Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope, dobrze,że jesteś. Powiedz mi proszę, przechodziłaś przez bramki na lotniskach?
Swoją drogą, czytam te opisy na suwaczkach z babyboom.pl i już któryś raz jest o liniach papilarnych... Do kitu te opisy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 16:42
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:dziewczyny, czy zdarza wam się ból w podbrzuszu podobny do miesiączowego? ja tam miałam rano. Co prawda na razie sie nie powtórzyło z taka intensywnością ale raz na jakiś czas mi się zdarza. To normalne?? To nie trwa długo.Może jakieś 3 minuty
oj ja tak mam..
i tak jak mowisz nie trwa to dlugo ale rzeczywiscie tak jakby okres nadchodzil.
podobno to normalne.
-
*Sylwia wrote:dziewczyny, czy zdarza wam się ból w podbrzuszu podobny do miesiączowego? ja tam miałam rano. Co prawda na razie sie nie powtórzyło z taka intensywnością ale raz na jakiś czas mi się zdarza. To normalne?? To nie trwa długo.Może jakieś 3 minuty
Mam te bóle od początku ciąży, drugi trymestr niestety nie przyniósł ukojenia w tym temacie..czasem mniejsze, czasem większe. Czasami utrzymują się przez większość dnia, czasem dopadają tylko na wieczór. Wiele razy przez nie byłam na dodatkowych wizytach u lekarza, bo jak pogooglałam kilka razy o takich bólach to nawet na niektórych stronach, które cenię było napisane, że nie powinny się zdarzać. No cóż, u mnie nigdy te bóle nie oznaczały niczego złego. Do tej pory dziecko rozwija się książkowo i szyjka jest ok, łożysko najdalej od szyjki jak tylko może być.
Mi fizjo i gin mówią, że niektóre kobiety tak odczuwają rosnącą macicę.. -
nick nieaktualny
-
Ja też mam takie bóle w dole brzucha i trwaja krótko.Mi się wydaje,że to mały sie przekreca i gdzies uciska,bo akurat lezy w tym miejscu.
Ja dzisiaj byłam na kontroli po chorobie i lekarka się sie mnie zapytała,czy przy okazji nie chce posłuchac serca maluszka no i z radością posłuchalam jak pieknie bije i nie trzeba było go szukać.
W czwartek wracam już do pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Topola podsyłam Ci linka do tych darmowych paczek ale jeszcze przy zamawianiu poczytaj co tam pisza.Ja jeszcze dobrze nie patrzyłam,bo chyba mozna zamawiac od 26 tygodnia 3 trymestru i mozna juz odbierac 3 miesiace przed porodem.Wiem,żeby nie zamawiac napewno paczki z goboken,bo odrazu zapisuja cie do klubu i co miesiac wysylaja płatne paczki.Wiem,ze jak zamowisz paczke,to dostaniesz jakis chyba kod na maila i z tym idziesz do danego punktu,pokazujesz im i ci wydaja.
http://www.babypakker.no/Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySloneczna daj znac jak po wizycie (reszta dziewczyn też). To prawda, w 18 tygodniu najbardziej wywaliło mi brzuszek, ale moim zdaniem wyglada bardziej na tłuszczowy niż ciązowy.
Penelope, nareszcie;) Co u Ciebie?
LadyDi o, to już? Myslalam, ze to później nastąpi.Penelope lubi tę wiadomość