Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:ja ide w srode. a wizyta u gina za tydzien w czwartek.
polowkowe robia od 18 tyg wiec mysle ze juz mamy dobry moment do pomiarow.
ja to chyba zeswiruje do tego usg i wizyty....
martwie sie o serce glownie no ale i o jakies wady.
no i czy Maciek jest Mackiem ? a moze to jednak ALicja?
kurcze slodkiego mi sie chce- dzis zjadlam cala czekolade ( ANgelcia mnie zachecila 20 % znizki w BIedronce)
a slodkie podobno na dziewczynke. nie chce mi sie kapusty kiszonej ani ogorkow:)
ja bym zjadła chrupki kukurydziane cebulowe (te krążki), ale nie chce mi sie isc do sklepu
Tez sie martwie o płeć, o to czy młoda nie bedzie miala rozszczepu wargi, jakiegoś wodogłowia, wady jakiejkolwiek.. eh -
Słoneczna, napewno bedzie wszystko odbrze na tym połówkowym:)
a z tymi płciami, to byłby psiukus...
choc u nas na bank chłopiec bo "parówka" była jak ta lala
i wcinam dalej jak wcinałam slodkie przed ciaza
wczoraj namieszałam pomidor z cebulka i serkiem i popiłam kakao..ale nie było zadnych rewolucji
ja juz od połowy czerwca siedze sobie na L4, ale nie wyobrazam sobie w sumie pracować...w stresie itd. poza tym poniej mi powiedzieli, ze jednak nie moge i mam uciekać na L4.
powiem Wam szczerze, ze nie nudzi mi sieno moze bardziej mnie "nosi"
ale teraz juz tez sie nigdzie nie zapuszczam, bo boje sie mojej nerki
ja wczoraj wcinałam kukurydziane krazki cebulowe prażynkowe
pychota
co chwile musze coś wtranżolić
podam Wam stronke z promocjami dla Malucha:
www.promobaby.pl
tutaj mozna znalezc promocje na rozne produkty
dzieki za cynk z Jelpem
własnie mialam zamiar go kupic...tylko czy juz teraz?? nie przeterminuje sie ten proszek??
Duzo ludzi poleca Lovele, a ja znów sugeruje sie w wyborach opinia Sroki i jej analiza. Walą niezłą chemię tam...
megg, słoneczna 85, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
u mnie w rodzinie nie bylo takich wad.
jedynie mojej bratowej powiedzieli- ze u synka jest wada serca i od razu po narodzinach bedzie potrzebna operacja!
a chlopczyk urodzil sie zdrowy,,,,
nie ma zadnych problemow.
ale placzu bylo duzo.... wiadomo. -
nick nieaktualny
-
tez sie bałam, pytałam walsnie o rozszczep, nawet nie wargi, tylko kregosłupa sie jakoś boje...
oprocz zastoju w nerkach, nic nie wyszło..
ale ponoc wiele Maluszkow ma, pod koniec ciazy czasem to znika, a jesli nie to po urodzeniu, Bobo musi sie wysikać...jesli dalej to nie ustapi, no to zabieg...
rozszczep podniebienia mozna skorygowac....
byleby nie wystepował z innymi wadami
co Wy zreszta mowicie
dbacie o siebie, zdrowe Maluszki beda
a odnosnie snów z zebami, to tez zawsze miałam...jakies usuwania zebów, krwaawienia, zęby z próchnicą, krwotokiale od dłuższego czasu sie już nie snia...
krwawienie z nosa, miałam rowniez nie raz...kiedys rano sie obudziłam i tez pusciła mi sie "farba" wiec to norma w ciazy, tak samo jak krwawienie z dziąseł.. ahh ta ciąża i jej urokiprzezyjemy
-
Wróciłam z obiadku mamuni, obżarta że hej
Dostaliśmy dziś jeszcze 2 reklamówy rzeczy dla Poluśki od siostry T.
Body już nie muszę kupowaćskarpetek i czapeczek też. Góra sweterków, koszulek, spodni, dresów, 2 kombinezony polarkowe
, nosidełko
, wkład do wanienki, kpl nowej pościeli, zabawka grająca, butki i convers'y. Kurcze ale fajnie
Mamy jeszcze wózek dostać po okazyjnej cenie, więc jak nam się spodoba to zostaje tylko fotelik
superrrr:) Miłe zakończenie dnia
Gosiak, Groszek, lula88, Fedra, Penelope, Lara 82, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
hej Mamusie
Fedra ja cały weekend sama w domu, a dziś to nawet z domu sie nie ruszyłam ooo.. Zazdroszczę Wam ,że spędzacie czas ze swoimi partnerami, mi niestety nie jest to dane bo Mój pracuje w gastronomii i praktycznie każdy weekend w pracy(
Katiś dawaj zdjęcia zdobyczy:*
Angelcia a Ty nie mieszkasz z rodzicami właśnie , coś mi się tak zdawało a może pomerdałam informacje
A mnie od kilku dni męczy ból kości ogonowej z promieniowaniem do prawego pośladkaDziś to było przegięcie, taki ból mnie złapał , że myślałam, że się z...m... Poleżałam dwie godziny na przeciwnym boku ale znów pobolewa choć mogę siedzieć i wstać z kanapy. SZOK ,że to już dotykają mnie końcowe ciążowe objawy. Niby dziecko i macica naciskają na nerw kulszowy który jest mega gruby i bolesny i można się zwijąć z bólu aż do porodu uh.
Słoneczna ja mam Synka i od początku słodkie pochłaniam w tonach.. Przed ciąża gdzieś 2 lata mnie nie ciągnęło tak a teraz zaczynam dzień od bułek z dżemem nutellą jogurt i banan do tego kawa. A później na drugie śniadanie mogę zjeść bułkę z serem dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:05
Groszek lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Ok jutro ide do apteki po olejek kokosowy
W Bomi też widziałam, w Piotrze i Pawle i chyba nawet w Auchan na dziale z akcesoriami do sushi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:26
-
megg wrote:fajne literki na imiona
http://allegro.pl/neju-literki-3d-20-imie-dziecka-gratis-dekor-nowe-i4631230557.html
LAURA! I cala w motylki! Cala ja! Sama sobie powinnam takie literki sprawicGosiak, megg lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Zjadlam dwa paczki, pol czekolady nadziewanej i talerz salatki jarzynowej - jestem szczesliwa
Co do proszkow juz mam dwie paczki lovelli i teraz 8 kg jelpa ktorego jeszcze dokupie bo to naprawde super cena a jak wiadomo wszystko trzeba wyprac nim dziecko sie pojawi to pewnie troche tego zejdzie
EDIT: lovele mam wazna do lipca 2016 roku daty waznosci jelpa nie sprawdze bo proszki w aucie zostaly
Hmm cos bym jeszcze zjadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:00
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi