Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżulietta gratuluję kopniaczków
Ja czuje od dołu tam poniżej linii majtek, aż czasami do pępka
Gosiak gratuluję !!! A zdjęcie to gdzie:D?
Moja gin powiedziała, że to trzecie USG to po 30 tygodniu (chyba) zrobi mi już w przychodni, żebym nie musiała płacić, bo za te dwa musiałam.
ps śniło mi się że rodziłam- chyba nie mogę patrzeć przed snem na porodówkęPola
Hania -
Gosiak wrote:Jestem
Wszystko jest super, w jak najlepszym porządku, Janeczka miała obie nogi założone za głowę (w mamusię ćwiczy jogę od małego), wszystkie narządy super, symetryczne, profil ładny
No cud, miód i orzeszki
Waży 323gr i wszystkie wymiary odpowiadają dokładnie wiekowi ciąży.
Na chwilę jeszcze zajrzała dopochwowo, bo chciała sprawdzić łożysko i szyjkę - też b. dobrze - szyjkę mam 5,59cm.
Jestem strasznie szczęśliwaale masz dlugaśną szyjke
ja miesiąc temu mialam 3,9 i mi powiedzial ze mam długą
-
nick nieaktualny
-
A mi sie wczoraj śniło że urodziłam i sie okazało że mój kochany nie jest ojcem tylko mój chłopak z przed 10lat
i że było mi tak przykro bo mój tak się cieszył że bejbisek będzie:) to to dopiero sny haha aż się obudziłam przerażona
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
gratuluję udanej wizyty Gosiak, oby tak dalej u Ciebie i u wszystkich.
Dzisiaj tez pospałam do okolic godziny 10, obudziłam się z superaśnym bólem głowy, a tak ogólnie to mi niedobrze.. Dawne czasy chyba wracają.
Na obiad dzisiaj łazanki (u mnie zawsze z mięsem i kapustą). Teraz jakoś wezmę się za klejenie zdjęć do albumu, byle go nie zabrudzić jakimś niemiłym, ciążowym doznaniem.. -
Katiś wrote:Tak tak też to oglądam.
Cath a Ty co tak rzadko się ostatnio udzielasz?ale dzis wstawie zdjęcie szafy i przewijaka bo w końcu złożone mamy
Penelope lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Hej dziewczyny,
gratuluję udanej wizyty Gosiak, oby tak dalej u Ciebie i u wszystkich.
Dzisiaj tez pospałam do okolic godziny 10, obudziłam się z superaśnym bólem głowy, a tak ogólnie to mi niedobrze.. Dawne czasy chyba wracają. -
słoneczna 85 wrote:no wlasnie chcialam pisac ze u Gosiaka dluga szyjka- ja mialam 3,7 i tak porownujac to juz przez chwile zaczelam myslec;)
Może ona się dzięki nim wydłuża
-
nick nieaktualny
-
Witam się mamusie!
Ja już po porannym spacerze na targ;)
Gosiak szyjka niezła;) ja na początku ciąży miałam 4,4
JA dzisiaj na obiad serwuję pierogi z kapusta i grzybami oczywiście suszonymi:) właśnie je gotuję i zapach rozchodzi się po całym mieszkaniu:)
Co do wagi ja do 20 tyg przytyłam 4 kg. Idzie mi w brzuch boczki i cycki;)