Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cholera, tyle czekałam na te ruchy mocniejsze, a jak się pojawiły to proszę moje dziecko, żeby matce darowało te okopywanie dołu brzucha. Swoje już waży, pewnie dobija już do 450gramów, więc wiadomo, że jak się zacznie przewracać w dole brzucha to idzie zwariować.
Nie wiem jak będzie dalej
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Piękne brzuchy mamuśki ja dziś cały dzień praktycznie leżę. Pobolewa mnie raz lewy raz prawy jakby jajnik, ale malutka się rusza. Nawet patrząc na brzuch widać wybrzuszenia
z tym czuciem w dole to nie raz jak siedzę to mam wrażenie że mi gmera w środku przy szyjce. Najgorsze jest boksowanie pęcherza
Teraz zaś czuję ją na wysokości pępka nawet wyżej. Kawał baby nam rośnie.
A oto my. Mąż mówi, że rośniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:22
lula88, Asiaa1201, juska19, Bietka, sebza, Penelope, Sue, Lara 82, Januszkowa, Fedra, megg, Sewerynka, Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
-
Sewerynka dzięki za kusiolka, natomiast myślę, że zaraz mi ten nos odpadnie ;/
Powiedz mi kochana czy masz lawendowy albo lilowy albo ciemny fiolet kolor tiulu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:28
Asiaa1201, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Vel! Piękny brzuszek, fantastyczny
Powiem Ci, że też mam te spodnie i one tak dziwnie się układają i wyglądają źle
Więc się nie przejmuj
Co do śluzu, ja też ma go sporo.
Piszecie, że Wam się dzieci układają na dole brzucha. Ja mam podobnie, jest to czasami mega nieprzyjemne ;/ Ale skoro TOmkowi tak wygodnie, to cóżNic nie zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:23
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No taki, że trzeba udawać przed kamerami pseudo mądrą mamunię, która jak dobrze wypadnie i spacyfikuje dzieci, to zgarnie kasę
Innego sensu nie widzę.
Do takich pierdół się przyczepiają, są oburzone, a później same nie są lepsze. a to i tak wszystko na potrzeby kamery, bo to co się dzieje na co dzień u nich to też pewnie inna historia -
witam sie z wieczora!
Ale wczoraj mnie ta mala wymeczyla, ojej, masakra.
Brzuszki sliczne i coraz wieksze
Co do rekodziela to ja w wolnych chwilach tworze obrazki z takich koralikow-rureczek. Aktualnie robie postacie z bajek nad lozeczko na sciane;)
http://www.iv.pl/images/37325966847438350847.jpg
(pilot do porownania wielkosci)
Ja dzis robilam paste z makreli wedzonej, bo tak mi sie ryby zachcialo, ze szok. No i 3 kanapki dopchalam jeszcze kawalem sernika. Teraz siedze wybrzuszona na kanapie... A no i jeszcze rosol sie gotuje, z ktorego pozniej zrobie flaki. Jakas taka nienazarta dzis jestem, wszystko na raz bym zjadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:11
Sue, Lara 82, MoniaP, Fedra, megg, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Ja z ugotowanych czerpię przepisy na dania, ale to mam kontra mama poracha...
A mnie się tam podoba jak Pola się układa/rusza/ kopie/skacze
Co do dziwnych odczuć to od wczoraj jakby pobolewa mnie spojenie łonowe. Wiadomo się tam to rozciąga i rozchodzi. I nie jest to jakiś ból długotrwały, ale chwilowy, parę razy w ciągu dnia.
Ja dziś kupiłam naklejkę na ścianę taką jak ja to nazywam mechechecheCzyli nie jest ona gładka tylko taki jakby milusi mikro cicik
Będzie wisiała koło łózeczka
Mój T maluje i kurw**e na te paskiFedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Tez ogladalam ten program porazka
Mam dwie pociechy i wiem ze tak fantastycznie to nie wyglada ale i tak sie czepialy u mnie w domu jest wszedzie pelno czego odkladaja nie na swoje miejsca widac ze dzieci mieszkaja w domu
Kiedys mi to przeszkadzalo ale stwierdzilam ze dom to nie muzeum
-
LadyDi wrote:
Co do rekodziela to ja w wolnych chwilach tworze obrazki z takich koralikow-rureczek. Aktualnie robie postacie z bajek nad lozeczko na sciane;)
http://www.iv.pl/images/37325966847438350847.jpg
(pilot do porownania wielkosci)
Ja tez robie takie koraliki z dziećmi w przedszkolu.Fajna zabawa
Ja na kolacje zjadlam kanapke z tuńczykiem.
Zaraz będe oglądała Master chef a potem Rolnik szuka zony - to tak z nudów
Co do wydzieliny,to ja tez mam cały czas mokro i czasami galaretka mi wylatuje a brzuch mnie też bolał ostatnio dosyc mocno akurat jak miałam wizyte u lekarza i lekarka mi powiedziała,ze to prawdopodobnie wiązadła. Potem mi przeszło więc to chyba to.