie normalne zdjęcie z mężem stoimy i tyle. Bez żadnego podpisu to 5 miesiąc czy cos. I bez odkrytego brzucha czy tam usg bo to wiocha. Wiec to pierwsze zdjęcie na ktorym widac mój brzuch na portalu społecznościowym :) wiec nie uważam aby to bylo aż takie be :) oczywiście zdjęcia usg bym nie wstawila ale to juz kwestia indywidualna :) a z sesji ciążowej na pewno cos dodam na facebooka (niestety jestem uzależniona) ale jedno dodam a nie ze caly album itworze czy cos. Moja ciaza mój brzuch moja sprawa. Nawet nie pisalam ze to dziewczynka czy cos. Nie chce aby to sie rozprzestrzenialo przez Facebook. Jak ktos chce niech sie zapyta :)

Cath, mnie chodziło o zdjecia takie intymne, na ktorych widac np. Nagi brzuch - moim zdaniem fb to nie jest do końca odpowiednie miejsce. Ale to moje zdanie, każdy robi jak uwaza:))
    Ja pewno tez wrzuce jakies zdjecie z brzuszkiem. Dziecka takiego nowonarodzonego na pewno nie.

cath, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Cath super pomysł z kąpielą, też wykorzystam, a skąd masz taki pyszny poziomkowy miód? kocham miód <3
    Zamawiam stąd http://pasiekapucer.2hi.pl/index.php/sklepik/miod-z-o.html :) pyszne sa mam wypróbowane wszystkie ale moje serce podbil z poziomkami <3 jak rozpuści sie miód w herbacie to zostają same poziomki <3 mniam mniam i potem je lyzeczka jem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 18:08

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Cath, mnie chodziło o zdjecia takie intymne, na ktorych widac np. Nagi brzuch - moim zdaniem fb to nie jest do końca odpowiednie miejsce. Ale to moje zdanie, każdy robi jak uwaza:))
    Ja pewno tez wrzuce jakies zdjecie z brzuszkiem. Dziecka takiego nowonarodzonego na pewno nie.
    Nagi brzuch odpada. Nie chce aby ludzie patrzyli na mój brzuch jak jest odkryty :D zakryty spoko niech patrzą i tak nie da sie juz brzucha ukryć. Ale odkryty jakos tego nie widzę :) to nie dla mnie :)

Sue lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Zamawiam stąd http://pasiekapucer.2hi.pl/index.php/sklepik/miod-z-o.html :) pyszne sa mam wypróbowane wszystkie ale moje serce podbil z poziomkami <3 jak rozpuści sie miód w herbacie to zostają same poziomki <3 mniam mniam i potem je lyzeczka jem :)

Dzięki zaraz sobie zamówię <3 pyszka

cath lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pasiekapucer.2hi.pl/index.php/sklepik/zestawy-prezentowe-1/zestaw-nr-3-250g.html tu masz zestaw jeszcze tych trzech smakowych <3

Gosiak lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki na pewno skorzystam ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade wlasnie tramwajem, juz wiem po co mi to L4 - ble, zaraz zwymiotuje :/

Cath, no wlasnie ładne zdjecia, w jakiejś koszulce czy cos - jak najbardziej. Ale nagi brzuch, niekoniecznie wyglada to apetycznie :)

Ja poki co mam taki brzuszek, ze ludzie sie pewnie zastanawiają "gruba jest taka czy w ciazy" :D

Jestem teraz sama na do niedzieli, bo P. znow w trasie na graniach, wiec na pewno bedzie jakas kapiel, domowe spa, itd:)

justta lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sie zaczęłam zastanawiac kiedy wróci do nas Vel...
    Vel, wracaj!:)

• lula88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topole gratuluję chłopca ;) może za kilka nascie lat stworzą nowa drużynę piłkarską i Polska i odbije się od dna ;)
    A wy jaki magnez zazywacie i w jakich dawkach by było dozwolone w ciazy. Ja mam 25 wizytę a czasem mam taki okropny ból nóg że leżeć ani spać nie mogę. Czasem myślę że może od leniuchowania bo jak mam ruchliwy dzień i dużo pracy to jest lepiej. Gorzej jak leże jak mnie coś boli.
    Ja was ciągle czytam tylko się nie udzielam bo zazwyczaj temat jest już wyczerpany ;) ale codziennie zaglądam na śniadanie i kolację ;))

Topola lubi tę wiadomość

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula tak jak któraś pisała wyżej najlepiej pytać w aptece o magnez lek a nie suplement, ja mam magvit b6 jest dobry, może być magne b6, albo maglek, w aptece doradzą, ja biorę 1 -2 tabletki na noc, podobno lepiej się wchłania w nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 18:37

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • lula88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wit b6 która jest z magnezem i ta w witaminkach (gdzie u mnie ma 185% dziennego zapotrzebowania) nie jest sa dużą dawka. Bo może lepiej sam magnez jak np "magnezin" najwyżej wstrzymam się do wizyty u doktorka i się dowiem by krzydy malenstwu nie zrobić

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ