Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelciu u mnie na obiad spaghetti.
Przedszkolanko 56 to zdecydowanie za mały rozmiar na kombinezon. Zakładam, że przez około 2 miesiące będzie potrzebny więc r. 62 będzie chyba idealny.przedszkolanka:), słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Moj mąż tez nigdy po sobie nie sprzątam bo mamusia za niego sprzatala.
ja go zaczelam uczyć sprzątania po sobie bo mowie mu ze jego służąca nie jestem.
Co do butów wstawie zdjecia ale mam problem z Internetem.mam juz zdjcia porobione ale tak to jest mieszkać na obrzeżach miasta
wrrr jedynie w telefonie mam internet
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Mam pytanie. Wiecie może według belly kiedy zaczyna się 7 miesiąc ciąży? Na jakiejś stronie czytałam, że od 28 tyg. ale tutaj jakoś szybciej. Orientujecie się?
sebza lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie z innej beczki
czy ktoras z Was może polecić jakiś tablet? Bo jednak czuję dyskomfort jak stoję albo chodzę i widzę że sporo lezenia przede mną... tak do 1000 zl max, lepiej tańszy
myślę ze 2 gb ramu to minimum żeby się nie wieszal, znacie coś fajnego?
-
nick nieaktualny
-
Atakasobiejedna wrote:Mam pytanie z innej beczki
czy ktoras z Was może polecić jakiś tablet? Bo jednak czuję dyskomfort jak stoję albo chodzę i widzę że sporo lezenia przede mną... tak do 1000 zl max, lepiej tańszy
ja mam taki i jest ok
http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/prestigio-multipad-2-ultra-duo-8-0-pmp7280c-3g.bhtml -
Bietka, no to troszkę nieciekawie. Ale najważniejsze, że zdiagnozowane wiez co możesz, a czego nie i będziesz uważać. Ja by się nawet nie zastanawiała tylko zakładała pessar w takiej sytuacji. Po pierwsze bezpieczniej, po drugie dla Twojego komfortu psychicznego to również bardzo ważne abyś była spokojniejsza.
Jedyne będziesz musiała uważać na infekcje, bo podobno przy pessarze są częściej no chyba, że dostaniesz coś profilaktycznie raz na jakiś czas. Ale to już na pewno Twój gin się tym zajmie. -
Angelcia ja tak jak pisałam kilka dni temu raz susza raz mokro, choć zazwyczaj mokro. Ale nie tak strasznie
U mnie na obiad była zupa meksykańska z mięsem mielonym i kosteczkami żółtego seraMam nadzieję, że i nic mi nie będzie od tego, ale uwielbiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:06
-
Atakasobiejedna wrote:Mam pytanie z innej beczki
Hm.. nie pomogę, bo u mnie apple króluje. Ale z czystym sumieniem polecam każdy sprzęt
Ja byłam na zakupach i kupiłam kombinezon na 56. Ale taki misiowy. W planach mam jeszcze taki porządniejszy, który na pewno kupię w większym rozmiarze. No ale tak w ogóle to się zastanawiam nad takim śpiworkiem na spacery,żeby starczyło na całą zimę i nie wiem czy to nie będzie dla mnie lepsza opcja. Wtedy tylko polarkowy kombinezon na to śpiworek i do wózka. Tylko nie wiem czy nie przesadzę, bo u nas zimy są bardzo ciepłe.. W tym roku od lutego była już wiosna.
Ale niestety już się średnio nadaje do jeżdżenia autobusem. Jakoś mnie tak wytrzęsło, że myślałam, że będę do torebeczki foliowej wymiotować.. I jeszcze mnie nie puściło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:14
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bietka, ja dopiero teraz doczytałam! Kurczę, nieciekawie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pessar na pewno pomoże - znajoma miała nałożony + miała jeszcze cukrzycę ciążową i donosiła ciążę do 39tyg. Urodziła przez cc.
Tylko teraz bardzo na siebie uważaj, nie przemęczaj się, ale to na pewno wiesz :*
Ja zimy nienawidzę, nienawidzę jak mi zimno, jak pada. Najchętniej zasnęłabym w listopadzie i obudziła się w marcu.
Słyszałam, że teraz ma być zima stulecia, jakoś nie chce mi się w to wierzyć, zawsze tak straszą i co? We Wrocławiu śnieg szybciej topnieje niż pada
Zjadłam właśnie obiad i piję sobie Mamma Coffe - któraś chętna na internetową kawę?
P.S. Widziałyście, że mały Marceli z grudniówek ma już 960g! Czasami podczytuję Karolę, mały Wojownik pokazuje ile takie dzieci są w stanie zwalczyć!