Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro mam wizyte u mojego gina, a w srode połówkowe, wiec nie wiem czy jutro gin mi zrobi usg. Ale spoko, wytrzymam do srody, oby tylko dzieć sie dobrze ułozyl zebym nie musiala na powtorke jechac
sebza lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:A teraz pytanie o 2 nie miałam zaparć do tej pory zawsze rano 2 jest. Choć już drugi raz mi się zdarza, że wieczorem mam wrażenie, że mi się chce a jak pójdę to nie mogę, ta jakby to było zaparcie. No i mam taki cholerny dyskomfort takie parcia ale na 2
(No co zrobię, że tak obrazowo- sorry)
Też tak macie czasem ?
Normalnie czuję jakbym miała w d... jakiś nadbagaż
Lara ja tak mam bardzo często i to już od dość dawna. Czuję jakby że ciągle tam ten "nadbagaż" jest ale nie mogę się go pozbyć. I niestety już 2ki codziennie to ja nie robiłam od ładnych dwóch miesięcy.
-
A ja obejrzałam "Gwiazd naszych wina" i jestem zmasakrowana emocjonalnie ;/ Fajny film, nie taki cukierkowy, jak większość.
Mały mnie kopie po jelitach chyba
Idę spać, dobranoc :*
Słoneczna ja wrzucam zdjęcia na tinypic.com - tam możesz wybrać rozmiar zdjęcia (ja wybieram message board czy jakoś tak) i potem kopiujesz URL zdjęcia w wiadomości.
Jeszcze odnośnie tycia - ja ćwiczę, a mimo to mam 5 na plusie. Nie ma chyba reguły.
Moja koleżanka przytyła w pierwszej ciąży 27kg, bo tak jej się woda zatrzymywała. Palce miała jak parówki, cała była jak parówka. Po porodzie zeszło wszystko
Sewerynko, dziękuję za komplement odnośnie włosów. Muszę przyznać, że bardzo o nie dbam i dzięki temu są extra. Długie, równe i proste
A co do Tych pieszczoszków, które robisz - wrzuć może link do allegro, to na pewno coś zamówię.
Byłam dzis w TK Maxie - na pewno kupie tam dużo rzeczy dla dziecka, bo są i ręczniczki i kombinezony, więc extra
Dobranoc Mamusie :*Januszkowa, słoneczna 85, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja, nareszczie dzis jest dzien wizyty u gina a w srode polowkowe
A teraz musze sie pozalic, pozostaje mi tu bo nikomu innemu nie powiem... Maz po 6 tygodniach wrocil z morza, czekalam steskniona by sie przytulic, wrocil o 1 w nocy... Pijany ... Bo wracajac z kolegami popili w samolocie tak ze sie praiwe o nogi przewracal... Chcialam wiec tylko by szedl spac a on nie... Jemu sie w takim oto stanie bzykania zachcialo i od 1 do niemal 4 ciagle sie dobieral... Nie ma w tym nic zlego gdyby nie to ze wie ze nie lubie tak gdy on pijany a dwa ze dIs mam wizyte i nie chce byc zaczerwieniona tlumaczylam to ciagle to doszlo do tego ze zaczelismy sie klocic, on krzyczec ze pewnie kogos mam i wogole, jestem wkurwiona poprostu na niego a mialo byc tak milo.. No i oczywiscie jak juz o 4 w nocy dal mi spac to mu powiedzialam ze ja go obudze tak samo z rana i wstanie razem ze mna bo ja zaraz do pracy wstaje... Co prawda zdalnie sie lacze ale nonspac nie pospie... Wiec on za kare ze mna to teraz zbity pies ze on jest po nockach blabla i bym mu dala sie wyspac... A on mi w ciazy nie dal jakos, bo sie zwierze na mieso musialo rzucicjestem wsciekla poprostu... I oczywiscie telsty jak byl pijany ze mam mu dac sie wiec zalac w trupa az padnie by nic nie czul skoro ja mu nie chce dac... A to ze dzis wizyta u lekarza na ktora tak chcial isc to nic... Nie musi ... Grrrr
-
Asiaa1201 wrote:A ja byłam ostatnio w smyku i spodobał mi się wózek mutsy evo, fajna cena 599 zł Ale tylko głęboki, bez spacerówki, no ale przecież spacerowke mogę kupić później, za kase że sprzedaży głębokiego..
no wlasnie i ja sie zastanawiam czy nie kupic gondolki a pozniej kupic spaceroweczke- bo z wielofunkcyjnych nie bedzie juz taka lekka i zwrotna jak te kupione oddzielnie-Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Bella84- bo Twoj maz to poporostu facet;/ Moj tez mial takie akcje kiedys.Ale ja tez twardo obstawialam przy swoim, nie i juz. Wroc jak bedziesz trzezwy. Mysle ze kazda z nas Cie tu zrozumie;) Glowa do gory! I zobaczysz maz sam zrozumie o co Ci chodzilo.I mysle ze pojdzie z Toba na ta wizyte.
Lara- ja tez ogladam Czas Honoru. Uwielbiam!!!!
Zaprowadzilam synka do przedszkola, zanioslam produkty i slodkosci, bo moj synus konczy dzis 3 latka;) O tej godzinie 3 lata temu juz na prodowce bylam;p Ale ten czas leci!
Lady Di- jak po opiece nad dwulatka? Bo albo nie pisalas, albo przegapilam;p
Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Bella- i właśnie za to nienawidzę facetów!!! Co oni kurna widzą w tym alkoholu... Mój raz miał taką akcję. Byliśmy na urodzinach u męża kuzynki. Mój T ma słabszą głowę, a siedział koło zawodowych pijaków. No i on na równo z nimi. Ledwo doszliśmy do domu. Nie był w stanie się rozebrać... Spałam na kanapie. Po godzinie "spania" słyszę odruch wymiotny... Zerwałam się, chwyciłam miskę i się zaczęło. On nawet nie był w stanie trzymać tej miski. MASAKRAAA
Oczywiście od rana się nie odzywałam, powiedziałam, że to ostatnia taka akcja, bo inaczej...
Od tamtego czasu (grudzień zeszłego roku) wódy nie tknął- i nie myślcie, że cała zasługa moja- po prostu zatruł się wódką i jak teraz choćby ją powącha to go odrzuca- mnie to cieszy
Dziś moja dalsza kuzynka ma cesarkę. Oby wszystko było dobrze. Będzie MilenkaU nas w rodzinie same dziewuchy
Dziś powitamy Milenkę, w grudniu/styczniu Karolinkę ( córeczka mojej kuzynki) a w styczniu/lutym Polę- i oby wszystko było dobrze
Pola
Hania -
Eh u mnie rak z reguly jet po jego powrocie tyle ze wczesniej nie bylam w ciazy i nie mialam tego dnia wizyty u gina... On teraz smacznie spi a ja musze pracowac jak po zlosci go budzilam by tez wstal to jeszcze mial pretensje ze jest po nockach musi odespac i wogole... A ja kurna co? 3 h spania mialam a jestem w ciazy a to juz mu widac lata
on sie wyspi i bedzie gitara i watpie by zrozumial bo wg niego po 6 tyg to bzykanie mu sie nalezy wiec mial prawo mnie dreczyc 3 godziny o to i to wszystko pewnie bedzie teraz moja wina...
-
A zreszta z rana juz mi powiedzial ze to moja wina bi dalabym od razu to bym mogla pojsc spac i juz... Nie potrafi skumac ze w dzien wizyty nie powinnam bo bede czerwona w srodku... Zwlaszcza po 6 tyg abstynencji
poprostu brak mi slow az sie w nocy poryczalam ze tak sie zachowuje
-
DZIEWCZYNY CIAGLE MYSLE O TEJ SZYJCE!;(
powiedzcie mi, czy jak ide za tydz na polowkowe ( na usg 3d przez brzuch) to czy jakby bylo cos nie tak to bedzie to stwierdzone? czy jak idziecie na polowkowe to nie mowia nic o szyjce..
czytalam wczesniejsze wpisy Olci, pisala na kilka dni wczesniej o sluzie i najpierw pojawiajacych sie strzepkach krwi potem sluz brunatny.
wizyte u swojego gina mam dopiero 16 pazdziernika.
od dzis zadnego noszenia- tylko leciutkie rzeczy.
kocham mojego dzieciaczka strasznie