Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze to chyba kupie na probe babydream i moze to nie glupi pomysl by dziecko w tym kapac...
Ja wlasnie skonczylam kompletowanie ciuszkow chyba juz wszystko jest musi tylko jeszcze przyjsc kombinezon...
Zostanie do kupienia wanienka i drogiazgi kosmetyczno-higieniczne a no i lozeczko z dodatkamijustta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra zobacz sobei sklady bo moze dokladnie nie powtorze ale sa porownania i wnioski srocze;)
no i gdzie tam napsiala ze lepiej umyc pupe dziecku woda z mydlem Bialy jelen niz wytrzec chusteczkami np Pampers..
http://www.srokao.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 16:46
-
słoneczna 85 wrote:Fedra zobacz sobei sklady bo moze dokladnie nie powtorze ale sa porownania i wnioski srocze;)
no i gdzie tam napsiala ze lepiej umyc pupe dziecku woda z mydlem Bialy jelen niz wytrzec chusteczkami np Pampers.. -
Sloneczna az tak sie rozdrabniac nie bede
Dwojka dzieci od szwagierki mialo pupe wycierana chusteczkami i myte bylo w Oilatum i zyja
Skladow nie bede analizowac ale babydream wyprobuje bo sama lubie produkty tej firmy
A mydelko kupilam zwykle bambinoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 16:50
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mistrzyni jak przeczytałam co napisałaś to mi się bardzo przykro zrobiło. Nie chciałabym w ogóle doświadczyć czegoś takiego, a tym bardziej w ciąży. Nie wiem jak bym to przeżyła skoro byle pierdoła w mnie takie nerwy wywołuje
I naprawdę nie chcę wiedzieć.
Nie znam twojego męża i przepraszam może nie powinnam tego pisać ale kawał drania z niego!!!
Mieć tyle szczęścia fajnego pierworodnego synka, dwie córcie w drodze i takie rzeczy!!!! Szok normalnie, albo coś z głową.
Dziewczyno, wiem, że bez miłości ciężko, ale Ty masz bezgraniczną miłość syna, a teraz jeszcze te dwa skarby bardzo Cię kochają. Więc myśl absolutnie tylko o swoich dzieciach.
Zacznij perfidnie w głowie układać sobie życie bez niego, skoro to już kolejna taka sytuacja nie chcę Ci źle życzyć, wręcz odwrotnie życzę Ci wszystkiego dobrego ale nie wiem czy to się jeszcze kiedyś poskleja.
Myślę, że jesteś młoda i na pewno znajdziesz kogoś kto Cie będzie kochał i szanował i Twoje dzieci też.
Moja ciotka ma 5 dzieci odważyła się odeszła, była starsza, wyjechała z kraju i znalazła super fajnego gościa, kochającego ją i jej dzieci.
Człowiek docenia co ma dopiero gdy to traci. I choć teraz Ci się wydaję, że Twój mąż by nie żałował to naprawdę się mylisz.
Znam nie jednego, który został sam i płacze w obie ręce, co zrobił, ale teraz już za późno.
Wszelkie statystyki mówią, że to najczęściej faceci gorzej na rozstaniach wychodzą.
Oczywiście teraz rób swoje, ale tylko dla dzieci nie płaszcz się przed nim bo to tylko pogorszy sprawę.
Ja życzę Ci dużo miłości i szczęścia czy to od męża czy od kogoś innego jeśli on nie potrafi docenić ile szczęścia dostał w życiu!!!!! i uszanować swoją rodzinę. -
Słoneczna do super gospodyni to mi jeszcze daleko. Robię teraz wszystko z nudów. Nie mam chęci ostatnio na spotkania z koleżankami czy wyjścia na jakieś zakupy więc sprzątam i pichcę, co mi sprawia przyjemność. Zawsze żyłam w ruchu i jakoś muszę teraz rozładować swoją energię
Irobot to moje marzenie:) Jest numerem 1 na liście wymarzonych sprzętów:) Muszę się tylko zmobilizować i wyciągnąć męża żeby je pooglądać i zdecydować jaki.
Tak jak Fedra pisała ja również z opinii mam słyszałam, że najlepsze na początek PAMPERSY. Później wiele osób przechodzi na Dady. Moja siostra odradza pieluszki Happy, mówi, że są bardzo wilgotne przy pupie dziecka jak je zmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:16
Fedra lubi tę wiadomość
-
Mistrzyni, ponownie napiszę że mi strasznie przykro. Po tym co dziś jeszcze napisałaś, o tym unikaniu Ciebie itp. to jakoś mi przez myśl przeszło że On kogoś ma. Kiedyś miałam podobną sytuację i tak właśnie się okazało. Nie mówię że tak jest ale, pewności nie ma. Wtedy też zaprosiłam Go do kina, niepodziewanie wzięłam do restauracji, przytulałam się i się starałam i właśnie dziś tych momentów najbardziej żałuję, że tak się sama poniżałam i żebrałam o odrobinę uwagi. To dawne czasy i długą drogę pracy nad sobą przeszłam. Ale jak sobie przypomnę, to aż mi siebie samej żal jaka byłam głupia. I znowu zaznaczę, mówię o swoim własnym doświadczeniu i uczuciach. Każdy robi tak jak uważa. Ale przypomniała mi ta Twoja sytuacja tamtą brrrr
-
Gosiak, dopiero Ci się spodobaGosiak wrote:Januszkowa, ja od jutra zacznę się spełniać w roli gospodyni
Po prawie 15 latach pracy zawodowej, ciekawe jak się odnajdę - na razie jestem podekscytowana taką ilością wolnego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:25
Gosiak, Francuska25, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny. Jestem już po połówkowym. Mój synek ma się dobrze a może nawet i za dobrze. Wiercił się niemiłosiernie, zawsze to robił ale dziś przeszedł samego siebie. W ogóle nie chciał współpracować, ciągle się obracał. Mały myśliciel ciągle trzymał rączkę na czole;-) Koniec końców udało się po ponad godzinie wszystko pomierzyć, najtrudniej było z profilem, nie chciał pokazać. Mam wydruk zdjęć kilka metrów
Waży 480 gramów i wszystko ma na miejscu
W domu robi to samo, jak tylko chce pokazać tatusiowi jak się rusza jego synek to mały zaraz przestaje, z filmowaniem kopniaków identycznie. Chyba strasznie sobie ceni prywatność. Jak tylko odkryję brzuch, młody zaraz zastyga.
http://www.iv.pl/images/45609154637703917062.jpg
Tutaj jest nosek (dwie dziurki) i usta, w prawej części zdjęcia.
http://www.iv.pl/images/27126940914450676199.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:01
Gosiak, słoneczna 85, justta, Lara 82, Bietka, truskawkax25, Francuska25, sebza, kasia_1988, Fedra, Penelope, megg, juska19, lula88, Laurka, Sue, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, LadyMK lubią tę wiadomość
-
W końcu i ja kupiłam olej kokosowy
Moja oliwka z Baby Dream pokazała dno. Zobaczymy jak się sprawdzi
Znam i sama polecam ale nie używałam osobiście.
Gosiak, masz siłę przekonywania;-)
http://www.iv.pl/images/79824438984846033424.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:10
Gosiak, Francuska25, Sue lubią tę wiadomość
-
Angelique gdzies ty kupila ten olej kokosowy? Tez chce!
Moja coreczka na USG dokladnie tak samo sie krecila jak twoj synek. Calej buzki pokazac nie chciala. Tylko nosek i usta;)Ciesze sie za Maly jest zdrowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:44
słoneczna 85, Gosiak, Angélique89, Penelope, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:Angelique gdzies ty kupila ten olej kokosowy? Tez chce!
Moja coreczka na USG dokladnie tak samo sie krecila jak twoj synek. Calej buzki pokazac nie chciala. Tylko nosek i usta;)Ciesze sie za Maly jest zdorwy!
Dziękuję
Jak miał pokazać profil to pokazał nam plecy i pupęCwaniak mały.
Ten olej kupiłam w jakimś sklepie Bio. Jakiś pojedynczy nienależący do sieci ale w każdym bio dostaniesz na pewno. Widziałam kiedyś w Auchan na dziale bio a raz nawet na kosmetycznym też, ale chyba nie w każdym jest. Ten mój kosztował 3,99 eur i jest go 200 g. -
Dziewczyny, mam głupie pytanie - czy na USG chodzicie z pełnym pęcherzem? Bo mi właśnie kumpela pisze, ze nie wiedziała, ze będzie miała genetyczne przez brzuch i się wynikała przed badaniem i lekarz nie widział dokładnie wszystkiego. Mi żaden lekarz nie mówił nigdy o pełnym pęcherzu...
-
Kiedyś na starym sprzecie podobno trzeba bylo miec pelny pecherz, ja przed prenatalnymi tez sie wysikalam i bylo wszystko widac
Chyba bym popuscila z pelnym pecherzem przy takim dlugim czasie jezdzenia glowica po brzuchu hehe.