Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja paróweczki jadam i lubię oczywiście tylko takie powyżej 90% mięsa i zawsze na to patrzę a do tego pieczona bagietka z masłem czosnkowym pycha
(oczywiście tej pieczonej bagietki teraz w ciąży nie moge bo brzuch mnie boli ale z normalna bułeczką paróweczki jem)
Yerba Mate jest super bardzo lubię i mam czajniczek razem z metalową słomką.
Lubię też Astrę Rooibos z czerwonokrzewu z RPA. To herbata polecana dla kobiet w ciąży bo nie ma kofeiny i teiny.
Ale zarówno jedno jak i drugie to bardzo specyficzne smaki i trzeba już takie zielska lubić żeby to pić
Angelciu do wyboru masz ramę białą, srebrną i czarną. Kolorów i materiałów z tej firmy z 200, do wyboru do koloru. Na internecie wszystkiego nie widać naprawdę. Ale na miejscu w katalogu jest. I na materiałowych próbnikach możesz zobaczyć i jeśli zamawiasz wózek, którego nie ma na sklepie to czas oczekiwania 3 tyg. do miesiąca. W taco w firmowym sklepie nie byłam ale słyszałam, że tez tak jest do wyboru do koloru -
Megg, na żywo obejrzałam kilka łóżeczek. Klups ma fajne łóżeczka i podobają nam się, ale obok stało kilka łóżeczek Wujca.
http://wujec.com.pl/
Na pierwszy rzut oka widać różnicę w jakości, naprawdę widać że jest mocniejsze. Oczywiście trochę droższe, no zobaczymy jeszcze.
Wiem, że ma być drewniane nie z płyty, i malowane specjalnymi lakierami z atestami dla dzieci
No i już nie wiem czy chcę białe bo spodobały mi się ciemniejsze
My jednak z mężem lubimy drewniane kolorymegg lubi tę wiadomość
-
Gosiak ja też dokarmiam zwierzęta zimą, ale ja obok domu mam bażanty, zające, sarny i tysiąc rodzai innych ptaków, a najlepsze, że mieszkam w mieście a mam las dookoła. I czuję się jak na wsi
Jutro Wam prześlę zdjęcie jak piękny jeleń wyjadał mój słonecznik po przeciwnej stronie drogi tej zimyGosiak lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Dzien dobry
Niewiem czy To jakiś zbieg okoliczności,
Ale mi i mojemu R śnił się dzisiaj maleńki
Chlopczyk- noworodektak na marginesie dodam że mój R zglupial (pozytywnie) jak poczuł kilka dni temu kopniaki
Niby mówi się, że sny zawsze na odwrót działają, czyli co myślicie że będzie dziewczynka? Coraz wiecej dowodów na to wskazuje, ph w moczu zmieniło się na kwaśnewogole to w poniedziałek mam wizytę i odrazu na wstępie powiem mojemu doktorowi że nie wyjdę z gabinetu, póki nie powie mi kto zamieszkuje mój brzuszek
i jest chłopakMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
megg wrote:Pokaż jak wygląda ta czapeczka
http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/mis/245-czapka-mis-welur.html
http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/mis/1109-chusteczka-mis.html
widzialam te rzeczy z pinokia gdzies na stronie mothercare ale teraz mi sie tam nie otwieraja ubranka- wiec cena moglabyc inna nawet ale na pewno Pinokio takie wlasnie;)
jednak jest na e sklepie- takie same ceny
ciekawe czy w stacjonarnym bedzie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 16:53
megg lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A Vel pewnie pognała po Grazię i do Galerii Bałtyckiej
nieee, wyskoczylam kolo domu do kiosku tylko sie nie zameldowalam po powrocie
udalo mi sie nabyc -
Sue? Ty chyba pisalas o wozku baby design lupo= dzis siedzac na lawce w parku przejezdzaly rozne wozki i ogladalismy kazdy z boku:)
baby design lupo fajnie sie prezentowal- ale mam pytanie do Ciebie, czy ta folia na daszku w spacerowce jest odpinana? bo jak na stale to kiepsko.
a w ogole przejezdzala gondola Jedo i spacerowka tez- bardzo fajnie wygladala kolor 356:)
Tako byl jakis duzy- ale to chyba jakis starszy model
camarela jakos kiepsko sie prezentowala na tle jedo , maxi cosi i baby design
a na zdjeciu bardzo ladna..
korzysc jakas z tego spaceru:)
w Jedo pani siedziala obok - dziecko mialo wygodnie, jezdzila nim i krecila:) wydawal sie zwrotny:) no i duzy kosz na zakupy:)
niestety ubolewam ze nikt Bebetto akurat nie jechal:)
-
Mój dzisiejszy zakup Cebuszka
i przy okazji wypatrzyłam sobie taki wózek z Brio
Penelope, Gosiak, megg, Lara 82, Angélique89, Pia Gizela, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa, to prawda mój jest szczęśliwy gdy cokolwiek ugotuję, nawet gdyby to było to samo codziennie. Jestem wdzięczna że mój mąż nie oczekuje ode mnie gotowania i nawet jeśli ugotuję raz na tydzień to też pasi. Jaka to wygoda, nie musieć gotować tylko robić to kiedy ma się na to ochotę i nie mieć pytań codziennie :co dziś na obiad. Ktoś powie że jestem leniwa... Mój mąż nigdy tak nie powie. Dobry facet z Niego
Januszkowa, Gosiak, maja35, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Januszkowa, to prawda mój jest szczęśliwy gdy cokolwiek ugotuję, nawet gdyby to było to samo codziennie. Jestem wdzięczna że mój mąż nie oczekuje ode mnie gotowania i nawet jeśli ugotuję raz na tydzień to też pasi. Jaka to wygoda, nie musieć gotować tylko robić to kiedy ma się na to ochotę i nie mieć pytań codziennie :co dziś na obiad. Ktoś powie że jestem leniwa... Mój mąż nigdy tak nie powie. Dobry facet z Niego
Ja generalnie w tygodniu też nigdy nie gotuję. Obiady jedliśmy w pracy na mieście, kolację wspólnie często też, w weekendy też nigdy nie wymaga, żebym gotowała - wychodziliśmy gdzieś albo zamawialiśmy - a jak już ugotuję, to bardzo chwali
Teraz mam mega zapał do gotowania i pewnie będę częściej coś pichcić smacznego
Penelope, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope ja mam takiego samego męża. Nie ma problemu jak cos nie ugotuje i wogóle ostatnio to on nam gotuje,bo ja wracam pózniej z pracy od niego i jestem zmęczona,że już nic mi sie nie chce.
Dzisiaj na sniadanko zrobił mi szpinak z jajkiem a na kolacje ma nasmażyc nalesników
Mam pytanko,czy was tez czasami bolą nogi od kolan w dół.Mnie ostatnio w łydkach bola,zrobiły sie cięzkie i tak jakby mi stopy troche spuchły.Wiem,że tak może być w ciąży ale myslałam,ze to bedzie pozniej w 3 trymestrze.Penelope lubi tę wiadomość
-
Wracam po zakupach;) nie kupiłam nic w sklepie z obnizkami:/ moze jutro sie uda:)
W reserved we wszystkim wyglądam jak szafa - poszłam do stradivariusa i od razu lepiej:)
Kupiłam tez fajne legginsy w calzedonii, teraz żałuje, ze tylko jedna pare, bo leżą swietnie i nigdzie nie cisną, bo sa bezszwowe:)
Porobie zdjecia jak cos zjem;)
A kurtki nie kupiłam:) poczekam na P. moze mi doradziGosiak lubi tę wiadomość
-
A ja sobie kupiłam dzisiaj w H&M dwie bluzeczki ciążowe jedna na dłuzszy rękaw a druga na krótki i będe je mogła używać tez`jak urodze.
Taką
i taką tylko,że ta mam w innym kolorze,siwą i nie w paski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:59
Penelope, słoneczna 85, megg, Lara 82, Januszkowa, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość
-
Maja, nogi mnie nie bolą ale wczoraj idąc na koncert wkladalam szpilki i te które wygodnie nosiłam ostatnio jeszcze wczoraj były dość ciasne ale dałam rade. Poza tym wczoraj również zauważyłam po chodzeniu ze mam powiększone łydki, takie nabrzmiałe, i to dość nowy objaw. Nie wiem czy to kilka godzin w szpilkach tak zadziałało czy na tym etapie to już będzie normalnie. Dziś jestem w domu i jakoś mniej opuchnięte.