Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, ja mam 99 dni, po północy już będzie 98
A pamiętam jak nie mogłam doczekać się aż pierwsza setka minie, a tu już schodzę z ostatniej setki
angelcia wrote:Dziewczyny, przyznac się - która ma już przed sobą TYLKO 100 dni lub MNIEJ?Tak mnie naszło, żeby luknąć na swój kalendarz i sama mam 114 dni - TYLKO
Sue, Gosiak, megg, Lara 82, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
112 dni:)
Dzisiaj rozmawiałam z moją panią doktor o szpitalu, porodzie. Ona pracuje w tym szpitalu gdzie będę rodzić. Uspokoiła mnie z wszystkim. Jest taką ciepłą osobą, że ufam jej 100%. Zawsze myślałam, że poród to coś strasznego, a teraz nie mogę się doczekać nawet tego bólu, byle tylko mieć już swoje maleństwo.
Angelciu ta dziewczyna nie miała żadnego wpływu na tą chorobę, sama się rozwijała, a ona była w ciężkim stanie, nieprzytomna kilka dni. Wszyscy się tutaj za nich modlili. Nawet była specjalna msza w Kościele. To na prawdę cud:)
-
Do 1.02 zostalo 105 dni, mi juz do cc ponizej 90.
Sue dziekuje ze o mnie myslalasjak sie maja dzieciaki to powiem dokladniej w srode (bede miec wizyte z usg poznym wieczorem), nie ukrywam, ze troche sie martwie. Niunka po lewej bardzo malo sie rusza, ta po prawej duzo wiecej. Stres ciagly tez nie jest moim sprzymierzencem, melisa totalnie nic nie daje, ale zapytam lekarza co moge brac na uspokojenie.
Topola ja tez mam wysokie tetno, jak leze 40 min to mam tetno 100, jak postoje chwile to juz 110, cisnienie na szczescie w normie, ale tez raz 135/70 a nastepnego dnia 100/60. W poprzedniej ciazy mialam nadcisnienie, wiec teraz tego pilnuje. Ale niestety jak Ty mam kolatanie serca, czesto czuje niedotlenienie, ciezko mi sie oddycha, jakby nie bylo tlenu w powietrzu. Mam zamiar wszystkie niejasnosci wyjasnic w srode. -
Penelope wrote:Laurka, Mi Belly pokazuje że w III trymestr zaczynam 28 października, po ukończonym 27 tygodniu, i właśnie zostaną 3 miesiące z trzeciego trymestru
Nie mogę się doczekać
Zawsze to jakoś do przodu.
Miłego tygodnia
No ja tez licze skonczone tygodnie, a nie te trwajace. To juz tak blisko Penelope! Super
Ja to sie raczej nie dowiem, kiedy moj dzidzius dobije do 1 kg, bo jak?Penelope lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dzień dobry! My już pobudzeni, śniadanko zrobione więc dołączam do klubu wczesnych śniadań
Smacznego!
Mnie dziś znów czeka dzień pełen obowiązków. Mam trochę do załatwienia spraw na mieście, potem uczelnia.
Pół nocy myślałam o czym ja chcę pisać pracę dyplomową i tyle tematów wydaje mi się "potencjalnie" dobrych i wartych ugryzienia, że nie wiem co wybrać
-
Witam i ja z rana
Mój urwis już buszuje
wczoraj z BebiProgram przyszły mi pocztą
kołysanki i taka w twardej oprawie teczka na dokumenty ciężarówki, usg, karta ciąży, wyniki badan itp
zapisałam sie wcześniej na stronce u nich, podaję link:https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/
-
Asiaa1201 wrote:Witam i ja z rana
Mój urwis już buszuje
wczoraj z BebiProgram przyszły mi pocztą
kołysanki i taka w twardej oprawie teczka na dokumenty ciężarówki, usg, karta ciąży, wyniki badan itp
zapisałam sie wcześniej na stronce u nich, podaję link:https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/
Janeczka się też już dawno obudziła i szaleje