Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, kolejne darmowe warsztaty, na które można się zapisać (mam nadzieję, że nie zdubluję informacji, bo może ktoś już podsyłał): http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejestracja.html?typ_warsztatow=brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:12
Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja w ramach ciążowych smaczków jem właśnie kanapkę z pasztetem soczewicowo-słonecznikowym i zagryzam ogórkiem kiszonym. A spogląda na mnie jeszcze ciasto marchewkowe upieczone przez kolegę z polewą z białej czekolady
Gosiak ja właśnie zaczynam robić ciasto marchewkowe;) będzie w polewą z białej czekolady i mascarpone:D To jest mój hit, nie było osoby, której nie smakowało
Co do warsztatów to już się jakiś czas temu zapisałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:16
Gosiak, lula88, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bietka czy Ty daleko mieszkasz? Bo smaka tym ciastem narobiłaś !!!
Tak to są te warsztaty o których pisałam wczoraj, ale dobrze, że ktoś powtórzyłDziś dostałam od nich @ żeby w ramach konkursu napisać z czym kojarzy mi się "Mamo to ja" no a więc myślę
Pola
Hania -
Katiś wrote:Bietka czy Ty daleko mieszkasz? Bo smaka tym ciastem narobiłaś !!!
Tak to są te warsztaty o których pisałam wczoraj, ale dobrze, że ktoś powtórzyłDziś dostałam od nich @ żeby w ramach konkursu napisać z czym kojarzy mi się "Mamo to ja" no a więc myślę
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Witam Was Mamusie
:*
Dziś cały dzień w domku a nie miałam nawet czasu Was przeczytać. Zabrałam się za robienie klusek śląskich, tak mnie zainspirowałyście, a tu klapa kluski w śmietniku,cała kuchnia w ziemniakach wrrr.. Taka ze mnie kuchara:D
Topola jesteś)) Jak miło, pięknie gratuluje Synusia i dobrze,że rośnie zdrowo
Penelope udanej podróży:*
Co do ilości witamin i reszty którą przyjmuje to lista jest tak długa,że chyba potrzebuje pojemniczka dozownika hahaMagnez łykam duuuuże dawki, z DopelHerz Magnez+B6 ,ginek i w szpitalu taki doradzili mimo, że łykam też femibion.. Biorę dziennie 4 tabletki czyli 1600mg magnezu. To przez te skurcze co ostatnio się pojawiły.
Synuś kopie coraz częściej i mocniej, nawet za dnia)) Kochany
<3 Jestem zakochana !
Mistrzyni trzymam kciku za Twoje Twixy:)cath, MistrzyniWKochamCieMisiu, Topola, Mamaliye, Fedra, Penelope, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Sewerynka wrote:Witam Was Mamusie
:*
Dziś cały dzień w domku a nie miałam nawet czasu Was przeczytać. Zabrałam się za robienie klusek śląskich, tak mnie zainspirowałyście, a tu klapa kluski w śmietniku,cała kuchnia w ziemniakach wrrr.. Taka ze mnie kuchara:D
Topola jesteś)) Jak miło, pięknie gratuluje Synusia i dobrze,że rośnie zdrowo
Penelope udanej podróży:*
Co do ilości witamin i reszty którą przyjmuje to lista jest tak długa,że chyba potrzebuje pojemniczka dozownika hahaMagnez łykam duuuuże dawki, z DopelHerz Magnez+B6 ,ginek i w szpitalu taki doradzili mimo, że łykam też femibion.. Biorę dziennie 4 tabletki czyli 1600mg magnezu. To przez te skurcze co ostatnio się pojawiły.
Synuś kopie coraz częściej i mocniej, nawet za dnia)) Kochany
<3 Jestem zakochana !
Mistrzyni trzymam kciku za Twoje Twixy:)Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Sue oni piszą: "Prosimy zabrać ze sobą kartę ze swoim skojarzeniem i w odpowiednim momencie przekazać osobie prowadzącej na miejscu" więc kochana pisz w domu, a to co napiszesz zabierz ze sobą
Oj, to muszę myśleć intensywnie! Chcę ten fotelik!!
Zbieram się do kina
-
Sue dobrze, że nie idziemy na te same warsztaty
bo ja też chcę ten fotelik
A ja do Smyka pojeździć wózkami- i to jest pomysł mojego T :d aż jestem w szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:58
Sue, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania