Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia a może weź prysznic taki cieplejszy (nie gorący)? Mnie pomagało jak bolały plecy.
Na szczególne bóle brzucha obecnie nie narzekam, odpukać. Czasem, jak się nachodzę, to mnie ciągnie w dole brzucha. Ale ja profilaktycznie biorę 3x2 magnez na dzień. Bo mam problemy z bólem i skurczami łydek.kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw nie przejmuj się tak bardzo, ja jak miałam fazę na placki ziemniaczane to robiłam je raz w tyg
Sebza ja bym nie poszła do rozmów w toku, nawet gdyby dużo płacili...
Ja mama coffe dostałam i ją wypiję, ale sama bym jej nie kupiła, bo kawy nie piłam od 5 lat pewnieWolę typową kawę zbożową lub cykorię
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
ja juz w domu- tez zrobilam mama coffe- ale widze ze wy juz po kawce;)
KAsia mnie wtedy tak zlapalo z prawej strony jak sie tak wystraszylam, az rozplakalam, wzielam nospe i magnez i poszlam spac. ale jak wstaniesz i bedzie nadal tak to jedz do gina lub jak nie przyjmuje Twoj dzis to na IP/
ja bym sie bala grzebac sama przy szyjce szczerze mowiac.
-
nick nieaktualny
-
a mi Angelcia tak smaka narobilas na frytki itd i tak szlam i mysle co bym zjadla i w piekarni byly zapiekanki:) tylko podgrzalam sobie- mam nadzieje ze pieczarki mi nie zaszkodza- ale to swieze- codziennie sa nowe:)
i zaraz pomidorowka;) kawka, lezakowanie i szykowanie sie na wizyte
o moze jeszcze Barwy szczescia obejrze z wczoraj:)Gosiak lubi tę wiadomość
-
http://strawberriescreamlife.blogspot.com/2013/10/sernik-z-polewa-krowkowa.html
Lara Ty robilas ten sernik:
ja mam pytanie- bo rozumiem, ze rozpuszczone maslo do ciastek a pozniej jak napisane ucieramy maslo to juz dajemy cala kostke ? bo dwa razy jest maslo wymienione- tak ja to rozumiem?
no i pozniej do masy krowkowej ale to juz chociaz napisane ze to slone to wiadomo.
bede robic na dniach:) -
słoneczna 85 wrote:ja bym sie bala grzebac sama przy szyjce szczerze mowiac.
Nie przesadzamy z tym gmeraniem. Abstrahując od kwestii, że to sprawdzanie jest w gruncie rzeczy mało diagnostyczne, to jednak nie jest tak,że jak sprawdzimy w ciąży szyjkę, to zrobimy coś złego.
Większość kobiet w ciąży regularnie współżyje i a to raczej większa ingerencja niż jednorazowe dotknięcie szyjki palcemDodatkowo wiele kobiet bierze lek dopochwowo.
Nie chodzi o to,żeby sobie wiercić dziurę w szyjce, ale sprawdzenie, że jest wysoko czy nie jest spłaszczona raz na jakiś czas nic nam nie zrobi. Nie demonizujmykasia_1988, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
sebza wrote:Nie przesadzamy z tym gmeraniem. Abstrahując od kwestii, że to sprawdzanie jest w gruncie rzeczy mało diagnostyczne, to jednak nie jest tak,że jak sprawdzimy w ciąży szyjkę, to zrobimy coś złego.
Większość kobiet w ciąży regularnie współżyje i a to raczej większa ingerencja niż jednorazowe dotknięcie szyjki palcemDodatkowo wiele kobiet bierze lek dopochwowo.
Nie chodzi o to,żeby sobie wiercić dziurę w szyjce, ale sprawdzenie, że jest wysoko czy nie jest spłaszczona raz na jakiś czas nic nam nie zrobi. Nie demonizujmyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:14
-
kasia_1988 wrote:No dokladnie. Ja biore luteine wiec mozna powiedziec ze "gmeram" 2x dziennie. A chyba troszeczkę mniejszy czuje bol... czekam az calkiem przejdzie...
Takie jednostajne bóle chyba nie są niebezpieczne. Przynajmniej z tego, co ja się dopytywałam lekarza. Gorzej, jest, jeśli ból przychodzi falami i mija, jest taki skurczowy.
Jak Cię bardzo nie zespawało, to spróbuj może pobyć w pozycji podpartej na łokciach z pupą w górze. Taka pozycja wyjściowa do kociego grzbietu. Albo leżąc na boku wypychać biodra do przodu i wychylać do tyłu. Mi czasem pomaga.