Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Topola, gratulacje syneczka! Nie ma co, rośnie nam przyszła reprezentacja!
Też sie trochę wzruszyłam jak przeczytałam to, co napisałaś
Mistrzyni - trzymam kciuki za wizytyKto jeszcze wizytuje niebawem?
Topola, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Topola, gratulacje syneczka! Nie ma co, rośnie nam przyszła reprezentacja!
Też sie trochę wzruszyłam jak przeczytałam to, co napisałaś
Mistrzyni - trzymam kciuki za wizytyKto jeszcze wizytuje niebawem?
Topola gratulacje...
Ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 20...Topola lubi tę wiadomość
-
Topola gratulacje syneczka:)
Penelope- szczęśliwej podróży i oczywiście czekam jutro na informacje po wizycie:)
Mistrzyni trzymam kciuki za Twoich maluchów:)
Truskawka ja mam odwrotnie dla chłopca 4 imiona, dla dziewczynki 1 i nie do końca jestem do niego przekonana.Topola, Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Topola gratuluje :)My też jeszcze nie mamy imiona wahamy się między Kacper, Szymon, Mikołaj, Igorek
Topola, Januszkowa lubią tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Mistrzyni, bardzo jestem podekscytowana, tym bardziej, że jeszcze nie wiem, kto tam we mnie sobie mieszka
Topola, super, gratuluję!
To prawda, większość chłopaków u nas. Tyle łamaczy damskich serc, ahhh..
A co do imion to my dla chłopca od razu mieliśmy a dla dziewczynki zmienia nam się co chwilę. Jakoś tak nam ciężej wybrać...
Ja już po obiedzie. Zawsze mi się dziecko aktywne bardzo robi jak jem, teraz też mnie tam kopie od środkaSię śmieję, że będziemy mieli małego diabełka, bo jest tak aktywne, że hej. Codziennie po 5 razy czuję ruchy w ciągu dnia i to nawet do 10 minut czasami.
MistrzyniWKochamCieMisiu, Topola lubią tę wiadomość
-
No mu dla dziewczynki mieliśmy Lenka i to był szybki i bardzo zgodny wybór
A dla chłopca M ma zdecydować ale nasze typy to: Kasper (przez s), Tomasz, Piotr i mój ukochany Franciszekno mnie się jeszcze Leon podoba :-)A nie wiem jak będzie
Synuś i już
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość