Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I na poprawę humoru pojechaliśmy dziś połazić po Silesii, bardzo dawno tam nie byłam. I w całkiem nie drogim sklepie LC WAIKIKI kupiłam sobie fajna ciążową bawełniana bluzeczkę za całe 37 zł
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Body/2236142/440629Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:co do wagi to ja ważę jakies 1-2 kg powyżej normy
ale nie stresuje sie jedzeniem i jem wszystko na co mam ochotę ;]
kurcze to ja mam 1,5 kg wiecej ;/ ale jakos nie umiem odmowic sobie slodkosci
wogule w ostatnim tyg brzuch mi sporo urusł
moze wiecej ruchu, musze rozplanowac plan aktywnosci na tym L4
Cath wszystkieg naj dla Was
Lara ciesze sie ze wszystko OK
Sloneczna wlasnie ta kawe ostatnio zamawialm za 10 zl
a ja to juz chyba 6 mcWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:52
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Bella, szkoly rodzenia najlepiej szukac przy szpitalu w ktorym chcesz rodzic, mozna poznac polozne ktore w nim pracuja, zwiedzic porodowke i oddzial, poznac procedury szpitalne, itp.
U mnie jest taka przy szpitalu, niestety płatna 300 zł, można chodzic z mezem w tej cenie. Dziewczyny pisały ze w niektorych miastach jest za darmo, nie wiem od czego to zalezy. -
OOO i jeszcze z newsów dzwoniła do mnie koleżanka, że u nie syn z przedszkola przyniósł grypę bostońską i ona ją złapała i jej 5 miesięczna córeczka też. Więc ogólnie maja szpital.
Ale dążę do tego, że trzeba uważać już o tej porze roku bardzo na siebie bo coraz więcej tych różnych paskudnych chorób w powietrzu fruwa i tak teraz można stwierdzić, że sezon grypy jest już otwarty i pewnie tak będzie do pierwszych mrozów -
Ja już po kosmetyczce
Mam tradycyjnie hybrydę, pastelowy róż
Uwielbiam róż na paznokciach, miałam już chyba wszystkie odcienie
Na obiad zjadłam krem brokułowy, na kolację wciągnę pewnie sałatkę grecką
Mały szaleje w brzuchu, czuje jak tam normalnie jakieś fikołki robi
Po tych porządkach w sobotę chyba mnie przewiało, bo dziś schyliłam się i... tak zostałam. Tak mnie boli coś w prawym pośladku, że to szok jest. Zaraz chyba wskoczę w dresik i to rozćwiczęNormalnie mam wrażenie, jakbym miała cały czas skurcz mięśnia. Auć.
Lara, jak przeczytałam Twojego posta, to sama się normalnie wzruszyłam
A co do dbania o siebie - ja staram się robić makijaż, paznokcie, ubierać się nie tylko w dres. Dziś byłam u kosmetyczki w sukience i zostałam w niej, bo P. wrócił i chciałam, żeby mnie zobaczył w czymś innym niż w dresie albo legginsach
I udało mi się, bo łazi za mną i się łasi, jak kot
No i brzucho urósł! Zaraz Wam wstawię zdjęcieLara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to my:
Tylko teraz widzę dopiero, że ruszyłam aparatem jakoś dziwnieWybaczcie.
Co do fryzjera - za mną też chodzi zmiana fryzury. Chciałabym trochę rozjaśnić włosy i jakoś je pocieniować (mam wszystkie równe). Już mi się znudziły takie długieLara 82, angelcia, megg, juska19, Patrycja20, Katiś, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
No Sue tam IP jest w takim miejscu, że naprawdę jak ktoś tam siedzi z problemami to może się zasmucić bo tyle tych dzidziusiów jeździ. A jak u kogos jest OK, jakaś konsultacja czy już przed porodem to się cholera można tak wzruszyć, że szok. Ale tych 2 facetów to nawet na moim M zrobiło wrażenie bo mu się zaszkliły oczy
-
nick nieaktualny
-
No ja się wzruszyłam jak napisałaś o tych 2 facetach najbardziej
Mnie wzruszają bardzo faceci, którzy wzruszają się po narodzinach swoich dzieciAlbo mój na usg. P. się nie odzywał chyba z godzinę po tym, jak usłyszeliśmy serduszko.
Ja poszłam do pracy i napisałam mu smsa "Siedzę i gapię się w zdjęcie maleństwa". W odpowiedzi dostałam "Ja od godziny robię dokładnie to samo".Lara 82 lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Lara a tak ogólnie było coś ciekawego w SCC? Bo wybieram się, a dojechać nie mogę.
Wiesz powiem Ci, że my weszliśmy może do 6 sklepów. Oglądaliśmy tak naprawdę męskie buty.
Byłam H&M ale tam nie ma H&M mama, chciałam zobaczyć ten sweter co Sue i Gosiak przysłały linka.
Aha dziewczyny macie jeszcze ten link gdzieś, Sue mi też się ten jaśniejszy by lepiej pasował. Ale on kosztował tam 129 zł,a mnie się wydawało, że na necie było taniej, czy tylko mi się wydawało???
No a do tego LC Waikiki weszłam tylko dlatego, że ciążowy manekin stał na wystawie więc mówię a może coś będzie fajnegono i było.
Angelcia zależy czego szukasz, jak masz siłę chodzić po sklepach to uderzaj do SileziiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 18:46
-
nick nieaktualnyLara czyli ogólnie zero specjałów, mnie denerwuje, ze w tym h&m nie ma treginsów, a oni maja najlepsze. Kupuje teraz w pullnbear, ale one strasznie sie rozciagaja pod wplywem chodzenia
Mimo, ze wezme rozmiar mniejsze to zaraz sa o rozmiar wieksze.
Sue mnie w ogole ciezko dosuszyc moje wlosy. Koniec koncow jest taki, że z grubsza je wysuszę, a pózniej muszą same dosychać.
-
No Sue Ty jesteś naprawdę laska
Ile ważysz?
Ja ważę 62 w porywach do 63 teraz ale jestem bardziej tak ogólnie nadmuchanatakie mam wrażenie
Muszę się w końcu wystroić i zdjęcie wstawić
A to fakt to bardzo miłe jak faceci przeżywają. Kolega z pracy jak przyszedł z ciastem po porodzie synka i zaczął opowiadać i mu nawet głos drżał i łzy poleciały przy opowiadaniu bo jego żona bardzo się umęczyła, a na koniec i tak musiała być szybko cesarka, a on tam cały czas był i nic nie mógł zrobić żeby żonie ulżyć. No to cały nasz dział zaczął płakać, wszystkie baby wyły ze szczęścia, że już po.
Sue lubi tę wiadomość
-
Wróciłam. Wszystko dobrze, Natalka waży 805g. Szyjka sprawdzona, wszystko z nią ok.
Lara 82, megg, Sue, sebza, lula88, słoneczna 85, Topola, Gosiak, kasia_1988, Atakasobiejedna, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara, Januszkowa dobrze ze wszystko OK
ja chyba juz 6 mc zaczelam- brzmi dumnie
dzis sie nie odzywalam bo caaaaly dzien ukladalam te ciuszki od siostry troche tego bylo, wiec zakupy sobie odpuszcze narazie
milego wieczoruLara 82, Januszkowa, juska19, Fedra, Penelope, justta lubią tę wiadomość