Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:zapłaciłam wczoraj za nie 80 zł -,- brak słów...
Ja od jakiegoś czasu wszystko kupuję w Gemini... mam odbiór osobisty po drodze do pracy.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Angelcia, szczesciara!
A zrobila mi sie o tu:
http://iv.pl/images/57498574886181107774.jpg
I tak pol na pol wlasnie, ze czesc na ustach a czesc na skorze. No nic, bede kombinowala, ale chyba tylko makijazem, bo jak zaczne jakims czosnkiem przykladac czy czyms, to moze tylko pogorsze sprawe. No ale ma tupet ta oprycha, zawsze wyskoczy w takim momencie, ze masakra. Jak czlowiek w domu siedzi to wszystko ok, a tylko jakas okazja sie zdarzy to od razu cos nie tak... ;/ -
Sue wrote:Oj tak, winko + papieros
Tak wyglądały moje spotkania z przyjaciółką zawsze
W ogóle dziewczyny, ale ze mnie frajer! Kupiłam w aptece ostatnio femibion 2, zapłaciłam za niego 72zł !! Weszłam na stronę apteki gemini, a tam, te same tabletki kosztują 34,99!! Przecież leki miały wszędzie tyle samo kosztować, nosz k.. co za złodzieje! -
nio niestety tak jest ja w aptece za samo DHA 40zł zapłaciłam, byłam w szoku. W domu na allegro są przez więcej niż połowe. Zamowiłam kilka opakowań 30 wit. Prenatal + 30 DHA za 30zł + przesyłka ale mam zapas już prawie do końca. W aptekach niektórych jest koszmar.
-
Boze, te zachcianki mnie wykoncza. Robilam sos czosnkowy na impreze. Tak mi sie go zachcialo, ze zrobilam sobie z nim kanapke (to nic ze wale czosnkiem jak nie wiem co), no i teraz zagryzlam to wszystko paczkiem. Szok!
Gosiak, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Boze, te zachcianki mnie wykoncza. Robilam sos czosnkowy na impreze. Tak mi sie go zachcialo, ze zrobilam sobie z nim kanapke (to nic ze wale czosnkiem jak nie wiem co), no i teraz zagryzlam to wszystko paczkiem. Szok!
przedszkolanka:), LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wychodzi na to ze dziewczynki lubia paczusie.
Od poczatku ciazy mam na nie taka ochote, tak samo jak na wszelkie drozdzowki czy inne slodkie buleczki. Ale np. na czekolade juz nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:52
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Wychodzi na to ze dziewczynki lubia paczusie.
Od poczatku ciazy mam na nie taka ochote, tak samo jak na wszelkie drozdzowki czy inne slodkie buleczki. Ale np. na czekolade juz nie...
Ja też na czekoladę nie mam chęci.LadyDi lubi tę wiadomość
-
Wiesz Słoneczna, mój brat jest farmaceutą i go pytałam o te tabletki. Mówił, że są drogie dość, wiec pomyślałam, że pewnie tyle kosztują.
Teraz już ich na pewno tam nie kupię! Przedszkolanka, Ty jesteś z okolic Wrocławia, prawda? Może w tej samej aptece kupiłaś
Nie mogę znaleźć ich apteki u nas, ale ceny naprawdę są niezłe, np. ręczny laktator Lovi w gemini kosztuje 109zł, a w superpharmie 199 (teraz jest w promocji za 129zł), więc przy większych zakupach różnice mogą być naprawdę dużeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Wiesz, mój brat jest farmaceutą i go pytałam o te tabletki. Mówił, że są drogie dość, wiec pomyślałam, że pewnie tyle kosztują.
Teraz już ich na pewno tam nie kupię! Przedszkolanka, Ty jesteś z okolic Wrocławia, prawda? Może w tej samej aptece kupiłaś
Nie mogę znaleźć ich apteki u nas, ale ceny naprawdę są niezłe, np. ręczny laktator Lovi w gemini kosztuje 109zł, a w superpharmie 199 (teraz jest w promocji za 129zł), więc przy większych zakupach różnice mogą być naprawdę duże -
Hej, we Wrocławiu tania jest apteka AMICUS na legnickiej zakłada się tam kartę i jest do 30% taniej, ja np kupuje tam Dopegyt za 19 zł. a w innych aptekach jest po 29 zł.
Sue wrote:Wiesz Słoneczna, mój brat jest farmaceutą i go pytałam o te tabletki. Mówił, że są drogie dość, wiec pomyślałam, że pewnie tyle kosztują.
Nie mogę znaleźć ich apteki u nas, ale ceny naprawdę są niezłe, np. ręczny laktator Lovi w gemini kosztuje 109zł, a w superpharmie 199 (teraz jest w promocji za 129zł), więc przy większych zakupach różnice mogą być naprawdę dużeSue lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
Gosiak pogode na pewno będziecie mieć więc pozostaje mi życzyć spokojnej podróży i wiele energii na zwiedzaniezłapcie też trochę promieni słonecznych :*
Leci już któreś siara (wiem, że któraś z Was o tym pisała, że tak ma) bo u mnie dzisiaj się pojawiła, niewiele, bo niewiele, ale jest. Jeszcze mimo umycia tego to swędzi, takie dziwne uczucie agrr..!Gosiak lubi tę wiadomość