Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej byłam u gin, wszytsko jest w porządku, pęcherzyk ma 1,08 cm a pęcherzyk żółtkowy 0,23. I dostałam L4 już na miesiąc. Powiedziała, ze jest wszytsko ok i nie da mi luteiny. Zobaczymy narazie jest ok. szef zareagował bardzo dobrze nawet się nie spodziewałam.
Fedra lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj robilam badania morfologia, mocz, glukoza, HIV, HCV, kiła i nie pamietam co jeszcze, zaplacilam 76 zł.
Powiem Wam ze chodze prywatnie do gina i to poniekad dzieki niemu jestem w ciazy, bo obejrzal moje wykresy, kazal zrobic mnostwo badan i z pierwszej wizyty wyszlam mega zadowolona, poswiecil mi duzo czasu, duzo wyjasnial sam z siebie. Teraz mam wrazenie ze co wizyta to wyscig z czasem, bo ma pacjentki co 15 min zapisane, jak mowie ze mam jakies pytanie to odpowiada "no?" i czasami widze po nim lekkie zniecierpliwienie. Wiecie, to sa takie niuanse i wiem ze nie chodzi sie do gina zeby pogadac o dupie Maryny, ale coraz bardziej zniesmaczona sie czuje...
Chetnie bym zmienila lekarza, najlepiej na takiego co pracuje u mnie w miescie w szpitalu, ale zadna z kolezanek jeszcze nie byla w ciazy i nie znam nikogo z polecenia, a boje sie ze moge trafic gorzej -
angelcia wrote:ból jest taki nie do wytrzymania, że musiałam wziac ibuprom ;( cały dzień sie bronie przed tabletkami ale głowę mi już rozsadza i mi niedobrze
Ejj absolutnie nie mozna Ibupromu, tylko Paracetamol... -
nick nieaktualny
-
W ciazy tylko paracetmol w wyjatkowych przypadkach, w zadnym przypadku Ibuprofen...
http://www.prozdrowie.pl/Artykuly/Ciaza-i-Dziecko/Kobiety-ronia-po-ibuprofenieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:ból jest taki nie do wytrzymania, że musiałam wziac ibuprom ;( cały dzień sie bronie przed tabletkami ale głowę mi już rozsadza i mi niedobrze
Ibuprom w ciazy jest nie wskazany...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja po wizycie u Endokrynologa, usłyszałam że dziecko jest najważniejsze, a ja jestem drugi plan, zmniejszyła mi eutyrox do 150 i za 3 tygodnie TSH i wizyta, żeby zobaczyć czy wporzadku...
Ja jestem 2 lata po usunięciu tarczycy z powodu raka i boję się ze zmniejszona dawka hormonu może zaszkodzic i bedzie wznowa! Módlcie się za mnie żeby do tego nie doszło i że mną i małym było wporzadku!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Nie pisałam ostatnio bo od wczoraj mam rlop i się wyleguję
U nas nic się nie dzieje, żadnych mdłości, ale jak czytam Wasze przeżycia to chyba to i lepiej. Martwi mnie tylko, że piersi mniej bolą, a na pewno inaczej. Bolą przeważnie nad ranem a w ciągu dnia prawie wcale.
Moje dziecię siedzi ta cichutko i wogóle nic nie daje o sobie znać. Bardzo grzeczna dziecina
Też mam kolejną wizytę 24.06 -
mandragora wrote:4 mm człowieka z mrugajacym serduszkiem
Co do prowadzenia ciąży, a kto was sprawdzi do ilu lekarzy chodźcie? Znów pewnie mnie zlinczujecie, ale ja już raz zaufalam jednemu lekarzowi i nie wyszłam na tym dobrze. teraz będę chodzić do dwóch. Wiele moich koleżanek tak robiło.
Jak będziesz miała 2 lekarzy na NFZ i 2 karty to wyjdzie. Na NFZ możesz mieć 1 lekarza prowadzącego ciążę, z. tego co słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 20:16