Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:Wanienka jest za 17 zł. My kupiliśmy łóżeczko Guliver, szafa Aneboda i komodę Brimnes- są to meble nie z kolekcji dziecięcej.
Też mam wrażenie, że sobie podaruję te serie dla dzieci, bo wydaje mi się, że te szafy półki i komody są strasznie małe..Dzięki za info -
Wiesz kolekcje dziecięce mają swój urok, ale moim zdaniem są dedykowane dla rodziców których stać na wymienianie mebelków co 2 lata
My niestety do takich nie należymy i dlatego trzeba być praktycznym
Te meble posłużą naszej dzidzi od biedy nawet do okresu nastolatka ( no oprócz wanienki i łóżeczka
)
Januszkowa, Fedra, Sue, Penelope lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Słoneczna, Ty się tu jeszcze nie raz pytaj o wózki bo ja też ciągle jestem niezdecydowana i wszystkie posty o wózkach uważnie czytam. Mózg mi się lasuje od tego wyboru.
cath wrote:Tez kupiliśmy ta wanienkez antypoślizgowymi wstawkami
Sue, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Kurcze ogladalam ta wanienke i zawachalam sie przy kupnie chodzi o rozmiar podobno lepiej od razu kupic wieksza bo ta na dlugo nie starczy ehhh mam dylematy o 4 nad ranem
No nic dobranoc i dzien dobry...
Milego dniasłoneczna 85, Januszkowa, Penelope lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak zgadza się ze ta wanienka nie jest duza ale ja chce dziecko jak zacznie siadać kapac w wannie albo w brodziku pod prysznicem
wiec mysle ze starczy
a jesli moje dziecię będzie gigantem kupi sie drugą wanienke
ta niw byla jakas mega droga wiec jakos nie będzie mi żal
juska19, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:tu się zgodzę że miodu się nie zalewa wrzątkiem ale ciepła wodą
nie wiedziałam, że poniżej 40st
co do miodu wielokwiatowego to sie nie zgodzę - nie jest jak parówki. Ma duzo cennych właściwości. Charakteryzuje sie tym , jak sama nazwa mówi, że ma pyłki wielu kwiatów. Co do gryczanego albo lipowego to po prostu ma przewage gryki czy lipy ale nie sa one czyste w 100%. Byc może ze względu na właściwości to są one najlepsze na przeziebienmia, ale wielokwiatowy tez zły nie jest. Na pewno lepszy niż nic.
Do najbardziej wartościowych miodów należ miody z marketu. Trezba nistety pofatygowac sie i znaleźć pszczelarza dobrego.
Bardzo często pszczelarze oszukuja i karmia latem pszczoły suropem cukrowym i taki miód chocby nawet był nazwany gryczany jest g warty!! ;]
Poza tym miód powinien sie krystalizować ;] wtedy wiadomo że nie jest oszukany ;] czywiście po jakimś czasie. noooo
Mój dziadek jest pszczelarze stąd troszke wiem o miodach
wielokwiatowe od pszczelarza to napewno masz racje
ale wielokwiatowe z marketu i jeszcze z napisem że to mieszanka z krajow unii europejskiej czy cos takiego to to jest jak parowki
i dlatego lepiej kupić w markecie jakiś konkretny np. lipowy
a jak wielokwiatowy to jakis drozszy i ze wyprodukowano gdzies u nas
że wrzatkiem sie nie zalewa to sama wiedzialam od lat ale że ta goraca woda nie mozna to mi troche psuje wszystkobo 40 stopni to letnia woda, a ja lubie goraca herbate a lubie wszystko wymieszac, a nie jesc osobno na lyzce no ale coz... jak mus to mus
dopiero od tygodnia sie dowiedzialam o tej wodzie
-
ktora z Was byla przeziebiona ???
znalazlam cos takiego
http://kobieceinspiracje.pl/15308,naturalny-antybiotyk.html
megg jak bedziesz napisz co to za zielony mech to ciastomegg lubi tę wiadomość
-
a mnie kluje czasem w brzuchu i troche sie martwie- jeszcze 2 tyg do polowkowego.
mam nadzieje, ze wsyztsko bedzie dobrze.
wlasnie zobaczylam na allegro zestawy bebetto 3w1 z fotelikiem maxi cosi
http://allegro.pl/bebetto-wozek-luca-2014-3w1-maxi-cosi-citi-gratis-i4591294340.html
jeszcze bede musiala przetestowac ta spacerowke
bo sie troche zrazilam jak ktos mowil, ze tylko glowka sie opierala.
Kurcze mi ten wozek pasowal bo jest zgrabny - a ja nie jestem bardzo duza.
Fajne sa tez wozki maxi cosi mura plus no ale sa drozsze duzo.
ps- dobrze ze mam winde w bloku;D wiec rozkaldac sama raczej duzo nie bedePenelope lubi tę wiadomość
-
ATakaSobieJedna dziekuje
zadzwonie dowiem sie i zobaczymy tez co powiedza w inviccie
-
Vel to przepis
http://www.wielkiezarcie.com/recipe107714.html
ja dalam 200g szpinaku zeby tylko zabarwic i nie nasaczalam niczym ciasta
efekt bardzo ciekawy- wyglad super, a w smaku tez mi b. smakowalo
milego dnia -
mysle ze jednak bede rodzic naturalnie
to bedzie duzo lepsze.
jakos damy rade- moze ladnie mnie pozszywaja:)
Patrycja u mnie tak bylo czasem z lewej strony- mowilam ze Maciek pewnie noge mi wpycha;) bo jak szlam czy sie schylalam to bolalo.
jak siadam to tez czasem mam tak.
to chyba normalne jest- dziecko teraz ma duzo miejsca wiec pewnie sie kreci