Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaa1201 wrote:Ja wiem, że najważniejsze
I bardzoooooo jestem z tego zadowolona
Termin z usg idealnie pokrywa się z terminem ostatniej miesiączki
A maluch waży 335g hehe -
Witam z rana! Ja tez już nie śpie. Ja za wami nie nadążam tyle piszecie.
Topola co powiedział lekarz?
Ja mam od dwóch dni zawroty glowy od czas do czasu i nawet w nocy sie obudziłam,bo tak dziwnie mi sie w głowie zakreciło,może przez to ze spałam na plecach.
Mój maluszek już codziennie daje znać o swoim istnieniu i zawsze w tym samym miejscu w dole brzucha po prawej stronie i tak sie wczoraj zastanawiałam,że jesli on lezy tak nisko to co ja mam w brzuchu,że mam taki duży -
a mi dziasla strasznie krwawia, taki nowy objaw:) mam miekka szczoteczke ale no i tak krwawia przy myciu. czytalam, ze to normalne w 5 miesiacu, tak jak i krwawienie z nosa, zawroty glowy, omdlenia,
zylaki nog i odbytu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 08:54
-
słoneczna 85 wrote:a mi dziasla strasznie krwawia, taki nowy objaw:) mam miekka szczoteczke ale no i tak krwawia przy myciu. czytalam, ze to normalne w 5 miesiacu, tak jak i krwawienie z nosa, zawroty glowy, omdlenia,
zylaki nogi odbytu -
słoneczna 85 wrote:a mi dziasla strasznie krwawia, taki nowy objaw:) mam miekka szczoteczke ale no i tak krwawia przy myciu. czytalam, ze to normalne w 5 miesiacu, tak jak i krwawienie z nosa, zawroty glowy, omdlenia,
zylaki nog i odbytu
A Która ma żylaki? Ja mam na prawej nodze. Dotej pory miałam jednego dużego a w tej chwili mam juz dwa -
słoneczna 85\
daj znac jak po wizycie tzrymam kciuki
maja35
slyszalam ze wlasnie w ciazy zylaki szybko wychodza nie u kazdej kobiety ale ta ktora juz miala bedzie miala ich wiecej
U mnie pojawiaja sie rozstepy na brzuchu mimo smarowaniaehs wyc mi sie chce jak nie wiem
-
dam znac na pewno- ale wizyta dopiero po 19...
smaruj rozstepy, moze kup krem na rozstepy- one pozniej podobno zbledna.
ja w rossmanie dzis kupie zwykla oliwke dla bobasow baby dream i bede smarowac:) narazie smarowalam oliwka bio z papaya z rossmana taka alteria i jest ok, na zmiane balsamem z olejem arganowym ziaja.
-
Witam z rana!
Synek w przedszkolu a ja na chwilke do Was;)
LadyDi- sliczne zdjecie;)
Ja nie mam zylakow na szczescie.Choc cos mnie ominelo w ciazy narazie;p
Dzis znowu zaliczylam kibelek bleeeeee;/ Dziasla mi krwawia rowniez. Dzis myslalam ze cos sobie uszkodzilam tak mi krew leciala;/
Ja wizytuje za dwa tygodnie dopiero, za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!
Maja35 ja tez mamm zawroty glowy;/ I to bardzo czesto..... wczoraj jak siedzialam przy stole to myslalam ze padne tak mi sie zakrecilo.
Milego dnia!LadyDi, Asiaa1201 lubią tę wiadomość