Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
co do wychowywania dzieci zgadzam sie z wami ze dzieci powinny miec szacunek do starszych i nie walic na TY ..
U mnie moje dzieci wiedza na ile sobie moga pozwolic ale zdaza sie ze przegna ta granice cienka graniceale ponosza wtedy konsekwencje ale tez nie robia tak ze biora cos u kgos bez pozwolenia albo siedza przy stole az wszystko zniknie
-
Sewerynka wrote:Dzień dobry
Dziewczyny to o czym piszecie powyżej Sebza, Maja i LadyDi, moim zdaniem są to skutki bezstresowego wychowania. Potem wychowuje się takie dzieciaki nadpobudliwe z ADHD, które zgaszą dorosłego jednym zdaniem... I też mi to podnosi ciśnienie ooooj, kiedyś rodzice dali nam po łbie czy dupie i nie było dyskusji, teraz moda na jeżyka albo lekceważenie zachowania, a potem rodzice cierpią bo dziecko im na głowę wchodzi. Nie wiem, nie mam dzieci ale kilkanaście moich znajomych ma już nie jedno nie dwa, i obserwuje tak jak Wy co te dzieci z nimi robią i przysięgam sobie, że u mnie tak nie będzie. No i jestem bardzo nerwowaZobaczymy co z tego wyjdzie.
U nas leje od ranaSłoneczko sobie odeszło..
Racja!!!!!!!
-
Hej!
U mnie dzisiaj bardzo niedzielnie. Kościołek, obiadek, później kawa, ciasteczko i odpoczynek:)
Próbowałam namówić męża na jakieś wyjście popołudniowe, ale nie udało się. Jutro pójdzie do pracy to wsiadam w samochód i trochę pobuszuję, może jakieś zakupy, koleżanki:)
A co do niegrzecznych dzieci to mam znajomą (nauczycielkę języka polskiego) zawsze czytała swoim dzieciom, wspólnie się z nimi bawiła, wiedzę dziewczynki mają niesamowitą jak na swój wiek (5, 3, lata) Starsza chodzi na języki, taniec. Rodzice na prawdę świetnie je wychowują, ale czasami dostają jakiegoś świra, szaleją i nie ma szans ich uspokoić żadną metodą. A szaleństwa zazwyczaj kończą się płaczem, albo czymś rozbitym.
Według mnie są dzieci, których nie da się za żadne skarby uspokoić w niektórych sytuacjach.asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka gratuluje corci
Witam nowe lutowki
Ja dostalam piekny prezent na nowy tydzien, wczoraj poczulam pierwsze prawdziwe kopniaki
Milego niedzielnego lenistwa wszystkimprzedszkolanka:), Penelope, megg, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:gdzie zamówiłas spodnie?
Ja właśnie sięprzymierzam do jakiegos zakupu alena razie nic nie znalazłam. Nie znam w trójmieście sklepów gdzie moge kupić cos ciażowego w miarę niedrogo. Jest happymum lub mothercare ale tak jest drogo.
A w ciemno tonie bardzo bym chciała bo ja potrzebuję dłuższe nogawki tzn z rozmiarów long nie regular albo przynamniej 85cm od wewnątrz
Ja ostatnio wszystko zamawiam na amazonieKosztowaly niecale 40 dol. Zamowilam rozmiar M i w nogawce mam luz. Na dlugosc dobre, w pasie maja gumke. http://www.amazon.com/gp/product/B004M17L9G/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
I wczoraj po raz pierwszy ktos w pracy zauwazyl!"Is that a baby bump?"
Sukces! Znaczy, ze zaczyna byc widac :]
Zycze slonecznej niedzieli! Tutaj dzisiaj cieplej niz sie zapowiadaloSue, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Dżulietta wrote:Hej kobietki! Help mee:) od wczoraj mam dziwny ból kości ogonowej (tak jakby bolą mnie pośladki) nie wiem jak to opisać
jak leżę to jest okey ale jak chce się przewrócić to jest masakra ból straszny. Miałyście tak kiedyś
?
Ból kości ogonowej jest normalny w ciąży. Fizjo mi tłumaczyła, co się musi z tą kością zadziać podczas ciąży, żeby było miejsce na dziecko i później aby mogło się urodzić. W ogóle różne dziwne bóle w obrębie miednicy są w ciąży powszechne i dopuszczalne. Nie ma się czym stresowaćSpróbuj ruszać miednica do przodu i tyłu jak leżysz i pozycję "koci grzbiet". Mi te ćwiczenia na różne bóle w miednicy pomagają.
-
Ja leże cały dzien,bo cały czas boli mnie głowa wrrr. Wekend szybko zleciał i czeka mnie teraz ciezki tydzien w pracy ale ciesze się,że za 4 dni zobacze swoje maleństwo na USG
U nas dzisiaj zimno,troche pada i wieje.Zaczyna sie juz jesien co mnie nie cieszy,bo jeszcze troche i nie bede miala w czym chodzic w pracy.Wszystko juz jest prawie za małe a nie oplaca mi sie kupowac nowego np.dresu przeciwdeszczowego.cath lubi tę wiadomość
-
Mnie dol pleców bardzo bolał ostatnio. Dzis bylisny w Łebie na spacerze i tez mnie plecy bola chociaż tragedii nie ma da sie zyc
mi ginek mowil ze to normalne.
postawa tez nam sie zmienia
U nas dzis bylo slonecznie ale troszke pokropilo i ja uwielbiam jesieńna drugim miejscu zima
nie lubię wiosny i lata
dziwne co?
ale jesień jest moja ulubiona pora roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:01
-
Ja spie juz na boku.Staram się na lewym ale wygodniej mi na prawym ale najchetniej,to spala bym na plecach i dlatego męcze się w nocy,bo się pilnuje zeby nie spac na plecach.
megg lubi tę wiadomość
-
megg wrote:a spicie juz na boku czy na plecach? bo wydaje mi sie ze przez to ze spie na plecach rano mam napiety brzuch
jutro ide na 1 spotkanie z poloznaale jak mozesz to spij na lewym boku.
nie są sie calej nocy w jednej pozycji przespać :*
megg lubi tę wiadomość
-
Co do spania, staram się na lewym, ale czasem śpię na prawym, czasem na plecach
Co do warsztatów- tak można iść z osobą towarzyszącą.
Co do szkoły rodzenia ja pójdę do płatnej.
Sypialnia wyremontowanaidę na meczyk a potem spać .
Dobranoc mamusiemegg, Penelope lubią tę wiadomość
Pola
Hania