Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Carola55 wrote:Asiaa, to mialas juz skan na plec? Trzymam kciuki, zebys poznala ja w pazdzierniku. To super uczucie. Ja przestalam mowic - to dzicko/dzidzia, ale moge mowic moj syn!
To znaczy konkretnie nie byłam na Usg, żeby poznać płeć, przy każdej wizycie co 4 tyg mam wykonywane Usg, i mój lekarz zawsze się stara by dojrzeć płeć, ale to maleństwo jest uparte i zasłania się
Już tez Bym chciała wiedzieć
Lece spać kochane ;** dobranocCarola55, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Ja również gratuluje synków. Ciekawe czy mój wstydniś się jutro ujawni:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:17
Penelope, Carola55, LadyMK, Asiaa1201, Fedra, Sue, sara_nar, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Helo
Kasia trzymam kciuki za wizyte
sluchajcir bo nie wiem czy zawracac gitare mojenu ginowi sms, chce profilaktycznie brac lacibios femina by zapobiec ew infekcjom podczas wspolzycia, i teraz pytanko czy napewno mozna czy ktoras z Was pytala lekarza i pozwalal i bierzecie?
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Bella specjalnie dla Ciebie od mojego gin co mam brać już do końca ciąży.
(Mam nadzieję że widać ostatnią pozycję)
Za każdym razem słyszę o Lacibios Femina 1 tabl. raz dziennie, a jak mówię, że biorę Provag no to mówi żeby zostawić bo też jest dobrze
Nie wiem czy istnieją jakiś przeciwwskazania żeby to brać naprawdę. To jest tylko kwas mlekowy. -
Hm, zastanawiam się nad tym provagiem - tak profilaktycznie - żadne infekcje mnie nie dopadają, ale skoro piszecie, że czasem nie ma objawów… a zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi taka kuracja 20-30 dniowa, prawda?
Właśnie kupuję miód manuka - mój mi się kończy a jak patrzę na to co za oknem, to już widzę wszystkich kaszlących i kichających…Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:15
-
ja mam provag w żelu do smarowania po myciu i do mycia żel intymny lacibios feminę-pregna.
Provag mi trochę pomaga na swędzenie, które czasami wita u mnieMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
gratuluje synkow
i w związku z dzisiejszym Dniem Chłopaka - dla każdego naszego chlopaka w brzuszku mamusi- Wszystkiego Najlepszego :* (dla mojego tez)
udanego dnia i wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:26
kasia_1988, LadyMK, Lara 82, Gosiak, Fedra, Sewerynka, asia888 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Hm, zastanawiam się nad tym provagiem - tak profilaktycznie - żadne infekcje mnie nie dopadają, ale skoro piszecie, że czasem nie ma objawów… a zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi taka kuracja 20-30 dniowa, prawda?
Właśnie kupuję miód manuka - mój mi się kończy a jak patrzę na to co za oknem, to już widzę wszystkich kaszlących i kichających…
ja tez właśnie się zastanawiam ale nad Licibios femina bo bo 5 krotnie większą dawkę tego kwasu. wiec zafunduje sobie kurację 20 dniową.
Gosiu fajnie ze piszesz odnośnie tego miodu bo zapomniałam jak się nazywa a tez chciałam zamówić. -
Witam sie i ja
Musze sie pochwalic bo on 2 godzin chodzepelna energii
Zostalam dzis ciocia pierwszy raz prawdziwia CIOCIA
Moja siostra urodzila pierwsze dziecko dziewczynke o 4;04 z waga 4,040 kg <szok> duza dzidziamegg, słoneczna 85, Lara 82, kasia_1988, Sue, Katiś, Januszkowa, przedszkolanka:), Fedra, Sewerynka, Asiaa1201, sara_nar lubią tę wiadomość