Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:aaaaaa, to u was nie ma zapisow? czy jak?
Słoneczna jeżeli to było do mnie to u mnie zapisy są tyle, że juz się zapisałam na wizytę comiesięczną, a nie mogę być umówiona na 2 wizyty u gin w tym samym przedziale czasowym. Takie wytyczne są u mnie w przychodni.
Moja gin powiedziała, żebym po prostu do niej przyszła, a ona mnie na pewno przyjmie, ale ona ma mnóstwo pacjentek i każda chce być pierwsza ;p
Angelcia, nie dość, że był łysolkiem to miał jeszcze dużą główkę i odstające uszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba sobie w ogole odpuszcze ten posiłek, bo mam juz taka oponke, ze szkoda mowic (i to taka warstewke tłuszczu, a dopiero pozniej ten właściwy, ciązowy brzuszek). Ogolnie to mam 2kg wiecej niz przed ciaza
to i tak niezle na to ile pochłaniam slodyczy.
-
przedszkolanka:) wrote:dziewczyny ile płaciłyście za tą kawę? Bo ja aż 33zł
mama coffie (np smak toffi ja mam)- polecila Sue
ja standardowo zamawialam na allegro 10 zl, w rossmanie widzilam za okolo 24 złWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:52
Sue lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Dziewczyny gotowalam obiad i nagle zaczal bolec mnie brzuch... jakies 20 min temu wzielam magnez i nospe... kurcze martwi mnie to ... leze w sypialni i czekam az przejdzie.... troche sie wystraszylam.
I jak? Przechodzi? Jaki to rodzaj bólu?