Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnośnie Świąt BN. No u mnie są bardzo tradycyjne. My na razie (na szczęście mamy jeszcze tą możliwość) jeździmy na Wigilię do rodziców. No i w sumie mamy zawsze 2 Wigilie (niezłe obżarstwo), no i BN zawsze raz obiad tu, a kolacje tu a za rok odwrotnie
Więc nic nie muszę robić
A tak to choinka, modlitwa dziękczynna przed Wigilią, opłatek, wieczerza, kolędy i prezenty
No i 12 tradycyjnych potrawNo i post całą Wigilię
Ale to moje ukochane święta -
Atakasobiejedna - mam 26 lat
Dziękuję za komplement. To chyba geny, moja mama ma 54 lata a też wygląda bardzo młodo
Lara, dziś rano jak się zważyłam po 2 to było 59,7, więc 60 zaraz mi w oczy zajrzyA ja jestem niska, mam 165cm, więc to widać po mnie.
Mam wrażenie, że poszło mi w cycki, brzuch no i trochę w pośladki i uda. Z tyłu nie widać, że jestem w ciąży.
Miałam załamkę, że tyję, teraz widzę, że dużo zależy od tego jak się ubiorę, pomaluję to od razu się lepiej czuję i wyglądam.
Moja mama dziś stwierdziła, że mam już się nie doprowadzać do takiego stanu jak przed ciążą (bardzo dużo ćwiczyłam, miałam same mięśnie, wg niej byłam zbyt żylasta). Ja tam swoje wiem. Lubiłam moje mięśnie (zwłaszcza na brzuchu
).
Ale bardzo Wam dziękuję za komplementy, na pewno poprawia to humor ciężarówce :*Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Megg, ja nic raczej nie będę wieszać na początku, bo dziecko i tak tego nic nie widzi, a jeśli już coś powieszę, to czarno białe. Takie maleństwa nic nie widzą prawie na początku, więc taka karuzela im nie będzie robić. Może jakąś z melodyjką, ale raczej będę mu puszczać normalną muzę, Jacksona, Justina, Whitney. No i tata będzie małemu grał na basie, więc tak go będziemy usypiać
megg lubi tę wiadomość
-
a ja skorzystalam z tego kuponu na allegro co podsylala chyba megg:)
i kupilam witaminy mama DHA, pregna DHA 2 szt i 2 mama coffe i jedna gratis czyli w sumie 3:)
i zaplacilam 20 zl mniej:)
szkoda ze tylko jeden kupon mozna wykorzystac
jeszcze raz podsylam link do kaw i w ogole to tanie leki- zobaczcie- moze wasze witaminy tez sa- bo ja za pregne Dha placilam 37 zl w Rossmanie a tu za dwupak zaplacilam 44 niecale:)
http://allegro.pl/mama-coffee-120g-kawa-dla-mam-kobiet-w-ciazy-smaki-i4706620867.html
no i kawy mam zapas teraz:) poprobuje wszytskie smaki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:44
megg lubi tę wiadomość
-
Byłam w calzedonii, nie kupiłam nic. Przymierzałam te leginsy o których pisałyście. One są z mikrofibry, czasami miałam takie rajstopy 100 den. Nie podobają mi się leginsy z "rajstopowego" materiału więc zrezygnowałam. Do intimisimi też zajrzałam i też nic. Do gatty już nie dotarłam. Wróciłam tylko z nowym, różowym kominem:)
-
Słoneczna, ja dziś skorzystałam, jak zamawiałam cebuszkę. I zapłaciłam 91zł a nie 111
Wysyłają dzień po zaksięgowaniu, więc może w środę już ją będę miała.
A ja femibion dostałam od koleżanki, więc mam zapas i na razie nie muszę kupować.
Mam zgagę po czekoladzie. Już nie będę jeść, bo zawsze mnie po czekoladzie pali.megg lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Byłam w calzedonii, nie kupiłam nic. Przymierzałam te leginsy o których pisałyście. One są z mikrofibry, czasami miałam takie rajstopy 100 den. Nie podobają mi się leginsy z "rajstopowego" materiału więc zrezygnowałam. Do intimisimi też zajrzałam i też nic. Do gatty już nie dotarłam. Wróciłam tylko z nowym, różowym kominem:)
Januszkowa, to musiałaś dostać inne niż moje. Ja mam takie z legginsowatego materiału, totalnie nie prześwitujące. Szkoda, tak zachwalałam, a tu dupa
-
Cześć dziewczyny.
U nas trochę nowych wiadomości, nie takich bardzo złych ale dobrych też nie. Mianowicie byłam w piątek na wizycie kontrolnej u mojej lekarz rodzinnej. Pożaliłam się na ból w okolicach mostka i na to, że czasem brak mi tchu trochę i serce mi jakby mocniej bije (tak jakbym się zadyszała trochę). Na co ona zmierzyła mi tętno i wyszło jej zdecydowanie za wysokie. Powiedział, że zrobi parę wyników krwi i że w poniedziałek mam przyjść znowu i zmierzymy tętno jeszcze raz na spokojnie. Dzisiaj byłam, a to moje tętno jeszcze wyższe. Ja czułam to już od jakiegoś czasu, uczucie takie samo jakbym weszła po schodach i się zmęczyła tylko że robi mi się tak siedząc i sie nie ruszając na kanapie np. pani doktor powiedziała, że ona nie miała takiego przypadku jeszcze i wysłała mnie na dodatkowe badania do szpitalaWięc idę w środę i będą mnie badać. Zrobiła mi jeszcze na miejscu EKG i wszystko było ok. Powiedziała, że jak na jej oko to taki jestem typ, może czasem się czymś zestresuje lekko i tak mój ciężarny organizm reaguje. No ale na badania do szpitala mam iść na wszelki wypadek.
Nie stresuję się tym jakoś bardzo, bo jak narazie wiem, że dzidziusiowi wygląda na to że to nie przeszkadza. Ale jednak sama wizyta w szpitalu trochę mnie niepokoi. Zobaczymy jak będzie.
Czy któraś z Was może miała podwyższone tętno? Ja miałąm w piątek 120, a dzisiaj 140! Po jakiś 20 min znowu zbadała i było 96 już.
Cath, wszystkiego naj, najlepszego! 100 lat!
Witaj dorii, nie miałam okazji się przywitać wcześniej, a czytałam, że też tak jak ja mieszkasz w Norwegii. Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży. -
Cath wejdź w mobilnej aplikacji w moje allegro/moje kupony/odbierz kupon i za zakup min 50 zł przez mobilna możesz wykorzystać płacąc z góry
Ja tez skorzystałam juz trzeci raz na pościel do wozka i przescieradlo:-)
Czekam na kolejny